Cili qytet ka djemte me te bukur ?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Cili qytet ka djemte me te bukur ?

Dihet pazari se kush jon çunat mo t'bukur t'rrepublikës, çunat e Brrakës /pf/images/graemlins/laugh.gif .

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] çunat e Brrakës /pf/images/graemlins/laugh.gif . [/qb]
Ke shume te drejte..Brraka province e sukthit eshte,dmth me pak fjale Ja ku dolem prape te Sukthi o Bluje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Për cilën Brrak e ke ti Putre. Un e kom për t'vetmen Brrak me reputacion n'Republik, për mo tMnjofmen e mo t'bukrën Brrakën tonë diku aty ke treni, mrapa Shkencave t'Natyrës, para se me dalë ke Zogu Zi /pf/images/graemlins/laugh.gif !
Ti m'duket se je prej Lume e jo prej Sukthi :tipsy: .

mostro

Putraku

Mire pra brraka jote provinc e vogel e lumit tim..SIkur shkon me shume kshu ehhh??

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Mire pra brraka jote provinc e vogel e lumit tim..SIkur shkon me shume kshu ehhh?? [/qb]
Drejt e ke Putre. Ronci ka q1 ne e dim se kush jon çunat mo t'bukur ene ku jon :tipsy: .

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Kondrapedalo ne jemi cunat me te bukur,dime dhe se ku jane te tjeret... /pf/images/graemlins/laugh.gif Mos u kallxo gjo gocave pa na kallxu se ku i majn ato gocat e bukura[/qb]

mostro

Putraku

Bluja vogel,po cfare the dhe cfare te kam thene,thuaje ketu nji here...

korn83

Forumium praecox

nuk di ç'te them.....nuk e njoh kaq mire Shqiperine,njoh shume mire vetem tirane e durres.mund te them qe femrat e tiranes njihen....sa per meshkuj eshte DURRESI mbi te gjithe,por mendoj se edhe korçarët nuk jane keq.jane edhe romantike thone...ndofta nga pushtimi francez!

Rambla

Primus registratum

kjo tema ka nevoj per pakez objektivizem, jo po se te gjithe po nisen nga ndjenjat pasionale qe kane per katunin, fshatin, qytetin..e dir si voglia /pf/images/graemlins/laugh.gif

pipiricka

Primus registratum

Pa mburrje,meqe jam dhe vete vlonjate,them vlonjatet,poehde tiranset ama mbahen goxha,ta dini nuk e them une,po shume shqiptare ketu ne it.nejse VLORA,VLORA :smash: :smash: BJERI MOJ TE LUMTE DORA!!!!!!!!

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ...ai qytet qe ka dhe mamat me te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shih shih ku e njef mamin time ti me /pf/images/graemlins/laugh.gif

cate

Primus registratum

nqs flasim per meshkuj, e dai eshte veriu qe mban record, shpresoj te keni njohur nga veriu. qe nga shkodra e lart jane meshkuj, jo lluq mamaje.

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga pipiricka:
[qb] Pa mburrje,meqe jam dhe vete vlonjate,them vlonjatet,poehde tiranset ama mbahen goxha,ta dini nuk e them une,po shume shqiptare ketu ne it.nejse VLORA,VLORA :smash: :smash: BJERI MOJ TE LUMTE DORA!!!!!!!! [/qb]
Tani u PRISH muhabeti /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Shumë dakort me UAU :thumbsup: .

Fillimisht postuar nga ZEQO_PILAFI-:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ...ai qytet qe ka dhe mamat me te bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
shih shih ku e njef mamin time ti me /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:devil: Po si jo ,vinte verdalle me te cuar nje pm ,po e kishe full... :smash:

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] kondrapedali verior ti mer derro HUAHUAHUAHUA po fol ore se qenkemi bashk /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Un jem prej tananej /pf/images/graemlins/laugh.gif . Ku ka mer si Shkodra (ene Tirona). Origjinën daje vetëm se tjerat i kom lomsh /pf/images/graemlins/laugh.gif .

pipiricka

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
Fillimisht postuar nga pipiricka:
[qb] Pa mburrje,meqe jam dhe vete vlonjate,them vlonjatet,poehde tiranset ama mbahen goxha,ta dini nuk e them une,po shume shqiptare ketu ne it.nejse VLORA,VLORA :smash: :smash: BJERI MOJ TE LUMTE DORA!!!!!!!! [/qb]
Tani u PRISH muhabeti /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Shumë dakort me UAU :thumbsup: . [/qb]
E dini si eshte puna,te gjithe po perkrahim qytetet personale,po njese e rendesishme eshte se ne gjithe shqiperine gjen cuna te bukur,ku me shume e ku me pak,po te gjithe ne nuk kemi bredhur qytetet me rradhe per te pare cunat dhe kjo na falet pak,se shohim vetem ata qe kemi ne qytetin perkates te secilit,mire?tani mos u zini se te gjithe jane te bukur(ne menyren e tyre). :wave: