Cili qytet ka djemte me te bukur ?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Cili qytet ka djemte me te bukur ?

Pipiricka, «Tani u PRISH muhabeti» kishte të bënte me «Bjeri moj të lumtë dora» :lol: :lol:

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Pipiricka, «Tani u PRISH muhabeti» kishte të bënte me «Bjeri moj të lumtë dora» :lol: :lol: [/qb]
He mo dhe ti tani,se jam shume impulsive dhe them gjithmone ate qe me vjen ndermend,dhe ishte diçka shume momentale dhe spontane qe mendova,ske pse merzitesh ti,nuk ta thashe per ate une,po nejse mire bere qe e sqarove se do ishte krijuar nje goxha problem,se eshte çeshtje shume jetike kjo!Bravo,bere shume mire qe ma vure ne dukje!

Kondrapedali

Kondrapedali

Për ta vënë ... në dukje nuk ka problem fare. Sa herë që në gjuhën shqipe mund të keqinterpretohen fjalët unë do ta vë...në dukje /pf/images/graemlins/laugh.gif .

anny

Primus registratum

oooooooo cpyetje??? varet.......o ku di une nuk kam lexuar asnje artikull statistike per kete

anny

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] mendimi anny kjo ka rendesi leji statistikat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
nga jam une ka dhe djeme te bukur /pf/images/graemlins/wink.gif

anny

Primus registratum

[qb] shkodrane qenke ti mi :lol: se disha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mo uk jam shkodrane,uluni pak ju se shume ju jane rritur veshet me kete bukurine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga anny:
[qb]
[qb] shkodrane qenke ti mi :lol: se disha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo mo uk jam shkodrane,uluni pak ju se shume ju jane rritur veshet me kete bukurine /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E ke nigju shprehjen «Bukuri gomari» ti anny? Flet vet si shprehje megjithse kundër meje :smash:

pipiricka

Primus registratum

[qb] Për ta vënë ... në dukje nuk ka problem fare. Sa herë që në gjuhën shqipe mund të keqinterpretohen fjalët unë do ta vë...në dukje /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Bravo,ashtu si te ka hije,vije....ne dukje,na duhen njerez te tille te na e vene...ne dukje se behen goxha gabime ortografike,dhe na ndihmon per me vone kjo venia...ne dukje,e qe te flasin hapur dhe pa dorashka,ashtu siç ben ti,bravo,bravo,sinqerisht e kam,vazhdo vij sa me shume ne dukje te tilla gjera...po dhe une do te mbeshtes ama,pranon ti veme bashke..ne dukje?

pipiricka

Primus registratum

[qb] Oj, po pse pietje është ajo moj? Po eja se unë këtu jamë! [/qb]
OOOO shume keq,po ne sa folem per gabimet,po ta ve une tani ne dukje:pietje,shkruhet me "Y",pYetje,jamé,shkruhet pa "é",jam.Mire,se merr per keq besoj,qe ta vura...ne dukje dhe une?Pastaj je pak larg,nuk vij dot deri aty une,ç'flet dhe ti tani deri na kanada,shpenzoj per 3 vajtje-ardhje ne shqiperi une.Hajde ti po deshe,dhe i veme ketu ne dukje,po se besoj te besh gabime qe kapen nga te tjeret,apo jo?
P.S(mos te te rritet...mendja tani!!!)

Kondrapedali

Kondrapedali

Jo jo, s'më rritet mendja mua se pastaj i bie që të vij deri në Shqipëri (që do ishte gjë e mirë po që s'ja kam takatin e as vaktin). Megjithatë faleminderit shumë që ma vure...në dukje. Më pëlqeu shumë /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

[qb] skena nevoje flasin faktet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mire,ty nuk ti veme ne dukje,meqe mendon se flasin faktet,(edhe pse nuk flasin,po shihen),pastaj ska gje se keshtu e kane keto pune mes njerzve,po kur nuk do,nuk do,çte bejme ne,s'te detyrojme dot me dhune,le te te martoje lagjja,mire?

pipiricka

Primus registratum

[qb] Jo jo, s'më rritet mendja mua se pastaj i bie që të vij deri në Shqipëri (që do ishte gjë e mirë po që s'ja kam takatin e as vaktin). Megjithatë faleminderit shumë që ma vure...në dukje. Më pëlqeu shumë /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po mire mo kush te tha ty ik ne Shqiperi,une s'jam aty,po te shteti fashisteve,nqs nuk e ke pare.Asgje,te lutem,e kam per detyre te ta ve ne dukje!!!!!!

Kondrapedali

Kondrapedali

Po sa t'nisem nga Kanadaja me avullore i bie që ti të jesh kthyer për pushimet e verës në Shqipëri /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithatë faleminderit përsëri që ma vure...në dukje përsëri /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

[qb] Po sa t'nisem nga Kanadaja me avullore i bie që ti të jesh kthyer për pushimet e verës në Shqipëri /pf/images/graemlins/laugh.gif . Megjithatë faleminderit përsëri që ma vure...në dukje përsëri /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pa problem mo,çeshte ajo fjale,hajde kur te duash edhe per pushimet e veres,te ftoj une ne vlore,hajde me mua se eshte per qejf,po ta ve ne dukje dhe kete fakt qe te kesh nje ide se ku do ta kalosh dhe veren apo je mire ne Kanada?Nejse,mendohu njehere,kemi kohe,te rinj jemi...si thua?

Kondrapedali

Kondrapedali

Fol për vete se mu kan fillu me m'ra dhomët /pf/images/graemlins/laugh.gif . N'Vlor isha kët vit kshuqë keq m'vje po herës tjetër e kom për vërdallosje n'gjith Shqipërinë (nja dy muaj kismet Zotit).

pipiricka

Primus registratum

[qb] Fol për vete se mu kan fillu me m'ra dhomët /pf/images/graemlins/laugh.gif . N'Vlor isha kët vit kshuqë keq m'vje po herës tjetër e kom për vërdallosje n'gjith Shqipërinë (nja dy muaj kismet Zotit). [/qb]
Si te dush ti mor amon,nuk te detyron njeri,po kalove andej nga Vlora,na thuaj qe ta dime se ftesa qendron e hapur gjithmone,ok?pastaj ska gje se vihen proteza per dhembet,dhe mos bej gafe ti vesh ne kanada,se te hoqen petllen pastaj,hajde ne shqiperi ti vesh se i ke te lira...more vesh mo? :devil: kujdes se do ta ve parpe...ne dukje se fillove me ba gabime me duket ia shkele dhe ike me gaz ne koke,,,,,