Te isha Cezari dhe deri ne zgjim te kisha pushtuar gjithe boten e njohur. Pataj te ndihesha prape une qe mezi pushtoj nje femer. Ndonese... te pushtosh nje femer eshte me e veshtire se te pushtosh boten...
Hallallte zgjedhedh ne menyre hipotetike eshte kjo , se kshu realistike ske sesi.
sepse endrra te jep e gomarin per burre...jo me te te selektoj endrrat.
Mgjth une do zgjidhja te shihja nje enderr me ndonje vend ekzotik , ku une jam tu u relaksu e dy meshklla me bejne fresk me gjethe palme
endrra jane bejne vaki e s'dalinHallall
te bej dashuri me femra te ndryshme per cdo nate. Ato te jene duke pritur radhen
Ne enderr ne fakt nuk ben dot cfare te duash. Aty ngjarjet i ngjasojne pak realitetit ndonese me ndryshime. Mund te gezohesh ne fillim se te erdhen disa vajza dhe, ndonese truri i vete personin e zhvillon gjithcka, mund te dale qe vajzat te kerkojne qiqra ne hell dhe ne enderr te mos ua gjesh dot. Dhe te mbetesh me gishte ne goje
haha, edhe kjo mund te ndodhe. Ose te behen vampire dhe gjej vend ku te futeshashtu mirë, por çfar të bësh kur papritmas vajzat në ëndërr shëndrrohen në djemë....
Joetisti do nje jete si Dan Bilzerian....Kerkoje pak ne google images ose Instagram e shikoje icik cfare jete ben. Eshte djali i bosit te wall street!
haha.Ky është ai joetisti.....
Do ta shoh, por per ne enderr flasim. A e di se eshte me bukur qe pasi ke besuar se i ke patur te gjitha mundesite dhe ia ke kaluar vertet bukur, ne enderr, te zgjohesh me problemet e dites te nesermen? Te fillosh punen aty ku e ke lene dhe te kesh ankthin e te nxjerrit nje pune te mire! Mbase s'do te me jepnin te drejte, por t'i kesh te gjitha eshte vetevrasje e heshtur. Sepse s'a me aktivitet per te arritur, por vetem gjera te gatshme...Joetisti do nje jete si Dan Bilzerian....Kerkoje pak ne google images ose Instagram e shikoje icik cfare jete ben. Eshte djali i bosit te wall street!