cili nga ju esht me gangsteri ose gangsterja

OROSHI

Primus registratum
Re: cili nga ju esht me gangsteri ose gangsterja

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb]
Don Oroschio ..."il consiliere"
:lol:
Mos i thyej rregullat e 'Cosa Nostra-s'
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...rregullat nuk jane thyer..."il consigliere" eshte MLK-ja,une u zgjodha direkt nga vota e popullit(pas ca eliminimeve te tipit Santucio me MLK) /pf/images/graemlins/laugh.gif

I'm back again.... :devil: per ti dhene fund fantazise suaj... :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Personazh i ri shfaqet ne sferat e mafijes forumike... Neveee :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif
E kush prej jush nuk ka degjuar per vrasjet dhe krimet e kryera prej dores se saj. Fama dhe madheshtia e saj i ka kaluar kufij e Adriatiku duke u futur edhe me thelle ne zonat me kriminalitet me te larte...... /pf/images/graemlins/laugh.gif Heshtje..., disa mafios (dikur cerra te saj /pf/images/graemlins/wink.gif hehehe ) ikin sapo degjojne zhurmen e makines ( ne rastin konkret qerre)
qetsi apsolute, te gjithe jane ne ankth cfare do te thoj neveee :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nevee sapo hy ne salle: Te gjithe ne rresht :lol: :goofy:

:kiss: Tani plotesohet grupi ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Treshja mafjoze ,me e fuqishme se kurre me pare... :devil: Mire qe fryn pak ere ,qe te mcefin te dridhurat qe u pershkon trupin frika jone... :devil: :lol:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bohuni gat se po ju vjen GJOBA...
Keni 2 dite kohe
Te gjith antarve te ketij grupi do tju marr gjene me te rendesishme per secilin----&gt;CRIMINAL POWER

@d@

Primus registratum

Grupi jone (i imi dhe i moires me saktesish /pf/images/graemlins/laugh.gif ) Gjene me te shtrenj ka heqjen e kokave te armiqeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Listen e te mesipermeve do e paraqes neser :cool:

Tha neveee para se te vendoste syzet e zeza dhe lekuren e kuqe :lol:

OROSHI

Primus registratum

Ahaaaa...."La bella mafia"
/pf/images/graemlins/laugh.gif

"la vejusha"..
"la Kunata"
"la Vjehrra"

apapapapapapapap...ikim MLK /pf/images/graemlins/laugh.gif

:tipsy: Ikni...ikni...ngordhalaqe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka lind akoma ai trim qe ta shohe friken me sy e ti thote "Ik e pilu"!!!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Une psh frikes si them dot "ik pilu" se me then te drejten sa here e shof me sy me duket sexy keshtu qe me pelqe ajo dreq /pf/images/graemlins/laugh.gif Bilse po mos ta kisha pare kushedi ku do kisha perfundu tani /pf/images/graemlins/tongue.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :tipsy: Ikni...ikni...ngordhalaqe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka lind akoma ai trim qe ta shohe friken me sy e ti thote "Ik e pilu"!!!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
...me mire..ku iku se ku mbeti /pf/images/graemlins/laugh.gif
megjithate jemi ne pergatitje te planit e siper....sa here te dilni ne rruge shikoni mbrapa se mos jemi une e MLk... :cool:

beshbossi

Primus registratum

[qb] :tipsy: Ikni...ikni...ngordhalaqe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka lind akoma ai trim qe ta shohe friken me sy e ti thote "Ik e pilu"!!!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ta mshtes menimin!
Une per vete sado dreq qe jam... po asnjehere nuk jam ne makine pa rrip sigurimi, nuk ul shkallet pa pare poshte e nuk ulem te fle pa mbyllur deren /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Keshtu qe... Ik e pilu i them vetem gangsterave! /pf/images/graemlins/tongue.gif

TEO

Primus registratum

Ik e pilu... une jam trim per vete, nuk e vej rripin.

@d@

Primus registratum

Duke shfletuar kroniken e zeze vecojme artikullin e merposhtem.

