scadarsko
Locus omnem
Mos e ktheni Temen ne chit-chat ju lutem!!

Mos e ktheni Temen ne chit-chat ju lutem!!
PERFECTE DEARHmm.. Mendoj qe e kam patur, e kam dhe do ta kem gjithmone, UNE![]()
![]()
Jo me shume se TyPERFECTE DEAR![]()
loool...THNXJo me shume se Ty![]()
me ato foto qe nxjerr ti mi gruHmm.. Mendoj qe e kam patur, e kam dhe do ta kem gjithmone, UNE![]()
![]()
Te rafte e mira.. c'me bere me qesh, por qellimi im s'eshte aime ato foto qe nxjerr ti mi gru
na shko mendje ne gocave jo mo cunave
mos ma merr per tewrs
jalla jalla mi goc, na knaqe pupupupu a te isha cun o zot o zotTe rafte e mira.. c'me bere me qesh, por qellimi im s'eshte ai![]()
shiko shiko qa behet ktu....jalla jalla mi goc, na knaqe pupupupu a te isha cun o zot o zot
epo ju cunat e sotshem jeni te turpshem, tashi o cunat o gocat bre lalkeshiko shiko qa behet ktu....
si te turpshem?epo ju cunat e sotshem jeni te turpshem, tashi o cunat o gocat bre lalke
Ahhaha a te isha cun thotjalla jalla mi goc, na knaqe pupupupu a te isha cun o zot o zot
tedenca ne forummm midis femrave ahahahaAhhaha a te isha cun thotCdo me beje po te ishe cun moj
lol
Edhe ti si zemer je![]()
Kjo foto qe ke ne avatar mendoj qe ju ke kthyer disa personave pergjigjen qe je lodhuar aq shume me ta e dashurTe komplimentosh seksin tend nuk do te thote q ke tendenca se na habite
Ne thjesht kuptohemi mire brenda gjinise![]()