cili qytet shqiperis ka femrat me te gjata dhe te bukura

Hektor12

Locus omnem
Soni Malaj ose Sanija :p

936922_492684747453840_1249195793_n.jpg

dr love

Locus omnem
Vajza te bukura kemi pasur..tani nuk e di se kam shume vite qe kam ikur...po veriu..i gjith veriu ka vajza te bukura dhe te mira..

dr love

Locus omnem
te thash qe ska..vajzat flas brezi im..jane te gjitha neper punera te rendesishme..mjeke..punojne neper banka..pedagoge...ju kemi dhene perparesi mendjes dhe jo shtatit dhe fytyres..

scadarsko

Locus omnem
te thash qe ska..vajzat flas brezi im..jane te gjitha neper punera te rendesishme..mjeke..punojne neper banka..pedagoge...ju kemi dhene perparesi mendjes dhe jo shtatit dhe fytyres..
Mos u vej n ankth..... PSE ndihesh kaq e fajsuar ti?nuk akuzoi kush njeri femren e shejt veriore !

*goddess*

Forumium praecox
Kostumi popullor i femres zerqanase nga etnografet eshte percaktuar si veshje kombetare popullore shqiptare dhe gjithmone ne turnete nderkombetare te ansambleve apo trupave artistike shqiptare flamurmbajtesja duhet te ishte gjithmone e veshur me kete kostum te pasur e duhet te ishte e bukur si vete Zerqani historik, klimaterik, kulturor, etnografik e mikprites.

969302_475521652526843_173859565_n.jpg

sle foto pa marr nga peshkopidiberalbania :p

scadarsko

Locus omnem
Hé prauote="dr love, post: 966768, member: 12320"]po me vjen pe plas qe skemi mise hahahaaaa[/quote]
He pra po Shkodra ska eee ?a nuk asht veri aaa

scadarsko

Locus omnem
Hektor12 said:
po ti pse sperpiqesh edhe vete mor shoku ....
Me pelqen kur me serviren ne tavoline si tave krapi shkodrane.... hahahaha po kam Android ma la 100 rregulla e funksione..