Cila eshte aroma juaj e preferuar?

Landi78

Forumium maestatis
Hektor pyetje per 1. 000. 000 !!!
Mendoj te shprehem ne kete menyre qe aroma eshte ndjesi dhe ndjesia ben pjese tek sentimenti dhe sentimenti tek emocioni dhe emocioni eshte teper i veshtire te perkshkruhet me fjale sepse nje emocion nuk ka fjale ka perjetim.
Te pakten keshtu perpiqem ta koncepetoj kete pyetje.
Kam degjuar qe trupi, lekura ne disa perjetime te vecanta leshon dhe aroma te vecante. Nje prej tyre eshte kur njeriu eshte i dashuruar dhe e ben partnerin e tij ose saj te "cmendet". :D
Ne edhe pse dashurojme nuk e dim, por dime qe nuk mund te rrime pa dashuri :D

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
e vertete...une kur jam e dashuruar nuk ve te njejtin parfum si me pare...
biles me ka ndodh edhe qe mos te perdor me asnjehere te njejtin parfum pasi isha ndare...eshte akoma aty...se hap dot se me vijne nder mend plot kujtime...

dr love

Locus omnem
Ndersa une nuk ve parfum fare...eshte e vertete ajo qe thoteLandi..aroma qe leshon trupi eshte ajo qe na terheq instiktivisht..si femija qe e njeh nenen nga era..Ashtu e ndjejme dhe aromen e te dashurit..te pakten per mua kshtu eshte...po edhe aroma kur sapo ke bere dashuri eshte e preferuara ime..

Hektor12

Locus omnem
pikerisht kete instiktivisht doja te dija... dhe kujt i perafrohet ... cpercepton ti ... kjo aroma kur sapo ben sex eshte tjeter ,.. po si ndjen kete arome te dashurise si e ndijen si eshte si e percepton me ke arome perafrohet ma thuaj ...

dr love

Locus omnem
Mua me duket arome qe vetem une e ndjej...ke nuhstur ndonjehere bluzen ose rrobat e asaj qe do.dhe te duket sikur e ndjen aty..ajo eshte..

Hektor12

Locus omnem
pikerisht ... kete kerkoj se e ndjej dhe nuk e shpjegoj se kujt i ngjan kjo ishte pyetja ime jo se aludoja ndonje gje tjeter ...

dr love

Locus omnem
Mua pershembull me duket si era e tokes pas shiut..ate efekt me ben si ai avulli qe del nga toka..per mua..te tjeret e kan ndr