Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku Tironaaaaaaaaaaaaaa
F Foti Primus registratum 24 Feb 2006 #261 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku Tironaaaaaaaaaaaaaa
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #262 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku po pse shkoke ne velipoje ti rrapatush a?
S Scorpion Guest 24 Feb 2006 #263 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> po pse shkoke ne velipoje ti rrapatush a? [/ QUOTE ] Cdo vit maj amelcin /pf/images/graemlins/laugh.gif Do vish ta bajm i xhiro nga pylli /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> po pse shkoke ne velipoje ti rrapatush a? [/ QUOTE ] Cdo vit maj amelcin /pf/images/graemlins/laugh.gif Do vish ta bajm i xhiro nga pylli /pf/images/graemlins/laugh.gif
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #264 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku ik ma ban detyrat /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku ik ma ban detyrat /pf/images/graemlins/tonguee.gif
S Scorpion Guest 24 Feb 2006 #265 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> ik ma ban detyrat /pf/images/graemlins/tonguee.gif [/ QUOTE ] I kam ba, tesh jam tu fjet i fije ne'zheg /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> ik ma ban detyrat /pf/images/graemlins/tonguee.gif [/ QUOTE ] I kam ba, tesh jam tu fjet i fije ne'zheg /pf/images/graemlins/laugh.gif
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #266 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku n'zheg n'10 te darkes a /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku n'zheg n'10 te darkes a /pf/images/graemlins/tonguee.gif
S Scorpion Guest 24 Feb 2006 #267 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> n'zheg n'10 te darkes a /pf/images/graemlins/tonguee.gif [/ QUOTE ] Ka mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> n'zheg n'10 te darkes a /pf/images/graemlins/tonguee.gif [/ QUOTE ] Ka mundesi /pf/images/graemlins/laugh.gif
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #268 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku zhegu asht kulmi i nxehtesis ora 3-4 mar kertoll /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku zhegu asht kulmi i nxehtesis ora 3-4 mar kertoll /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 24 Feb 2006 #269 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku E di maj ftyr e nyt, s'guxo njeriu ma ba pak shaka /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku E di maj ftyr e nyt, s'guxo njeriu ma ba pak shaka /pf/images/graemlins/laugh.gif
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #270 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku mos m'thuj ftyr e nyt mu, se te xiva jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku mos m'thuj ftyr e nyt mu, se te xiva jeten /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 24 Feb 2006 #271 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku ta po t'mysi krejt, mas m mban sherre mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku ta po t'mysi krejt, mas m mban sherre mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #272 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku /pf/images/graemlins/tonguee.gif
S Scorpion Guest 24 Feb 2006 #273 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku /pf/images/graemlins/kiss.gif Rozi /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku /pf/images/graemlins/kiss.gif Rozi /pf/images/graemlins/wink.gif
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #274 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku hajt ma puth velipojaken per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku hajt ma puth velipojaken per mu /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 24 Feb 2006 #275 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku Shkodrane asht, po kalon pushimet atje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku Shkodrane asht, po kalon pushimet atje /pf/images/graemlins/laugh.gif
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #276 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku thash po ta shaj ifice mos me ta marr msysh /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku thash po ta shaj ifice mos me ta marr msysh /pf/images/graemlins/smile.gif
S Scorpion Guest 24 Feb 2006 #277 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku shaje maj /pf/images/graemlins/laugh.gif
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #278 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku e kam shamjen me mjalt un, t'mesin buzt t'njituna me njena tjetren /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku e kam shamjen me mjalt un, t'mesin buzt t'njituna me njena tjetren /pf/images/graemlins/laugh.gif
S Scorpion Guest 24 Feb 2006 #279 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku Faliminers maj rrapatushe, afroje ta puthi pak faqen /pf/images/graemlins/smile.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku Faliminers maj rrapatushe, afroje ta puthi pak faqen /pf/images/graemlins/smile.gif
P Princesha Primus registratum 24 Feb 2006 #280 Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku /pf/images/graemlins/pickellonja.gif he puthe /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Cili qytet i Shqiperise i ka vajzat me te buku /pf/images/graemlins/pickellonja.gif he puthe /pf/images/graemlins/laugh.gif