cili eshte premtimi qe i keni bere vetes???????

silvi.silvi.silvi

Forumium praecox
eeee mendoj se gjithkush prej nesh ka qellime dhe objektivae i ka vene synim vetes per ti realizuar ne jete ,tek ky grup bej pjese dhe un por premtimi im me i madh (pakt ky i bere me veten time)eshte qe te bej krenar familjen time per cdo hap qe do hedh ne jete .......shpresoj tja arrij....

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Edhe pse shume njerez ne kete bote me kane bere te vuaj...dhe pse dua shume te hakmerrem JA KAM PREMTUAR VETES qe do sillem paqesisht me Veten time duke i lene te vuajn nga HESHTJA IME DHE MIRESIA qe di ju percjell ne shenje IRONIE !!:D

FENIKSI

Forumium maestatis
Te jem vetvetja dhe pse ne kete realitet qe jetojme duhet te shtiresh dhe te luash teater ....:oops:

joetisti_

Locus omnem
asnje, por kam deshire qe kur, i vdekur, te jene duke me varrosur, t'u them: mbulomeni thelle se perndryshe do te dale prape, do te lumturohem prape, do te trishtohem prape, do te dashuroj prape...

SNAP

Papirus rex
"Perkushtimi ndaj familjes" Familja është një detyrë që zgjat jetën dhe që kërkon shumë punë, përkushtim dhe sakrificë - diçka që shumë vetë shpesh e harrojnë. Fuqia e familjes është e madhe: asnjë nuk mundet të shkëputet prej saj.