cili nga ju esht me gangsteri ose gangsterja

MLK

Primus registratum
Re: cili nga ju esht me gangsteri ose gangsterja

Politika e do ta themi qe une e kam me te degjuar kete muhabet po vet skam qen aty /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

tani pranoeni qe femrat jane me te pershtatshme per kete pune.kshu qe i bie qe une e moira te jemi vetmet gangstere per te qene ketu.

/pf/images/graemlins/laugh.gif Sakte , NE jemi struktura , te tjeret copa ingranazhesh.. :devil:

MLK

Primus registratum

Kurse une konceptuesi i struktures, pra truri i saj, gjithesesi nuk them qe ne ju jeni pa rendesi fare jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

:tipsy: Ti vec per llafe je ,nuk e besoj se do ti dridhej njeriu qerpiku prej teje.
:devil: Kurse ne ca themi e bejme.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

un jam ma gangsteri A SJU DEL BOLL AVATARI ME E KUPTU A ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif :wink:

MLK

Primus registratum

Rendesi nuk ka qe ti dridhet qerpiku, rendesi ka qe ata qe shkelin rregullat se kane te gjate e nuk e marrin vesh se nga ju ka ardh. Gangesterrat e kohes se Texas kane dale ka moda se mrena javes shkojne per dhjam qeni, duhen gangestera te zgjut tani :smash:

Hiqmu tutje :devil: ,se je bere hekurishte per varreza.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ke ngel 500 vjet mbrapa ,nuk eshte me koha e shpatave.. :tipsy:

:tipsy: Mlk ,dihet se kush e fut shejtanin ne shishe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tani.. ,Qetesi...!! se po iki per qef una... :devil: :wave:

MLK

Primus registratum

r nate, e per dite, e bej kujdes mos bridh me gangestera fallco, po ik e gjej nonji gangester firmato /pf/images/graemlins/laugh.gif Jena myt me gangestera 2 leksha qe vijne ka Kina :lol:

OROSHI

Primus registratum

Moira eshte e motra e Sonit,e shoqja e Karlos,qe e vrava une /pf/images/graemlins/laugh.gif sepse ky rrifte Moiren shume.

Moira "vejusha" Corleone /pf/images/graemlins/laugh.gif

:smash: E para s'jam vejushe .. /pf/images/graemlins/tongue.gif ,dhe le me pastaj .. :devil: Une jam e zonja e vetes ,e po t'ma bej kush borxh e heq vete qafe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ty Orosh te kam per portier.. :tipsy:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga denna:
[qb] tani pranoeni qe femrat jane me te pershtatshme per kete pune.kshu qe i bie qe une e moira te jemi vetmet gangstere per te qene ketu. [/qb]
Gangstere vetem me ekranin e PC se hmm.
Po s te pashe s vlersoj dot, capischhhh. :cool:

FUNLOVINCRIMINAL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] ....Po ju fus nje dru te mire ,po me shpulla ama ... :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif
U rritet ju cerra..??!! [/qb]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

epiphany

Primus registratum

vleresoj une c'ke ti dhe mbi te gjitha te gjithe njerezit rrotull qe kane ngrene dru. :smash:

MLK

Primus registratum

H A U miss Airbag? /pf/images/graemlins/laugh.gif

OROSHI

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :smash: E para s'jam vejushe .. /pf/images/graemlins/tongue.gif ,dhe le me pastaj .. :devil: Une jam e zonja e vetes ,e po t'ma bej kush borxh e heq vete qafe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ty Orosh te kam per portier.. :tipsy: [/qb]
...Moira,mos na e prish tani fantazine /pf/images/graemlins/laugh.gif ...ne e dinim Carlon te vdekur...te pakten keshtu me tha MeLeKe-ja :confused: .MLK...he mer ti...e paske kursyer Carlon...tradhtar!

Moira...e mba mend ate momentin kur erdhe dhe me puthe doren kur u bera Don?Nuk i harroj fjalet e tua kur me the:Don Oroschio /pf/images/graemlins/laugh.gif ..."il consiliere" ishte prezent,he mer MLk fol!

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] H A U miss Airbag? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ej mister ammortizzatore kishe ndonje gje? /pf/images/graemlins/laugh.gif