Cila eshte endrra me e embel qe do te deshironit ta shikonit cdo nate???

joetisti_

Locus omnem
Te jem i kthyer prapa ne kohe dhe te jetoj me radhe ne kohet e ndryshme. Ne kohen e Skenderbeut, ne kohen e Perandorive, Romake etj. Me shume do te ishte nje enderr-film me seri sesa e njejta cdo nate :)

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Mos e humb rastin liora. Ky ardiizazak duket si i vonuar ne veprime por po te te zere s'te leshon pa "ta marre shpirtin" :p Thirre te jete me ty dhe do t'ju hapet deti si te ai filmi me izraelitet nga pasioni :)

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha për sonte kjo është gjithcka që më bëri të qesh! :D
Po po ka edhe nevojë të sherojë zemren Ardi. :p

Balahk

Locus omnem
Mos e humb rastin liora. Ky ardiizazak duket si i vonuar ne veprime por po te te zere s'te leshon pa "ta marre shpirtin" :p Thirre te jete me ty dhe do t'ju hapet deti si te ai filmi me izraelitet nga pasioni :)
Hahahaha gjerat jo gjithmon jane ashtu si duken ;):p
Jane ca thengjilla te mbuluar,qe vetem kur i prek,shikon qe jane te ndezur :p

joetisti_

Locus omnem
Hahahahahahahahahahahahahahahahaha për sonte kjo është gjithcka që më bëri të qesh! :D
Po po ka edhe nevojë të sherojë zemren Ardi. :p
Dhe ju vajzat jeni te vecanta per te sheruar zemra :)
Pastaj i futni edhe nje te lare ne det ne ato ore te erreta dhe beni nje te pabere edhe brenda ne det :p

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Më shumë po fantazon ti për ne të dy , se sa ne të dy për njeri tjetrin. :p

Pastaj e kemi lënë më rradhe , i pari i valles je ti , kështu luaj duart e këmbet. :D

Balahk

Locus omnem

Pastaj e kemi lënë më rradhe , i pari i valles je ti , kështu luaj duart e këmbet. :D
Cfare do me?
Enderrat e perbashketa.si femer me pelqen,tani vetem deti mbeti.deti eshte ne durres.hajde liore ;):D

joetisti_

Locus omnem

Cfare prisni t'ju zhvesh une dhe t'ju mesoj si behet? :p:D Apo doni dike qe t'ju sherbeje si arbiter qe kush do te fitoje "ndeshjen"? :p
Une vetem mund t'ju them qe asgje qe do humbisni sot, s'mund ta fitoni ne nje kohe tjeter.
Liore,degjoje joetistin:)
haha, shikon sa po i pelqen ketij. Madje po te keshillon te me degjosh sepse eshte per te miren tende haha. Me pelqeu.

NiK0001

Primus registratum
Endrra me e embel qe do shifja cdo nat do ishte ( te filmi titanik mos te mbytesh leonardo di caprio )

joetisti_

Locus omnem
Te isha pilot i nje avioni bombardues dhe te beja nje lufte te ashper shkaterruese dhe ne mengjes, te ndihesha mire qe gjithcka do te ishte ne rregull dhe ajo bomba qe kisha hedhur te shtepia ime s'do te kishte shperthyer. :)