CILA ESHTE MOSHA IDEALE PER TU BERE NENE ?

sweetangel86

Forumium maestatis
cfare thua??????pse nuk duhet shijuar jeta apo pa mbaruar shkollen te behemi nena dhe ju baballare?a e mendon se po mos te kesh pune dhe leke me cfare do e rritesh femijen qe do sjellesh ne jete???

ska mosh kur te vj te vj..... problemi andej ne shqiperi esht qe te gjith mendojn per shkollen si kur do japi pune me te mire, po koha ka ndryshuar tashti jan te gjith me shkoll dhe te gjith pa pune se kerkoj pune per ate qe kan studiuar, dhe mbeten pa pun.
un per vete kam mbaruar shkollen si gazetare ne itali kam nje goce 3 viece dhe kam punuar ne bar ne agjenci video poker ku jam tashti dhe skam turp ta them kam punuar dhe ne fshat. jam 26 vjece dhe gocen e rris un se jam ndare nga babaj. kshtu per experienc te them qe problemi nuk esht puna po volontà qe te punosh

Sonia007

Papirus rex
Mendoj se vendi lidhet me traditen e vete vendit. Per mua logjika ne kete rast eshte e justifikuar.
Tani ne shekullin e XXI vitit 2013 nuk ka limit per t'u bere nene.Ne momentin q ti je 18 vjec je nje i rritur dhe ke jeten tende. Smund te paragjykosh apo t falsesh per 3.000.000 banoret e shqiperise apo per 60.000.000 banoret e Italise OK

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Tani ne shekullin e XXI vitit 2013 nuk ka limit per t'u bere nene.Ne momentin q ti je 18 vjec je nje i rritur dhe ke jeten tende. Smund te paragjykosh apo t falsesh per 3.000.000 banoret e shqiperise apo per 60.000.000 banoret e Italise OK
ti po flet komplet palidhje.
ti po flet tyrylylylyylly.
ti thua qe smund te paragjykosh apo te flasesh per 3 miljon banoret e shqpiresi apo per 60 miljon te italise.Nga dreqin e nxorre kete?kjo eshte e pakuptimte.

Sonia007

Papirus rex
ti po flet komplet palidhje.
ti po flet tyrylylylyylly.
ti thua qe smund te paragjykosh apo te flasesh per 3 miljon banoret e shqpiresi apo per 60 miljon te italise.Nga dreqin e nxorre kete?kjo eshte e pakuptimte.
Dy fjalite e para po bej sikur nuk po i lexoj...
Sepse ti the ne gjermani eshte 25 vjec e siper,ne shqiperi eshte 17 apo n Indonezi 13 e siper DHE THASHE qe nuk mund te flasesh per popullsine e nje vendi ne kete teme.Ashtu sic ka ne shqiperi mama 30 vjecare ka edhe ne gjermani 15 vjecare ;) kete thashe nese e kuptove!

joetisti_

Locus omnem
Nuk di. Mbase s'duhet te pergjithesohet por, ka zona te ndryshme qe ne mos shume, pak, e kane nje ndikim nga vete tradita e tyre. Shembull: zona x ka prinder qe i thone femijes qe te beje femije se vajti 30 vjec e se duhet te kete femije. Pastaj zona y ka prinder qe thone: vajte 18 vjec edhe je akoma pa femije, te iku mosha :p

The decatur

Dy fjalite e para po bej sikur nuk po i lexoj...
Sepse ti the ne gjermani eshte 25 vjec e siper,ne shqiperi eshte 17 apo n Indonezi 13 e siper DHE THASHE qe nuk mund te flasesh per popullsine e nje vendi ne kete teme.Ashtu sic ka ne shqiperi mama 30 vjecare ka edhe ne gjermani 15 vjecare ;) kete thashe nese e kuptove!
/ignore this comment

joetisti_

Locus omnem
Nje risi eshte kur disa femra, sidomos vip-a, qe transplatojne fetusin ne miter te nje tjeter gruaje(me pagese) per arsye te ndryshme ku perfshihet edhe pertesa apo angazhimi i tepert qe s'duan ta kene. Dhe dalim ne perfundimin se: me avantazhet qe ka sjelle shkenca praktike, mund te zgjedhesh te behesh nene kur ta duash. Femija eshte yti, por e mban ne bark dikush tjeter e rrit dikush tjeter e keshtu me rradhe.
Me kete desha te mbeshtes idene se duhet te lindin ne moshe te re. Pasi, thone, se eshte me mire. Pastaj dihet se femrat kane nje limit moshe sepse pastaj nuk e kane me mundesine qe te mbesin shtatzena.

The decatur

Nje risi eshte kur disa femra, sidomos vip-a, qe transplatojne fetusin ne miter te nje tjeter gruaje(me pagese) per arsye te ndryshme ku perfshihet edhe pertesa apo angazhimi i tepert qe s'duan ta kene. Dhe dalim ne perfundimin se: me avantazhet qe ka sjelle shkenca praktike, mund te zgjedhesh te behesh nene kur ta duash. Femija eshte yti, por e mban ne bark dikush tjeter e rrit dikush tjeter e keshtu me rradhe.
Me kete desha te mbeshtes idene se duhet te lindin ne moshe te re. Pasi, thone, se eshte me mire. Pastaj dihet se femrat kane nje limit moshe sepse pastaj nuk e kane me mundesine qe te mbesin shtatzena.
hahahahahha
i papar je.