Cili qytet ka djemte me te bukur ?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Cili qytet ka djemte me te bukur ?

Ku do m'presësh në Vlorë? M'thuj venin ku rri ti dhe po erdha aty do rrij deri sa të takoj (qoftë edhe dy muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Sa për dhëmbët pa merak se e kam rregullu me i qen që do m,i japi kur t'maroj punë vetë (masi t'kruhet /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Ku do m'presësh në Vlorë? M'thuj venin ku rri ti dhe po erdha aty do rrij deri sa të takoj (qoftë edhe dy muaj /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
Sa për dhëmbët pa merak se e kam rregullu me i qen që do m,i japi kur t'maroj punë vetë (masi t'kruhet /pf/images/graemlins/laugh.gif ). [/qb][/QUOTE
Mua me gjen kudo,mjafton te thuash se do vish dhe takohemi ne qender,te sheshi i flamurit,do aty ti,pastaj do te bredh une neper vlore me nje BMW X5 qe kam per raste te perditshme.mire,pranon?hajde mire se te na urdherosh!!pa problem fare se mos mendon se jemi te gjithe skafiste,jo mo vella jo ca thua ti,une vetem me te kuqe jam marre.

Kondrapedali

Kondrapedali

Ej, mos ka fillu gjo tregtia e meshkujve anej ëre se ashu s'vi un /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ku e gjete BMX ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

anny

Primus registratum

ej ca ben ti mi bmw ekemi, te perbashket si mo
do futesh popull ti atje
pastaj me mirkuptim do ta mar une ne sr /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga anny:
[qb] ej ca ben ti mi bmw ekemi, te perbashket si mo
do futesh popull ti atje
pastaj me mirkuptim do ta mar une ne sr /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Popullin? /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

[qb]
do futesh popull ti atje
Popullin? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOTE
O anny,po pse moj populli eshte ky?jo te lutem shume ceshte ajo fjale per kondren,jo eshte per te miren e popullit mo kondra,mos u keqkupto tani ate e kemi te dyja se nga saranda e nisja mallin une,dhe jemi ne bashkepunim,po kur themi popullin kemi ndermend ty mo ty.

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga pipiricka:
[qb]
[qb]
do futesh popull ti atje
O anny,po pse moj populli eshte ky?jo te lutem shume ceshte ajo fjale per kondren,jo eshte per te miren e popullit mo kondra,mos u keqkupto tani ate e kemi te dyja se nga saranda e nisja mallin une,dhe jemi ne bashkepunim,po kur themi popullin kemi ndermend ty mo ty. [/qb]
po mos i nxirr moj muhabet ne rruge pu pu,ku e di ti eq nuk eshte ndonjr spiun ai pastaj na mori e mira na mori

pipiricka

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga pipiricka:
[qb]
[qb]
do futesh popull ti atje
O anny,po pse moj populli eshte ky?jo te lutem shume ceshte ajo fjale per kondren,jo eshte per te miren e popullit mo kondra,mos u keqkupto tani ate e kemi te dyja se nga saranda e nisja mallin une,dhe jemi ne bashkepunim,po kur themi popullin kemi ndermend ty mo ty. [/qb]
po mos i nxirr moj muhabet ne rruge pu pu,ku e di ti eq nuk eshte ndonjr spiun ai pastaj na mori e mira na mori [/qb][/QUOTE
po he mi dhe ti si ben,ca leke poshte dores dhe ja u zgjidh ceshtja,dhe me shtetin shqiptar halle plot.pastaj he mi se une,ti dhe gjysma e shqiperise e merr vesh.pa problem hic se jane cuna me namuze keta,sjane dosido.

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pa reklamë qysh do e shtyni punën juve /pf/images/graemlins/laugh.gif . Spiun s'jam, e sa për popull varet se çi bëni popullit juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

[qb] Po pa reklamë qysh do e shtyni punën juve /pf/images/graemlins/laugh.gif . Spiun s'jam, e sa për popull varet se çi bëni popullit juve /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ne popullit,ceshte ajo fjale,ne e dum shume popullin te gjithe sic eshte me gjithe hala,dhe ty te kemi te privilegjuar do te veme ne bagazh,tani ikem se do hame buke(kjo ishte ne kod mo se ne te vertet do ikim ne sarande se kemi nje maune pa shkarkuar ne port dhe skane fonde per ta kaluar ne korfuz dhe po shkojme nja nje ore pune kemi) /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ...ai qytet qe ka dhe mamat me te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shih shih ku e njef mamin time ti me /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:devil: Po si jo ,vinte verdalle me te cuar nje pm ,po e kishe full... :smash: [/qb]
pse sthoj ti i kam var kot buzet une :kiss:

delina85

Primus registratum

po kur skeni shku n gjith qytetet pse llapni kot?une them qe ska pyll pa derra!!!!!gjithsesi vlora dhe tirana ka plot t bukur!!!

ELVIS KELMENDI

Primus registratum

THANK YOU LUANESHA :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: EDHE VAJZAT SHKODRANE JANE MA TE MIRAT NE GALAKTIKE

marina s.

Forumium maestatis

Durrsi ka djem te bukur me shumice...edhe Tirana nuk ka pak.Shkodranet jane kinga.Vlonjatet,ata qe njoh,jane shume simpatike po nuk me ngjisin:marrin zjarr si pushke jevgu /pf/images/graemlins/laugh.gif