Skam kafsh te pereferume ne fakt :p
joetisti_ Locus omnem 29 Oct 2013 #22 Une qenin e dua shume. S'e kuptoj pse kur nje njeri sillet keq, i thone "kafshe"?! Kafshet sillen shume mire...
Une qenin e dua shume. S'e kuptoj pse kur nje njeri sillet keq, i thone "kafshe"?! Kafshet sillen shume mire...
joetisti_ Locus omnem 30 Oct 2013 #27 Ti Megg s'e hoqe njehere aparatin nga dora. S'u lodhe? Megg, ma bej nje foto sot qe jam pergjumesh...
Ti Megg s'e hoqe njehere aparatin nga dora. S'u lodhe? Megg, ma bej nje foto sot qe jam pergjumesh...
joetisti_ Locus omnem 1 Nov 2013 #31 Sikur te benim nje marreveshje dhe ta ndronim te gjithe foton per efekt konkurimi, do te ishte bukur.
Sikur te benim nje marreveshje dhe ta ndronim te gjithe foton per efekt konkurimi, do te ishte bukur.
Sahit Rexhepi Keca Valoris scriptorum 3 Nov 2013 #34 për mu të gjithë janë të njejte dhe i rrespektoj pa dallim.
joetisti_ Locus omnem 3 Nov 2013 #35 Amour said: Hektor mjaft u mburre se me te bukur e kam vete avatarin Click to expand... Shume mire vertet por na ke kthyer shpinen.
Amour said: Hektor mjaft u mburre se me te bukur e kam vete avatarin Click to expand... Shume mire vertet por na ke kthyer shpinen.
Hektor12 Locus omnem 4 Nov 2013 #37 Amour said: Hektor mjaft u mburre se me te bukur e kam vete avatarin Click to expand... Sta shau njeri, mua me pelqen i imi ... Flas per avatarin eee
Amour said: Hektor mjaft u mburre se me te bukur e kam vete avatarin Click to expand... Sta shau njeri, mua me pelqen i imi ... Flas per avatarin eee
Sahit Rexhepi Keca Valoris scriptorum 4 Nov 2013 #39 të gjithë, për këtë arsye jam akoma në këtë forum. ka batica dhe zbatica ndonjëher prej disa antarëve,por prap mirë është,pa ofendime vetëm kënaquni.
të gjithë, për këtë arsye jam akoma në këtë forum. ka batica dhe zbatica ndonjëher prej disa antarëve,por prap mirë është,pa ofendime vetëm kënaquni.
joetisti_ Locus omnem 4 Nov 2013 #40 me dhe pershtypjen se s'e di c'eshte 'avatari'. behet fjale per foton nese s'e dije. (edhe mua ma thane. s'e dija)
me dhe pershtypjen se s'e di c'eshte 'avatari'. behet fjale per foton nese s'e dije. (edhe mua ma thane. s'e dija)