Cilin grup/kengetar do te donit te shihnit live?

KeKe

Primus registratum
Re: Cilin grup/kengetar do te donit te shihnit live?

...une dua te shoh shume grupe...nuk zgjedh dot vetem 1 /pf/images/graemlins/smile.gif ... por Metallica do ishte 1 nga te paret ne liste :cool:

RoCk oN!!!
:rockband:

IgLi

Primus registratum

Metallica
ManOwaR
Iron Maiden

Guest

Do te doja te shikoja nje koncert te Elita 5!
Me pelqejne kenget e ketij grupi.

Hermesss

Primus registratum

Endrra ime eshte te ndjek live nje koncert te Pink Floyd! Nje here madje para shume vitesh kam qene shume afer vajtjes ne Prage per te pare koncertin e tyre madheshtor ne stadiumin "Strahov", nese e mbaj mend mire emrin, por per fat te keq plani deshtoi ne minuten e fundit /pf/images/graemlins/frown.gif
Gjithashtu per momentin do me pelqente te shikoja live Deep Purple, Metallica, Gary Moore, Leonard Cohen, U2, Dire Straits, Accept, Red Hot Chilli Pepper, Peter Gabriel, Richard Ashkroft, Adriano Celentanon dhe Pooh (ndersa Frank Sinatren, The Doors, ABBA, Bee Gees, Creedence Clearwater Revival dhe Stevie Ray Vaughan e di qe tashme eshte teper vone fatkeqesisht per t'i ndjekur live).

Katja

Primus registratum

Une per vete e kam pas dhe e kam ender te shikoj nje koncert te pleqve te krujes ose korces /pf/images/graemlins/laugh.gif
E di qe sa me shume e shtyj aq me shume pleq vdesin nga grupi, por hope qe ata zevendesohen me pleq te rinj /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: :rockband:

Tifozishqiptar

Primus registratum

hmmmm Tracy Chapmen edhe ate ne kete muaj do te shkoj ne koncert dhe me pa durim po pres ti degjoj hittet e vjetra ......

KeKe

Primus registratum

July 8, 2003 I saw METALLICA BaBy!!! :rockband: in Giants Stadium brought to us by New York's K-Rock 92.3 FM / Dysfunctional Family Picnic - Summer Sanitarium! :cool: ..the best concert I've been to so far! :devil: :goofy:

also performing were:
Mudvayne, Deftones, Linkin Park, & Limp Bizkit
:rockband: :rockband: :rockband:

m/ RoCk oN! m/

Boby

Primus registratum

Ne radhe te pare ROLLING STONES.Deep Purple gjithashtu dhe s'do lija koncertin e Norah Jones.Te tjere ka plot,por per keta te tre do prishja cdo plan tjeter.

roberto

Primus registratum

vetem EMINEM

nuk e keni idene se sa vajza do jene

Fillimisht postuar nga roberto:
[qb] vetem EMINEM

nuk e keni idene se sa vajza do jene [/qb]
Shyqame njeher me nje ide! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pa me te voglin dyshim EMINEM

hot

Hotgirl

Eminem,50 cent,Sean Paul,P.Diddy,J lopez :wub:

Xhaferr

Primus registratum

rolling stones, ac/dc, the who, do bejn koncert ne toronto ne 30 korrik, me zi pres ti shikoj, jane me te vertet grupe madheshtor.

mbretereshe

Primus registratum

Per PRINCESHEN:

Bravo! Pervec J.Lo-se, paske shije te mire, apo mos duhet te them shije fisnike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Nga MBRETERESHA

Sindroma

lv sx sx

Britney Spears e kam mikeshe i kam dhene mesime kercimi, :devil: