Cili ushqim s'te ngop dot?

jack daniels

Primus registratum
Re: Cili ushqim s'te ngop dot?

Kur ha sallate me peshk ton,Mozarella edhe vaj ullirit, ska gje qe me ngop. E ha nji tas te madh der ne fund /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

jack daniels

Primus registratum

Po moj me tas ha une,pse ka ndonje gje te keqe? /pf/images/graemlins/laugh.gif ....nuk ngopem me nji pjate une ca kujtove ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

RAUL

Primus registratum

une nuk ngopem dot me mish qingji te pjekur ne hell,ah me nje shishe vere ose raki rrushi t'bome vet.edhe pak :rockband: edhe pak :kiss: mrekulli fare.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Elsi

Forumium praecox

Vdes per Imam bajelldi, mund te ha derisa nuk mban me stomaku... Ehhhh, me ka marre malli per icik tave me speca te mbushur, gjize me speca, etj etj...

kaci

Primus registratum

E kam shume qef Krem Karamel po jo deri ne ate pike sa te ha pa pushim se pastaj te vjen me vjell :eek:

Elsi

Forumium praecox

Japrak me gjethe rrushi, i hedh icik kos siper :cry: sa i mire qe osht mi noneeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Danae

Primus registratum

meqe ra fjala per japrakun di kush se nga e ka prejardhjen??cfare pjate tipike eshte??
Une thashe turke,po nuk ishte se ne kohet e lashta ekzistonte ne greqi,nuk do e besoja nese bashkebiseduesi te mos studionte ne fakultetin e arkeologjise por nje dyshim me ka ngele perderisa japraku gjendet edhe ne marok,egjipt;liban etj...

ezhderha

Primus registratum

per vedi une kisha me vdeke ne djathe /pf/images/graemlins/laugh.gif !

te tjerat s'kane randesi...

Rambla

Primus registratum

per dreke kisha japrak sot /pf/images/graemlins/laugh.gif , dhe meqe ra fjala kam provuar japrak edhe ne austri (dhe nuk ishte tek ato restorantet orientale), keshtu qe se di nga mund ta kete origjinen :confused:

ps. alibaba shko futi nje pjate paella se po oriz per oriz eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

tani qe po e mendoj, nuk ngopem dot me creme brulee, si tip krem karameli eshte ne fakt, por i cik me i mire :goofy:

Elsi

Forumium praecox

Ej, pse doni me ma heq trunin mer jahu /pf/images/graemlins/frown.gif . Rambla, te bofte mire japraku, ishalla nuk po te ngel ne fyt /pf/images/graemlins/tongue.gif . Eh, ca sallate, ketu tortillas gati perdite... :cry:

lozonjarja

Primus registratum

qe thoni ju une mendoj qe cfaredo lloj ushqimi te jete arrin nje pike qe tejngopesh.
kjo eshte fiziologjike dhe psiqike.

Napolonit kur e internuan ne Elbe i thane per denim qe do ta ushqenin vetem me nje lloj mishi dhe ia kishin lene ne dore cfare.
Dhe ai zgjodhi mishin e kokes sepse ai i permban te gjitha llojet e mishrave brenda dhe sdo te merzitej.

I zgjuar eeee::: /pf/images/graemlins/smile.gif )))

Po eshte nje gje qe nuk ngopesh asnjehere (nese mund ta quajme ushqim)

DASHURI

hahahah

Ema

Goddes

Asnji.
Kur ulem te ha nuk di te ngrihem.Duhet ta kem nervore...