Cili eshte ilaci per "hapjen e kokes"

Sindroma

lv sx sx
Kohet e fundit kam patur problem me sindromen e "hapjes se kokes" ku simptomat jane teper te veshtira, sulm nga qeniet e ajrit (pra e verteta ne shesh ne Toke ka qenie negative ajri) qe sulmojne njerezit me "hapje koke". Do t'ju falenderoja shume po te me ndihmonit me ilacin qe zgjidh kete problem, sepse nuk po e gjej dot emrin, as doktori nuk me ka dhene te duhurin se mbase nuk e di.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Pyet cifutet pse mbajne tekie dhe kapele republike ne koke. Ata do te te japin te njejten pergjigje.

Bebet lindin me nje vrime ne maje te kokes. Akoma nuk eshte bere saldimi i trurit ballor me dy anet e trurit tjeter. Nqs preket maja e kokes se bebit, atje do te shihet qarte qe masa e mishit eshte likuide e qullshme dhe jo solide. Bebet ruhen me kapele.

Forma ne goje peshku e kapeles se papes tregon nje fare mirepritja apo ftese per hyrjen e drites.

Ajo forme tregon se drita futet tek peshqit.

Forma e gjysem sferes se permbysur te kapeles tregojne refuzimin qe i behet asaj.

El

Auburn

Primus registratum
S'e kisha degjuar ndonjehere kete "hapjen e kokes" tek te rriturit dhe s'e kuptoj per cfare behet fjale.

Eléonoré

Valoris scriptorum
Ilaci qe zgjedh problemin e hapjes se kokes eshte "mbyllja e saj". Shih mos ke ndonje migrene apo meningit qe ka te beje me fryrjen e trurit.

Sa per qeniet e ajrit ato nuk kane pune tjeter vecse te hapin cacken e Zonjes Liri (Lady Liberty) dhe t'ja bejne nervat kacurrel!

Adea

Sindroma

lv sx sx
Koka mbyllet nga vete truri ne disa raste kur eshte truri I mire, por ne shumicen e rasteve njerezit jane te mbyllur me ane artificiale psh Ganxhe me zinxhir ka patur dhe mjete me moderne ku vetem prototipi punon me mire, mjete nga jashte Toka. po cdo gje varet nga njeriu qe te mbyll, se dhe nuk duan te te mbyllin. Une isha I mbyllur me mijera mbyllje dhe ma hapen koken, si papritur gje qe nuk e doja, por ne fillim ishte e lehte se nuk kish qenie ajri qe sulmonin njeriun, kishte vetem engjej dhe keta rralle sulmonin, me vone Historia e ajrit te Tokes kur vershoi ajri ne Janar 2017 u be qameti dhe shume kane vojtur nga ajri aq shume sa nuk shpjegohet, ishte lufte e tmerrshme, nuk e di kush ka mbijetuar tjeter nga fillimi I Luftes qe ka mbarruar me ajrin se nuk ka qenie ajri shume, por qe pastaj vazhdoi jo me Trute e Ligj dhe qenie qe futen neper koka etj. Tani kjo ka mbarruar dhe ja ku jam duke shkruar. Mund edhe te filloje ndonje nivel tjeter loje. Sa per ilacin egzistojne ilace po une gjithe lojen e bera pa ilac se nuk u dha informacion ne kete teme, emrat nuk I di, mbase keto te tokes jane ilace jo te mira. Koka me eshte mbyllur disa here me gjelpere Muron nga jashte Toke por pak here se I limituar ishte dhe numri, por sa per ilace Toke nuk kam dijeni per ndonje te funksionoje nga ckam provuar qe me kane dhene Doktoret. Kush nuk ndihmon e peson I thone nje llafi te urte, prandaj kush di ilac per kete anomali te flase ne Forum. se ka dhe njerez te tjere qe vuajne nga "Hapja e Kokes". Po u fut Muroni ne ilacet qe gjenden ne Google ose ndonje ilac tjeter I ketij lloji, shpetuan njerezit nga vuajtjet e pashtershme. Gjeja me e keqe eshte kur te vdes Truri kryesor dhe te zevendesohet me trure te tjere nga brenda por qe nuk jane te mire si ai qe vdiq, pastaj fillojne problemet.

Sindroma

lv sx sx
E vetmja menyre qe di une per te mbijetuar eshte te pish dy here ne dite Titus (gjysem dy here se nje e plote dy here mund te quhet mbidoze) e kombinuar me mente te zjere. Nuk ta mbyll koken por ndihmon disi qe te zgjatet jeta, pa ilaç mbylles vdekja eshte kercenimi per te gjithe por medicine Leponex qe shpesh here keshillohet ka efekte te forta anesore qe mund te çojne deri ne vdekje.

Sindroma

lv sx sx
Ilaci I vetem qe ka dale eshte Eross nga USA jo erythromicina po nje ilac I ri, ky mbyll me vonese po mbyll. Mezi gjendet

Last edited:

Mono

Forumium praecox
Kjo tema është shume e vlefshme. Ian, jam i sigurt qe sugjerimet e tua i vlejnë shumëkujt

Sindroma

lv sx sx
NJe ilac mbyllje koke qe perdoret ne mjekesine popullore eshte gjethet e dafines. Gjethet e thermuara hidhen ne valim dhe pastaj çaji i perftuar pihet nje deri dy here ne dite. Mbyllja zgjat pak kohe, kurse iodi ne ajer e mbyll disi koken gjithashtu. Keto jane keshilla nga nje mjek popullor i njohur efekti do testohet.

Sindroma

lv sx sx
Po mbyllen me vajguri produkti No 41 ne treg te pergjithshem Universal po te leshuara jane vetem 40 nje I kuq I vogel s'e di emrin dhe 41 Vajguri s’e di emrin.

Sindroma

lv sx sx
Mbyll dhe kamomili Mbyllesi No 502 Universal Mua ma mbylli koken 99% 8 min dhe me pas ulet ne 87% me 1 gote kamomil.

Sindroma

lv sx sx
Kujdes kamomilin ne shitje me bustina se ka efekte anesore tenton te prishe cdo gje qe ka ne trup dhe nuk mbylli eren e dyte

Sindroma

lv sx sx
Nje ilaç anti covid qe zbulova eshte piperka djegese e kuqe ose piperi i kuq, gjithashtu mire bejne edhe dy thelpinj udher kur eshte nevoja dhe leng limoni pas piperkes djegese e kuqe ose piperit te kuq.