cili eshte pozicioni juaj me i preferuar

peson

Primus registratum
Re: cili eshte pozicioni juaj me i preferuar

<font color="pink"> Bashkimi i akrepit </font>
akrepibd2.png
Duke u nisur nga një pozicion ku gruaja kalon me shpinë partnerin, spostohet mbrapa derisa të mbështesi shpinën tek kraharori i burrit.
Për një pozicion më komfort gruaja mund të shtrijë këmbët në të njëjtin drejtim me ato të partnerit.

peson

Primus registratum

<font color="#666666"> Bashkimi i shimjes </font>
shimjesbp1.png

Burri shtrihet me shpinë duke ngritur këmbët. Gruaja ulet ne pjesën e mbrapme të kofshëve të partnerit të saj duke përdorur këmbët e burrit si shpinë. Partnerët mbahen prej pulsesh për të siguruar një qëndrueshmëri sa më të mirë. Burri mund të ngrejë partneren me këmbë për të filluar një stimolim vertikal. Gruaja mundtë bëj një sitmolim shtesë duke lëkundur belin në lëvizje rrethore.

peson

Primus registratum

Bashkim i pezulluar
pezullbz9.jpg

cifti është në këmbë, gruaja kapet tek shpina e burrit për të rrethuar me këmbët e palëvizura vithet e burrit kurse ai e mban për vithesh dhe për shpine. Gruaja mund të pozicionohet me shpinën vendosur në mur për të patur një mbështetje suplementare.

peson

Primus registratum

<font color="brown"> Pozicioni i tigrit </font>
tigriua5.jpg

Burri ngrihet mbi gjunjë. Gruaja,e shtrirë me shpinë, ngre këmbët mbështetur njërën mbi shpatullën e burrit dhe tjetrën mbi parakrahun e tij. Burri i ngre vithet: Për të rritur kënaqësinë gruaja duhet ti mbajë kofshët e mbyllura kurse burri duhet të shmangi penetrimin e thellë dhe ta zëvëndësojë ate me penetrim më të ëmbël dhe më sipërfaqsor.
Për më pak atletikët, vini ndonjë jastikë poshtë bythëve të gruas

peson

Primus registratum

Bashkimi i tigrit
tigretp6.jpg

Duke u nisur nga pozicioni i mistershëm, gruaja afron kofshët tek gjokset. Lehtësisht nryshon ndjeshmëria dhe thellësia e pnetrimit duke ndryshuar këndin e mbështetjes së këmbëve.
Pro:

Duke ngritur këmbët, gruaja ndihmon në një penetrim më të thellë dhe në të nëjtën kohë mund të kontrollojë dhe kënaqësinë.
Vithet e burrit fërkohen tek vulva e femrës, duke favorizuar stimulimin e klitorit .

Kundra:

Ndihet nevoja e një elasticiteti sa më të mirë nga ana e gruas,sidomos kur këmbët afrohen tek gjokset.

peson

Primus registratum

Bashkimi i breshkës
breshkesxt5.jpg

Duke u nisur nga pozicioni i shtrirjes perfekte, burri hap këmbët në mënyrë që të rrëshqasin sa më mirë kofshët e gruas.

peson

Primus registratum

Bashkimi i Emeu
emeubc3.jpg

zog australian) Gruaja është në këmbë që i drejton shpinën burrit. Burri e terheq nga vetja për ta penetruar. Duke u përkulur përpara gruaja mund të ndryshojë këndin e penetrimit duke e bërë më të thellë.
Gruaja,mund të mbështetet në mur,në një mobilje ose në një tavolinë, dhe mund të lëshohet ndërkohë që burri e penetron me force.

peson

Primus registratum

<font color="brown"> Pozicioni i kovarit </font>
kuvarigw8.jpg

Shtrirë në shpinë gruaja,mbështet këmbët e saj mbi shpatullat e partnerit të saj. Ky pozicion ndihmon në një penetrim sa më të thellë.

peson

Primus registratum

Pozicioni i yllit
ylliqp8.jpg

Gruaja e mbështetur në shpinë, hap e shtrinë këmbët. Burri mbështet një këmbë një këmbë mbi atë të gruas dhe e pentron anasg duke u mbështetur në krahët e tij.

