Te pelqeka deti naten liora. Sa romantike...Më duket e trishtë ta kujtosh ,
gjithsesi do doja pranë detit ,nën vezullimin e yjeve...
Fiks,edhe muaPo më pëlqen sëbashku me puthjet e ledhatimet dashurore..Hahaha!
Cfare the keshtu, me bere te skuqem Po sigurisht ke kerkesen me normale te mundshme. Ledhatime dashurore - me pelqey dhe si formulim. T'u realizofte !Po më pëlqen sëbashku me puthjet e ledhatimet dashurore..Hahaha!
Mos e humb rastin liora. Ky ardiizazak duket si i vonuar ne veprime por po te te zere s'te leshon pa "ta marre shpirtin" Thirre te jete me ty dhe do t'ju hapet deti si te ai filmi me izraelitet nga pasioniFiks,edhe mua
kur te shkosh nga deti me thuaj
Mos e humb rastin liora. Ky ardiizazak duket si i vonuar ne veprime por po te te zere s'te leshon pa "ta marre shpirtin" Thirre te jete me ty dhe do t'ju hapet deti si te ai filmi me izraelitet nga pasioni
Hahahaha gjerat jo gjithmon jane ashtu si dukenMos e humb rastin liora. Ky ardiizazak duket si i vonuar ne veprime por po te te zere s'te leshon pa "ta marre shpirtin" Thirre te jete me ty dhe do t'ju hapet deti si te ai filmi me izraelitet nga pasioni
Dhe ju vajzat jeni te vecanta per te sheruar zemraHahahahahahahahahahahahahahahahaha për sonte kjo është gjithcka që më bëri të qesh!
Po po ka edhe nevojë të sherojë zemren Ardi.
Cfare do me?Më shumë po fantazon ti për ne të dy , se sa ne të dy për njeri tjetrin.
Pastaj e kemi lënë më rradhe , i pari i valles je ti , kështu luaj duart e këmbet.
Cfare prisni t'ju zhvesh une dhe t'ju mesoj si behet? Apo doni dike qe t'ju sherbeje si arbiter qe kush do te fitoje "ndeshjen"?Më shumë po fantazon ti për ne të dy , se sa ne të dy për njeri tjetrin.
Pastaj e kemi lënë më rradhe , i pari i valles je ti , kështu luaj duart e këmbet.
haha, shikon sa po i pelqen ketij. Madje po te keshillon te me degjosh sepse eshte per te miren tende haha. Me pelqeu.Liore,degjoje joetistin