Cilin film do te donit te jetonit?

Guest
Re: Cilin film do te donit te jetonit?

Fotot qe bo ajo si bej...po dhe aq larg sjam jo... /pf/images/graemlins/wink.gif (si paraqitje)
/pf/images/graemlins/laugh.gif E kam te lindur Modestine..nuk sherohem dot FloBo..

Florus

Forumium maestatis

ah e shoh e shoh :tipsy:
sot per tu bere e famshme nuk duhet te marresh mundimin per te bere nje film fantazia :idea: mjafton te besh nje kalendar cik te vecante.. ose te marresh pjese ne nje "reality show" :devil:
mu per vete mka shku menja me bo i kalendar :cool: kur e ka bo ne kledi.. :sleep:

regele

Forumium maestatis

Shume role do luaja me gjithe qejf, por ama rolin e Dedes qe ngrin ne maje te shtylles nuk do ta pranoja! Ka ndonje vullnetare per Lilo Laben?

Natural Born Killers si ju duket? Do ta provoja njehere /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ah e shoh e shoh :tipsy:
sot per tu bere e famshme nuk duhet te marresh mundimin per te bere nje film fantazia :idea: mjafton te besh nje kalendar cik te vecante.. ose te marresh pjese ne nje "reality show" :devil:
mu per vete mka shku menja me bo i kalendar :cool: kur e ka bo ne kledi.. :sleep: [/qb]
FloBo..kam degjuar per kete Kledi Kadiun ..po se kam pare ndonjehere..
Na vej nje foto po deshe...
Kalendarin e tij, po e blej ne Dhjetor..dihet qe sdo kete vlere fare (si fundi i 2004-es) /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

[qb] E mi ajo super gnoca e ke parasysh ti mo /pf/images/graemlins/wink.gif leje se sdu me vu foto tani se me ik truni pastaj :goofy:
p.s. he fantazia se sot ta kom bo qejfin, te kam krahasu me Arcurin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E pse i sha ropt pa i njoft ti...Arcuri eshte e shemtut para Fantazise.Po te me jepej e drejta te zgjidhja nuk do mendohesha 2 here.PErseri do zgjidhja Fantazine :wub:

Florus

Forumium maestatis

O peshko pse kaq shume ta ka hek trunin kjo fantazia ee :rolleyes: he mo se do jet impresioni i avatarit /pf/images/graemlins/tongue.gif do e zgjidhje per partnere filmi e kishe fjalen?
fantazia normal qe kalendari qe do te duhet ty per 2005 do jet ai i imi :cool:
p.s. shko te tema fansave per fotot

assassino26

Primus registratum

[qb] O peshko pse kaq shume ta ka hek trunin kjo fantazia ee :rolleyes: he mo se do jet impresioni i avatarit /pf/images/graemlins/tongue.gif do e zgjidhje per partnere filmi e kishe fjalen?
fantazia normal qe kalendari qe do te duhet ty per 2005 do jet ai i imi :cool:
p.s. shko te tema fansave per fotot [/qb]
O flobo!
tashi jane ca gjojna qe nuk shpjegohen dot.Kjo shprehja me ta hjek trunin nuk e di a eshte e sakte /pf/images/graemlins/laugh.gif Me sakte ne ditet tona do ishte ma ka djeg qarkun e hardiskut /pf/images/graemlins/wink.gif
Edhe ti per modesti qe paske medemek...Kam pershtypjen qe me kalendarin tend mund te trembesh kalamajt qe nuk kane oreks te perpiqen te hane me shpejt :lol:

Florus

Forumium maestatis

Te pakten hyn ne funksjon per dicka /pf/images/graemlins/smile.gif ej se dolem ca nga tema. pa na thuj iher ca filmi do luje ti?

assassino26

Primus registratum

[qb] Te pakten hyn ne funksjon per dicka /pf/images/graemlins/smile.gif ej se dolem ca nga tema. pa na thuj iher ca filmi do luje ti? [/qb]
Une...Do me pelqente te luaja...Borbardha dhe shtate xhuxhat :angel:

Kondrapedali

Kondrapedali

Shark Tale në rolin e Robert de Niros :devil: . Pse-në jau shpjegon ky Peshku më sipër /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] "Shark Tale" në rolin e Robert de Niros :devil: . Pse-në jau shpjegon ky Peshku më sipër /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me mua ta kete valle???UNE se kam pa ate filmin,por roli me i mire mendoj per ty do ishte peshk ushqim per sharkun :angel: Ai rol do te te pershtatej shume :lol:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] "Shark Tale" në rolin e Robert de Niros :devil: . Pse-në jau shpjegon ky Peshku më sipër /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me mua ta kete valle???UNE se kam pa ate filmin,por roli me i mire mendoj per ty do ishte peshk ushqim per sharkun :angel: Ai rol do te te pershtatej shume :lol: [/qb]
S'e besoj se je femër që ta kem me ty /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Kur ta shohësh filmin do jesh në gjendje t'ia shpjegosh edhe të tjerëve /pf/images/graemlins/wink.gif

assassino26

Primus registratum

PO me habit qe r de niro te luaje rolin e peshkut.Do jete film i merzitshem,kshuqe me mire spo e shoh :rockband:

bab

Primus registratum

mhhhhhhhhhhhhh teme si pake qesharake .... /pf/images/graemlins/smile.gif

ok une duha te jeme BORBARDHA ME 7 XHUCAT lol
kete filme e kame pature shume qefe ,qe me ne funde te jeme princesa e princite ....lol

byeeeeeeeeeeee

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pogradecarja25:
[qb] mhhhhhhhhhhhhh teme si pake qesharake .... /pf/images/graemlins/smile.gif

ok une duha te jeme BORBARDHA ME 7 XHUCAT lol
kete filme e kame pature shume qefe ,qe me ne funde te jeme princesa e princite ....lol

byeeeeeeeeeeee [/qb]
meqense ti je borbardha un do kisha deshir te jetoja princi.. /pf/images/graemlins/wink.gif :lol: :kiss:

bab

Primus registratum

RAUL lol ahahahahaahahahahaha ndoshta ka gje qe sbehet sot lol :lol: :lol: /pf/images/graemlins/smile.gif

jok

regele

Forumium maestatis

Borebardha dhe 7 xhuxhat eshte shume film i bukur! Nese ti pogradecare do ishe borebardha, une do te luaja i vetem rolin e te 7 xhuxhave /pf/images/graemlins/smile.gif

RAUL

Primus registratum

regele,jo punen e shtat te besh por edhe 700 veteve, se me princin nuk e nderro borbardhaaaa.. :lol: :rockband: :rockband:

borbardhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haje mollen se nuk po me durohet te te puth,, :kiss: :kiss: :lol:

regele

Forumium maestatis

O Raul! Me duket se e ka ngrene kjo mollen qe s/po behet me e gjalle! O bobo, vdiq Borebardha, heeeee, heeeeeeeeee!