Cili qytet ka djemte me te bukur ?

MLK

Primus registratum
Re: Cili qytet ka djemte me te bukur ?

Epo pervojen do ta fitosh me vitet pra e duke jetu se nuk fitohet dot ne forum ne te dush diçka te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu qe kur te piqesh per keto pune ataehere ne do te fusim ne jurine qe voto per qytetin me djemte ma te bukur /pf/images/graemlins/tongue.gif

marina s.

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Epo pervojen do ta fitosh me vitet pra e duke jetu se nuk fitohet dot ne forum ne te dush diçka te tille /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol:

po na shkon mundi kot ne te shkreteve /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo kot fare nuk te shkon xhanem se kur te besh lutjen do te kerkojne edhe dipllomat po edhe eksperiencen(pervojen) keshtu qe mund te vesh ne CV periudhen qe nga rragjistrimi si pjesemarese ne AF :tipsy:

Kshu nga jashte Tropoja i ka :thumbsup: , nga brenda si kam provuar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

paskan fillu me u pelqy edhe hamshort tash a :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Po pra kjo i dashka me i von samarin ne kurriz ne me i ngarku drute :lol: :lol: Do ne me i provu ka mrena :eek: Bo vaki osht kirurge ne ska faj

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Nelk@:<br />[qb] Kshu nga jashte Tropoja i ka :thumbsup: , nga brenda si kam provuar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo keq :rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif

Verilindja e Shqiperise per nga jashte te merr me qaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nga brenda te embel jane korcare e permetare :wub:

MLK

Primus registratum

Me llogjiken tate i bije qe me te miret te jene pjelle e nje orgjie tropojan+permetar+korçar /pf/images/graemlins/laugh.gif
Jo per gjo po ne qenin Doberman keshtu e krijun gjermanet ne kohen e luftes se nuk ishte rrace e mirefillte :lol: :lol:

alinos

Forumium maestatis

do edhe i cik shqiperi te mesme aty mrena se ato jane qefli te medhenj /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. per vete kombinim jam, dhe po te nigjosh nanen teme: jam e papare :angel:

MLK

Primus registratum

Po tani ska faj nana jote qe thote se je e papare, po te ishe e pare sdo te kishin dergu jashte shtetit me jetu e te beheshe e pare dhe e te mesoje ç'eshte bota /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mu per vete me thote qe kom qen i pare dhe i zgjut qysh i vogel :goofy:

alinos

Forumium maestatis

:lol:

e papare si ne unike mer ti, jo e papashme me sy, oj ky
icon8.gif

MLK

Primus registratum

Ah po ti e din si i humbur qe jam, ka dhe gjona qe si kap me te paren /pf/images/graemlins/tongue.gif Tani qe ma shpjegove si duhet te kuptoj ma drejte :tipsy:

S

Scorpion

Guest

Malesia e madhe me Kuksin /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

jane permendur nje here ata e jane diskutuar mjaft.me ça u mbushen 2 faqe ketu... /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Gusto gusto kjo dynjo, vetem shijet e gustot nuk imponohen dot /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Mos eshte gje anej kur shko per Vlore kjo qafa ne e mushme me kosovar? /pf/images/graemlins/laugh.gif

love_ya

Primus registratum

andej afer vlores eshte po punen e kosovareve s'e mora vesh une

MLK

Primus registratum

Tepelena i ka pas tani jan plak nuk bojne mo :tipsy: Tirona nuk osht mo Titone po kozmopolite keshtu qe u ka bo si Amerika me 50 rraca perzgjedhja ndermjet rracave u ka bo e veshtire /pf/images/graemlins/laugh.gif