Gjendet pa jeten ne apartamentin e tij trupi i te vet ashtuquajturit MLK. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shkaku i vdekjes sipas mjeksis ligjore mendohet te kete qene nje overdose.(ehhhhhhhh) :goofy:

Nga burime te pakonfirmushme vikima mendohet te jete pare rreth mesnates i shoqeruar nga nje femer qe mbante zyze te zeza dhe nje lekur te kuqe .. /pf/images/graemlins/laugh.gif Policia eshte vene ne kerkim te femres misterjoze /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nderkohe Moira eshte futur ne kurse speciale per eliminimin e personave te tjere, por kete here duke perdorur si mjet goditjet metalike (pistolete) :lol:

@d@

Primus registratum

[qb] :tipsy: Ikni...ikni...ngordhalaqe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku te ikin mi? :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif Asnjeri prej ketyre s'ka per te dale me kembet e veta nga kjo tema. Moret vesh ? :lol:

Moireeeeee /pf/images/graemlins/wink.gif

@d@

Primus registratum

Per kshu gjonash Nevee sakrifikon edhe racionin e drekes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps. Mos te me dali njeri perpara ku ha pace seeeee... :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Denna,me ne je ti mi? :kiss:

MLK

Primus registratum

MLK eshte shnderruar ne nje mit te vertete e shume persona kane filluar te perdorin kete titull per nder te MLK-se se vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif Personi i gjetur i vrare nga overdose ishte nje prej tyre. Kjo sipas eksperetizes se policise pasi per MLK e vertete thone qe nuk del kurre vetem me nje femer, minimumi del me 3.. /pf/images/graemlins/laugh.gifKeshtu qe femra misterioze me lekure te kuqe ka qene pak amatore per te kuptuar kete detaj. Gjithesesi ajo mund te konsiderohet si ushtare se ka egzekutuar thjesht nje urdher qe i eshte dhene /pf/images/graemlins/laugh.gif
Policia pret keto dite qe femra me lekure te kuqe te behet viktime e hakmarrjes se MLK-se....

/pf/images/graemlins/laugh.gif S'ka pike problemi... :book: ...tani u dashka te merremi dhe me shpirtin e "te ndjerit".. :tipsy:
Nevee /pf/images/graemlins/wink.gif here tjeter u dashka me i zhduk shpirtin nga tema ,pastaj me e zhduk dhe fizikisht.. :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sot nuk po e prishim terezine ,se jemi dhe per nje rruge ku do te heqim qafe ,karkaleca ,sepie,midhje... /pf/images/graemlins/tongue.gif Kemi vendosur ta heqim te keqen nga rrenjet.. :devil:

@d@

Primus registratum

Prononcimi I bere nga qarqet e” MLK & Grup” , jane keqinformuse dhe behen me qellimi e vetem per te shtremberuar te verteten mbi vdekjen e liderit MLK. Prononcimet te tilla nuk e zbehin aspak te verteten.

Sapo na njoftuan nga agjenti une secret ne Gaza qe varrimi do te behet sot mbasdite . Ne kete varrim do te jete e pranishme dhe ish gruaja e tij. E cila leshoj deklaraten e meposhtme.

Jam shume e pikelluar per vdekjen e tij.
Edhe pse martesa jone kishte vite qe nuk funksiononte me dhe lidhja jone ishte kthyer me shume ne nje lidhje vella-moter /pf/images/graemlins/laugh.gif .Perseri une e ndjej mungesen e tij.
Gjithashtu pyetjes sone nese ai ishte MLK i vertet ajo I pergjigjet me lot ne sy.
Po eshte ai ( ul koken dhe kafshon buzen e poshtme per te perballuar hidherimin) /pf/images/graemlins/laugh.gif
E njoh shume mire MKL. Nuk e kam harruar kurre shenjen e plumit qe I ngeli nga nje atentat I bere vite me pare ne afersi te gjoksit.Ai eshte ai tha ajome zerin qe filloj ti dridhej ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ndersa per femren misterioze asnje shenje. /pf/images/graemlins/blush.gif

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] moira nevee gati per nje sulm te fuqishem? [/qb]
Presim sa te bie nata /pf/images/graemlins/wink.gif ,disa miq te mafias sone (aktualisht agjente te krimit),presin sa te mbarojne 8-oreshin dhe te vihen ne dispozicionin tone ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sot e kam vendos ti ndyej duart vetem me prodhime deti.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Denna /pf/images/graemlins/wink.gif hypi jahtit dhe nisu se une me Neveen te presim ne breg /pf/images/graemlins/laugh.gif duke mbledh guaska.. /pf/images/graemlins/tongue.gif