Cilat jan rregullat e dashurise ?

mirdita

Papirus rex
Si qenka rregull ndjenja????
.Dihet qe kur dy dashurohen e duan njeri tjetrin..nuk po zbatojne nje rregull!!!

Me degjoo mua njehere nese une e kam gabim,mos flit me mua me degjovee.
nESE Une e kam gabim mos u mundo ti korigjosh gabimet e mija,sepse nuk i pranojjjjjjj kurr,kaqqq.

Kalofsh nje dite ferr.

dr love

Locus omnem
Me degjoo mua njehere nese une e kam gabim,mos flit me mua me degjovee.
nESE Une e kam gabim mos u mundo ti korigjosh gabimet e mija,sepse nuk i pranojjjjjjj kurr,kaqqq.

Kalofsh nje dite ferr.

Nuk te tha njeri qe je gabim..ti po e thua

Gabimet njerezore jan....dhe s'ka gje te keqe.kur te kundershton njeri..se vec perfitime ke..kur te rritesh...do llogjikosh me shume...

Tani po shijoj diten ne ferr...rrofsh....se krijese ferri jam...prandaj kemi mendime te kunderta..se ti je misherimi i parajses.

joetisti_

Locus omnem
Ashtu mendoj edhe une. Eshte... :)
Ne nje dashuri ashtu sic duhet, cdo gje eshte nje rregull dhe asnje rregull nuk ekziston. Me pelqen rasti kur sillesh si femije qofte ti qofte ajo. Dhe merr vendime te kota nganjehere: "Bejme kete?" "E bejme", "Hidhemi qe ketu?" "Hidhemi..." Sa me mungon nje dashuri e tille...

dr love

Locus omnem
Rregulla ka vetem aty ku njerezit jan te ndryshem ne mendime ..veprime..dhe rregullat i "detyrojne"te sillen korrekt me njeri tjetrin.ambientin..etj..

joetisti_

Locus omnem
Por edhe ajo qe tha mirdita eshte e vertete. Kur ka ndienje nga njera ane e nga tjetra s'ka, ketu ka nje hile te vogel.

Si ne seks. Kur e zhvesh nje femer edhe vet s'je gati..., s'je gjekundi... atehere ke bere me hile.

joetisti_

Locus omnem
Por edhe ai s'e beri kastile. Mendoi ndoshta se duke e pare te zhveshur do t'i ngrihej temperatura.