Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

mozaiku

Primus registratum
Re: Cilin mashkull preferojne me shume femrat?

Pallino, me vjen keq po mashkull i bukur eshte ai qe eshte Mashkull, ashtu sikur femer e bukur eshte ajo qe eshte Femer.

VoGeLuShI

Primus registratum

nuk e di nqse i referohesh fotos qe kam vene atje apo gay-ve ne pergjithesi per kete qe ke shkruar me siper, por ta siguroj qe ka gay te feminizuar ashtu sic ka edhe hetero te tille...gjerat nuk jane te prera me thike

VoGeLuShI

Primus registratum

boh s'me duket me mashkull ai i fotos tende dhe mbi te gjitha aspak me i bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

000533813633.jpg

Me verte eeee? Mashkulli s'duhet te jete perfekt fare. Per mendimin tim...

VoGeLuShI

Primus registratum

perfeksioni nuk ekziston por nqse do te thuash qe mashkulli nuk duhet ta ekzagjeroje me kurimin e imazhit deri ne detaj nuk jam dakord
sinqerisht nuk te besoj nqse thua se do te preferoje kete siper ne vend te nje mashkulli me fizik te bukur dhe me te kuruar se ky /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif (edhe pse cdo gje eshte relative)

ne fund te fundit non è bello ciò che è bello ma è bello ciò che piace

ps.me vjen keq por per gustot e mija ky tipi lart eshte i shemtuar

mozaiku

Primus registratum

Mire , ma ler mua po s'te pelqeu... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Faktikisht, mua meshkujt jo shume te bukur me pelqejne. :p
Nejse, se muhabeti ishte kujt i ngjan MLK-ja me teper, e une shpresoj ti ngjaje ketij timit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

edhe une se jo per gje por kush rri shkon deri ne france /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozi mos me thuaj qe s'te pelqejne keta se te nxiva /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
efjo7c.jpg

giuseppe & alessandro

mozaiku

Primus registratum

Si gomere me duken te dy, pa i njoft hic... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Mozaik_i_qelqte</div><div class="ubbcode-body">Nejse, se muhabeti ishte kujt i ngjan MLK-ja me teper, e une shpresoj ti ngjaje ketij timit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif </div></div>

Po ta kisha perdorur une kete shprehje, do ishte mbush AF me Flete-rrufe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Moza nga kollarja i ngjaj pak atij tatit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

mozaiku

Primus registratum

Po ne mu, prej kollares me pelqen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

MLK

Primus registratum

Shi shi, qeke materialiste modhe ti goce .. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

mozaiku

Primus registratum

Une jam simboliste mer, se te kinezi me 5 euro ble 10 cope /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif kollare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

MLK

Primus registratum

Normal, se kinezet e kane te vogel... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif kollaren /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

mozaiku

Primus registratum

Po papjon s've noj here ti?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

truth_hurts

Primus registratum

O GOCA ju terheqin me shume ato tipat trendy apo serioz em kemish kollare se une vdes per keta te fundit:)

MLK

Primus registratum

Do zoti nuk gje ven ne ministri ti, se ti vdiske qy te dera /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif aty veç kollare ka , (perveç ministrit me papijon /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif)

mozaiku

Primus registratum

mmmmmm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif sa e zgjute qe jam , sa e zgjute qe jam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif