Koka mbyllet nga vete truri ne disa raste kur eshte truri I mire, por ne shumicen e rasteve njerezit jane te mbyllur me ane artificiale psh Ganxhe me zinxhir ka patur dhe mjete me moderne ku vetem prototipi punon me mire, mjete nga jashte Toka. po cdo gje varet nga njeriu qe te mbyll, se dhe nuk duan te te mbyllin. Une isha I mbyllur me mijera mbyllje dhe ma hapen koken, si papritur gje qe nuk e doja, por ne fillim ishte e lehte se nuk kish qenie ajri qe sulmonin njeriun, kishte vetem engjej dhe keta rralle sulmonin, me vone Historia e ajrit te Tokes kur vershoi ajri ne Janar 2017 u be qameti dhe shume kane vojtur nga ajri aq shume sa nuk shpjegohet, ishte lufte e tmerrshme, nuk e di kush ka mbijetuar tjeter nga fillimi I Luftes qe ka mbarruar me ajrin se nuk ka qenie ajri shume, por qe pastaj vazhdoi jo me Trute e Ligj dhe qenie qe futen neper koka etj. Tani kjo ka mbarruar dhe ja ku jam duke shkruar. Mund edhe te filloje ndonje nivel tjeter loje. Sa per ilacin egzistojne ilace po une gjithe lojen e bera pa ilac se nuk u dha informacion ne kete teme, emrat nuk I di, mbase keto te tokes jane ilace jo te mira. Koka me eshte mbyllur disa here me gjelpere Muron nga jashte Toke por pak here se I limituar ishte dhe numri, por sa per ilace Toke nuk kam dijeni per ndonje te funksionoje nga ckam provuar qe me kane dhene Doktoret. Kush nuk ndihmon e peson I thone nje llafi te urte, prandaj kush di ilac per kete anomali te flase ne Forum. se ka dhe njerez te tjere qe vuajne nga "Hapja e Kokes". Po u fut Muroni ne ilacet qe gjenden ne Google ose ndonje ilac tjeter I ketij lloji, shpetuan njerezit nga vuajtjet e pashtershme. Gjeja me e keqe eshte kur te vdes Truri kryesor dhe te zevendesohet me trure te tjere nga brenda por qe nuk jane te mire si ai qe vdiq, pastaj fillojne problemet.