peson

Primus registratum

<font color="brown"> Pozicioni i hapjes së madhe </font>
perhapjamadhezk2.jpg

Duke u nisur ngaa pozicioni Andromakës, gruaja sposton shpinën mbrapa duke rrëshqitur një këmbë poshtë asaj të partnerit

peson

Primus registratum

<font color="purple"> Bashkimi i bretkosës </font>
ranasg7.jpg

Burri i shtrirë në shpinë me këmbët e hapura. Gruaja shtrihet mbi të në mënyrë që shputa e këmbës të mbështetet mbi këmbën e partnerit. Mund të përdorë atëherë këtë mbështetje për të lëvizur para-mbrapa trupin

peson

Primus registratum

<font color="orange"> Bashkimi i lopës </font>
aavc2.png

Një pozicion klasik që është vlerësuar në mënyrë universale për një eksitim dhe ndjeshmëri të jashtëzakonshme për sa i përket të dy partnerve. Gruaja me këmbë e dorë në tokë penetrohet nga burri nga mbrapa që mbahet mbi gjunjtë .
Gruaja mund ta bëj pozicionin më të rehatshëm duke përdorur ndonjë jastëk për të mbështetur bërrylat.
aaacd3.png

peson

Primus registratum

<font color="#666666"> Pozicioni Ying e Yang </font>
aaax6.png

Mbi nje sipërfaqe të ngurtë e te qëndrueshme, gruaja ulet mbi gjunjët e partnerit i cili është i përkulur. Për të përmisuar qëndrueshmërinë burri duhet të mbështesë shpinën mbi një sipërfaqe vertikale si p.sh.në këndin e krevatit

Pro:

Ky është një pozicion origjinal dhe shumë i kënaqshëm.

Kundra:

është një pozicion i vështirë për tu mbajtur,i cili i jep burrit një fuqi muskulare dhe një ekuiliber shumë të mirë.

pinkparadise

Forumium maestatis

e hume kontrollin ti me duket /pf/images/graemlins/lol.gif

rrofsh per perkthimin shqip... /pf/images/graemlins/laugh.gif

peson

Primus registratum

Lëvizja e mullirit
mulirilw6.png

Pozicion i lëvizjeve natyrale. Graja xhiron rreth partnerit duke përdorur penisin si aks:

Pjesa e parë:
Gruaja është e gjunjëzuar mbi partnerin, mund të fillojë stimulimin duke lëvizur vertikalisht mbi penisin e partnerit.

Pjesa e dytë:
Gruaja sposton këmbët nga ana e djathtë e trupit të partnerit dhe fillon të lëvizë.

Pjesa e tretë:
Gruaja gjendet ne krahune kundërt, duke i kthyer shppinën partnerit. Mund të vazhdojë stimulimin vertikal duke u përkulur përpara për të ndërruar këndin e pentrimit. Vazhdon ne vazhdim ciklin pëër të përfunduar të ulur ballë për ballë me partnerin.

peson

Primus registratum

<font color="green">Eh Pink .
Po ca te bejme kjo eshte nje pakete keshtu qe te gjithe mund te mesojne dicka apo jo . </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

ehhh....mesimin me te mire ta jep praktika ....

recitoi si vjershe sa te dush ti...gjithshka eshte ceshtje praktike /pf/images/graemlins/laugh.gif

ec atyyyyyyyyyyyyyyyy /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ec mi Pink bejme ca praktika bashke po deshe dhe ja fusim asaj paketes...pasi te kemi bere shume shume gjimnastike...pasi te mos na zere me ngerçi naten...(se ça me kujton kjo e fundit)... çunat do ngelen pa mend /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

cacol

Forumium maestatis

Gishteza /pf/images/graemlins/lol.gif , ma rikujto pakez ku e ke marre kete " Mini Kama ", tek Fuorissimo.it apo tek Bastardidentro.it ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Levizja e mullirit quhet edhe ...yyyyyyyyyyyyyyyyjaaaaaa kaliiii me sa di une /pf/images/graemlins/laugh.gif