Shum mire ja ka bâ shoku......sot jeta duhet te jetohet ashtu si te pelqen,e jo te jetosh per opinion !kengetare eshte pasuri ndoshta ka kriju !e lezetshme po duket top ....Ka nje gje kjo shoku o martu me nje italian dhe ka edhe femije
Kush a mirkoja ma ?po po fiks eshte sanija ... kaloi mire disa kohe dhe u lidh me mirkon ...
Femra hrvate nuk ka kushedi se cfar pour prap Jan te mira shoku....e sllave Jan srbet alto m pelqejn 2metro femer yppp xhixhieee shume , e di shof plot ketu dhe thone jane race e bukur sllave mo ... po asnje sma mbush syrin ... sinqerisht vetem ato me pelqejne te vendit tim ...
vertet skam asnje lloj pretendimi te shkurtera apo te gjata jo kaq e aq vetem andej e pelqej se edhe me sy te marrin vesh ...
ti o vlla i ke per halll une i kam per mallFemra hrvate nuk ka kushedi se cfar pour prap Jan te mira shoku....e sllave Jan srbet alto m pelqejn 2metro femer yppp xhixhi
jo mjafton te me kuptoje dhe respektoje ... e dua te bukur per syte e mi keshtu e kam parim...![]()
i ka ne rast permbytjejej ne shkoder se e ka bo rruge andejHahaha scadarsko mbaroke mbas femrave te gjata!
Sa i do sa nje shtylle tensioni![]()