Cili qytet ka djemte me te bukur ?

Florus

Forumium maestatis
Re: Cili qytet ka djemte me te bukur ?

ec aty!
ja fusim edhe parizieneve romantike edhe katalaneve latine :angel:
peshko, njujorkezve dhe pekinezeve nuk e di a ja marrim :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

E Perkedhelura

Forumium praecox

Vallaj cunat e Tirones jane si ylla, por ama edhe ne gocat s'ngelemi mrapa, jemi si shpirt

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ec aty!
ja fusim edhe parizieneve romantike edhe katalaneve latine :angel:
peshko, njujorkezve dhe pekinezeve nuk e di a ja marrim :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ku leni njeri pa ja mar ju mo amani /pf/images/graemlins/laugh.gif
i ka dhe berati po mos u hapni shum ju tajroncit /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga E Perkedhelura:
[qb] Vallaj cunat e Tirones jane si ylla, por ama edhe ne gocat s'ngelemi mrapa, jemi si shpirt [/qb]
Kalu shpirtit.Kur ju shef juve shpirtin e fal vetem per 1 puthje :kiss:

Guest

Une se kuptoj cfare duan cunat ketu...
Kjo pyetje ju takon vetem gocave me u pergjigj..ndryshe per ata cuna qe po pergjigjen do na lindin dyshime.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

EB

Primus registratum

Kam pas pa ca cuna si yje ne Durres kur shkoja me pushime ne vere. Ishte nji here njoni me nji qen kufiri, vetem se ishte shoku i xhaxhit, pa e kisha rregullu. Apo s'kishte ene dirty blode hair, origjinal amo!

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Une se kuptoj cfare duan cunat ketu...
Kjo pyetje ju takon vetem gocave me u pergjigj..ndryshe per ata cuna qe po pergjigjen do na lindin dyshime.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Deshem me terheq vemendjen tuj mi pra... :angel:
Ke une s'besoj te te lindin dyshime :tipsy:

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Une se kuptoj cfare duan cunat ketu...
Kjo pyetje ju takon vetem gocave me u pergjigj..ndryshe per ata cuna qe po pergjigjen do na lindin dyshime.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po si ke par ti mi stilistet me te medhenje meshkuj jan qe dmth kan shum gusto meshkujt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Une kam shume Gusto..por jam Femer.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

E Perkedhelura

Forumium praecox

Ja mbeshtes mendimin Zeqos, qe meshkujt ka me shume gusto per femrat, se ketu ne tirane ata kane hap edhe parukeri femrash

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga E Perkedhelura:
[qb] Ja mbeshtes mendimin Zeqos, qe meshkujt ka me shume gusto per femrat, se ketu ne tirane ata kane hap edhe parukeri femrash [/qb]
PO mu do ma meshtesesh :angel: Jo per gjo,po bashke qekena edhe patriote...Kalo nga klubi te pish nai birre edhe ja meshtesim njoni-tjetrit menimet me baza shkencore :tipsy:

qorri26

Primus registratum

cuna t'bukur e majn veten tiransit ,kon pak lloqe mo shum se pun.
por po deshe me maru pun jon cunat me tamom prej tirone ,ato ta gadisin qefin e la :thumbsup:

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INTRIG:
[qb] cuna t'bukur e majn veten tiransit ,kon pak lloqe mo shum se pun.
por po deshe me maru pun jon cunat me tamom prej tirone ,ato ta gadisin qefin e la :thumbsup: [/qb]
Ho mi pra ho...Ke fol tamom tashi :thumbsup:

helibak mucogllava

Primus registratum

peshkataro cke me te perkedheluren ti se shef qe eshte e abonuar /pf/images/graemlins/tongue.gif
edhe ti peshko je q eje mos i beso shum intrig se vec te intrigoj di ajo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Petroninsja

Primus registratum

Vlora pa pike dyshimi...
Jane ylla.............. pata fatin ta marr nje per vete....... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

nikson

Primus registratum

djemt e jugut e kane zanin me zi se te femnava,si me qene femna te llastuara flasin /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: :lol: per burra burrash hajdeni ka veriu e kosova.

EB

Primus registratum

Ia ke fut kot tek kjo e fundit plako. Cunat ne jug e kane zerin e eger. Hajde bej i xhiro ketej nga Vlora nji here dhe ke per t'u friksu.

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga the_buzz:
[qb] Ia ke fut kot tek kjo e fundit plako. Cunat ne jug e kane zerin e eger. Hajde bej i xhiro ketej nga Vlora nji here dhe ke per t'u friksu. [/qb]
ahahahahah kur i kam fol nje irlandeze une ajo ja bente si FLET TI SI toni soprano ose si hitleri /pf/images/graemlins/laugh.gif
ai thot kemi zerin e holl /pf/images/graemlins/laugh.gif