Arôme pyllit ma shoku .....e shpikur nga interesa commerciale n cosmétique !realisht nuk exsiston !
Lekure e thate cilen lekure tash?ajo e lopeve apo.......vert et les parfumé nuk Jane si me pare ato eau dé toialete jane. po Guerlain eshte nje injorant plak i cili kurre nuk ka jetu me te huaj pervec me franceze....egziston....thjesht duhet te dalesh me shpesh ne natyre...
Guerlain ka nxjerre nje parfum para disa vitesh...qe eshte perzierje aromash e barit te thate dhe lekure e vjeter, e ndenjur...kjo i shkon meshkujve...tip coboy...nje ere e paster, qe te kujton diçka qe e ke perjetuar ose me mire qe e ke nuhatur diku tjeter...Guerlain eshte i vetmi parfumeur qe perdor akoma aroma natyrale ne parfumet e veta...por meqe ka deklaruar qe eshte racist...nuk blej me asnje parfum te tijin! nje parfum femrash shume i njohur i tiji eshte "shalimar" per femra!
po du cuir pra lekure bagetie animale po une kete arôme nuk e pelqej se sjam coban.....eau du parfum eshte me i forte se eau du toilettes e une perdori kete te par en Yves saint Laurentpo pra po lulet e trendafilat i mbledh ne marok!!!
du cuir lal se jo lekure njeriu...ke parasysh eren e "veste en cuir"?
patjeter qe parfume ka! ça thu ti? si qenkan eau de toilette te gjitha? thjesht nuk jane me baze lulesh, jane aroma artificiale, jo shume esnca natyrore!
Veste cuir kam pour sa shkova dollap e i mora ère,nuk me del si thu ti!ndoshta nga que i hedh shume ère !ou? une s 'kam pa noj here xhupa lekure, me lekure njerezish apo peshqish!!! mos me thuj qe s 'ke xhup lekure!!!
veshjet e lekures te bera mire, biles edhe çantat kane nje arome te veçante, s 'ka lidhje me çobenjte e me bagetine!
ou? une s 'kam pa noj here xhupa lekure, me lekure njerezish apo peshqish!!! mos me thuj qe s 'ke xhup lekure!!!
veshjet e lekures te bera mire, biles edhe çantat kane nje arome te veçante, s 'ka lidhje me çobenjte e me bagetine!
lokucion pas roje.
Naqe ik nje her ne pazar ou shiten kepuce te bera nga opingari',ne dyqanin e tij gjen kete arôme.....ose tek nje shkolle sportive ou mbas stervitjes sportistet lejn kepucet aty e merri ère pak.....do kenaqesh!une vdes per aromen e lekures..edhe kellefin e cel e kam lekure origjinale dhe e nuhas shpesh se me pelqen
Hahaha ou e di ti se do t bij t fiket ?une nuk te thash ik ne douche.....Dyqanet e kepuceve me pelqejne..po eren e sportistave..pfff...do me mra te fiket...?