Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

ere

Primus registratum
Re: Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

Mua me pelqejn me shume ata qe vishen sportiv se kta kollarexhinjte duken si te ngrire.
Sa per gayt; duken ata dreq se behen aq terheqes per te terhequr... Por dihet qe femrat pelqejn me shume burrerin pa shume ekzagjerime

MLK

Primus registratum

Po ata me kollare adidas si pelqen ti ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

truth_hurts

Primus registratum

Do zoti nuk gje ven ne ministri ti, se ti vdiske qy te dera aty veç kollare ka , (perveç ministrit me papijon )
MLK na mo na ti se na bere te djegura per burre..e kisha fjalen qe i kam qef por jo se do vdes me te vertet jo se kam aty ku punoj me shumic edhe gjall jam sic e sheh:p /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

MLK

Primus registratum

I ke ne pune ne je ala gjalle!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Ti i make syt myll pra ne pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif e njifke punen per menç, nuk ke nevoj me i hap /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

antip

Primus registratum

Ket MLK-n e preferojn shum femrat me c'kom von re...

Megjithate un them se i mashtro avatari ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ere

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Po ata me kollare adidas si pelqen ti ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>
Pse ashtu i mban ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Jo nganjihere, ne ka ato tekstilet e Beratit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif ka ne raste kur jam i lodh, se maj hiç /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Lubardhi, avatari im nuk mashtron, po urdheron /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jo ti nuk urdheron...ti therret...po erdhen mire...po s'erdhen prape mire... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

He he, po nuk erdhen ne vend te gishtit fillon pellemba... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Ti mos bej kot sikur ste pelqe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif 2-3 te vockla i ke ngren ti deri sa je bo kaq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif e ste kan lon gjo as shenja, as pasoja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ere

Primus registratum

Skan qen dhe aq te vogla po kjo ka qen nga prindrit.
Tani nje mashkull qe ve dore ne nje femer ka mbaru /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif
Tjeter gje kur femra e kerkon per eksitim dhunen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif se ka plot te tilla. Mduket se te kan rastisur dhe ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

MLK

Primus registratum

Tani nese 2-3 shuplaka quhen dhune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif atehere hyj ne kategorine e te dhunseshmeve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Ti mos na bej kot sikur ke qen vetem me dhjeta ne shkolle goce /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MLK</div><div class="ubbcode-body">Jo nganjihere, ne ka ato tekstilet e Beratit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif ka ne raste kur jam i lodh, se maj hiç /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Lubardhi, avatari im nuk mashtron, po urdheron /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif </div></div>

Qenke ushatarak ti. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Pse ke ndonji gjo kundra uniformes se shtetit ti ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif Jo per gjo po policia rrotull osht ketu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Julianna

Primus registratum

Aspak, biles une e njoh ate qe i ka modeluar dhe qepur uniformat e reja. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Kam qene nga te parat e ka provuar ne trup per qef, jane uniforma shume te bukura.

MLK

Primus registratum

Pse nuk thua tani qe dolem ne tanet ne, se ne une rrobaqeps jam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif tani ka ne raste qe shqep /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Julianna

Primus registratum

Jo une nuk jam rrobaqepese, /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif .

Normale qe shqep, se ndokush i do me te gjera pantallonat dhe ti duhet ta shqepesh tegelin, te kuptoj. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Eh, qefe qefe kjo dynjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif ti si i mabn tub te ngushta te tuat ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Julianna

Primus registratum

Sipas humorit. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif