Cili ushqim s'te ngop dot?

SweetAngel

Primus registratum
Re: Cili ushqim s'te ngop dot?

Me mish, me gjiz, dhe me zpinaq e gjepe di , po me hithra s'kam provuar asnjehere.

taqo2000

Primus registratum

Eshte shume i shijshem me hithra ,me beso. ha te pakten nje here ne vite. me sjellin nga shqiperia.

Odea

Primus registratum

Ushqimi qe do haja dite e nate eshte Chinese noodles.I love them...but they must be cooked in a particular way, jo si ata te Vietnamit a ku di gjo une se ca jane ca te shpifme.

Damn, cme erdhi uria tashi per icik Chinese food. Kam kohe pa honger vallai...Noshta iki e i boj i vizite atij restorantit kinez ketu afer.

Odea :goofy:

erisa

Primus registratum

hahahahhaha aman o mistrec se mikut duhet ti thuash te befte mire se i ngel ne gryke pastaj ..dhe vaj hallit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

BISOU

Primus registratum

tema mbyllet per shkak te prodigy King
Mbreterve i ka bo alergji ajo gjoja :lol: :lol: :lol:

S6T6N6

Forumium maestatis

shkrimi u editua sepse eshte kunder rregullave te Albforumit

ladouce2005

Primus registratum

hapja e kesaj teme eshte intentional :devil:
une s'ngopem dot me fruta /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe duke ngrene BABYOWEN, eshte nje lloj i ri fruti kendej nga anet tona /pf/images/graemlins/wink.gif Bisou do nje tule te vogel? :devil:

BISOU

Primus registratum

AMAN SE ME ATO TULE AS UNE NUK NGOPEM DOT
PO ME SHKON GOJA LENG /pf/images/graemlins/laugh.gif
DO TA KAFSHOJ PAK FARE SA PER QEJF /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: :kiss:

erisa

Primus registratum

ej na i nxorret ato ushqimet e preferuara per hundesh...shkoni trekoni hanibalizem diku tjeter ...mos na prishni barkun kot. /pf/images/graemlins/frown.gif