Cila do te ishte nata me romantike per ju???

edda

Primus registratum
Re: Cila do te ishte nata me romantike per ju???

Nete romantike kam kaluar aq sa duhet nje nate dimri per ti treguar (i dashuri im eshte shume romantik, ndonjehere me teper seç duhet).
Dita me e bukur romantike ka qene ne hofburg (jane ato malet siper innsbruckut), ishte si ne nje skene filmi..kudo te shihte syri vetem male , ajo era qe te perkedhelte floket, dhe ai qe me shtrengonte ne gjoksin e tij..ishte e mrekuellueshme..mekat qe perfundoi vetem me nje shtrengim ne gjoks

ROMANTICO

Primus registratum

do desha te shtoj qe kure nuk eshte vone por megjithate nuk jane malet qe ebejne por ai casti i vetem ku ti e ndieve veten te lumtur packa se ishte vetem nje perqafim, mbase do gjesh nje gjks a nje sup perseri ku po te mbeshtetesh do :thumbsup: e ndiesh veten si ne diten e pare te krijimit te botes.......

Kordelja

Valoris scriptorum

Nje nate romantike-ajo plot me supriza, qe te me ngreje ne qiell e te me zbrese ne toke serish butesisht pa njohur me trishtim dhe melankoli, mungese dhe vetmi.

Shkurt- nje pohim per perjetsi te lumtur.

karim abdul jabar

Primus registratum

Nata me romantike, pa dyshim do ishte me Romantikon... Aman, mor Romantiko se na bere mishin puckuriza puckuriza.

Erison700

Forumium maestatis

Nate romantike. Ka shume bukuri te tokes qe e bejne nje nate te paharrueshme.
Nuk e di pse zgjedh kete edhe pse e kam bere njehere. Per mua ka qene dhe do te ishte romantike nje nate ne malet e Tromsø nje qytet ne veri te Norvegjise. Ishte nje nate e mrekullueshme. Nje qiell i paster plot me yje dhe Nordlys (nord light, ata qe jane ne Canada duhet ta njohin) zgjateshe si nje shall duke ndricuar lendinen ne mes te malit ku ne (une dhe ajo) ishim kampuar. Besomni nuk kishte gje me te bukur. Ajo aroma e malit e perzier me arom lulesh dhe arom bredhi te zgjeronte mushkerite. E mbajtem zjarrin ndezur deri ne 11 te darkes pastaj e shuajtem vetem per te ndjere aromen e malit. Ooooo zot!!! Degjoheshin lloj-lloj kafsheza te vogla qe ngjanin si nje orkester e vogel qe cdo ze i shoqeroheshe nje instrumenti muzikor dhe yjet ne qiell jepnin nje impresion lirie. Ajo me thote: Cfar paskemi bere kaq gje te mire qe po meritojme kete mrekulli. Une ne ate moment sigurohem qe nuk isha i vetmi qe ndjeja veten si ne parajse, dhe marr kurajo nga pelqimi i saj pasi une mendoja qe mua me ngjante bukur nga karkteri im qe i pershtatet shume malit. Duke degjuar nje nga melodite te preferuara nga une te luajtura ne piano, trupet na ngjiten dhe cdo gjymtyr i joni zoterohet nga pasioni. Parfumi i saj bashkoheshe me erzat e luleve qe gjendeshin prane dhe dukeshe kaq natyral dhe i jepte asaj nje epsh te pabesueshem.......
Ishte me te vertete nje nga netet qe kurre ne jetem time nuk do te harroj dhe qe nuk ma merr mendja qe do te perseritet nje e dyte.

JoNiDa1

Primus registratum

Nje nate romatike....hmmmm..do doja te provoja te qenurin ne mal,se detin e kam provuar(ate te dhermiut)shume veshtiresi..ato guret apapapappapa /pf/images/graemlins/tongue.gif

Nei

Primus registratum

Me romantiket me duken ato qe dalin spontane fare.
Dmth une mund te organizoj nete ne plazh, apo ne fushe :eek: por si ato darkat qe dalin romantike vetvetiu zor se gjen.
Romantik eshte "ai", eshte nje fjale, nje cast...

eM

Paper Moon

Nje nate romantike do qe nje nate e qete, mundesisht ne natyre, nen qetesine e henes dhe veshtrimin e yjeve!

pastaj duhet dikush qe te te qendroje prane, dhe te mbaje ere te mire! /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

PrInCiPiEl

Primus registratum

Shkova me ble parfumin ma t' mirë /pf/images/graemlins/wink.gif

icon2.gif

Romantizmi !
Sa ndjenjë e lezetshme /pf/images/graemlins/smile.gif

Ah PO :
Do të ishte shumë romantike vështrimi i yjeve në qiell me teleskop dhe më pas komenti:
Yjet jane shume të bukura , shkëlqejnë për mrekulli.
Por : Ylli më i shkëlqyeshëm je ti - më i afërti në rrezatimin e zemrës sime /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/blush.gif

alinos

Forumium maestatis

une, ai, hena, uje: det, lume, liqen pak rendesi ka dhe deshire...

Belinea

Primus registratum

Po ku ka romantizem ne kohet moderne o njerez /pf/images/graemlins/wink.gif nejse ka njerez e njerez /pf/images/graemlins/wink.giflol

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Po ku ka romantizem ne kohet moderne o njerez /pf/images/graemlins/wink.gif nejse ka njerez e njerez /pf/images/graemlins/wink.giflol [/qb]
S'ke faj ti lal, se aty ku je ti vetem laken te zime dhe salcice te qesin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga hanini:
[qb]
Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Po ku ka romantizem ne kohet moderne o njerez /pf/images/graemlins/wink.gif nejse ka njerez e njerez /pf/images/graemlins/wink.giflol [/qb]
S'ke faj ti lal, se aty ku je ti vetem laken te zime dhe salcice te qesin /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
harrove patatet e zjera /pf/images/graemlins/frown.gif

PS. Ku jam une ku ja /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

alinos

Forumium maestatis

edhe buken kafe e erret si llac, te ashtu-quajtur German bread...
e gjeta /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ha mos u qaj se salcicet hahen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

[qb] edhe buken kafe e erret si llac, te ashtu-quajtur German bread...
hmmmmmmmm popuj vellezer /pf/images/graemlins/laugh.gif
e gjeta /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo ske arrit ala /pf/images/graemlins/wink.gif

Ha mos u qaj se salcicet hahen /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
skam pretendime /pf/images/graemlins/tongue.gif jam vajze e thjeshte salcice salcice /pf/images/graemlins/tongue.gif

alinos

Forumium maestatis

te mora per dike qe njoh, me fal!
nejse, e rendesishme eshte qe nuk i merr per ters komentet po thjesht si loje /pf/images/graemlins/smile.gif

Gryci thoni ju apo jo?!

Belinea

Primus registratum

[qb] te mora per dike qe njoh, me fal!
nejse, e rendesishme eshte qe nuk i merr per ters komentet po thjesht si loje /pf/images/graemlins/smile.gif

Gryci thoni ju apo jo?! [/qb]
Epo te plas koken duke u zene dhe ne forum hmm jo per Zotin se skam nerva /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne themi Grüß dich!! /pf/images/graemlins/wink.gif

ismaili

Primus registratum

te jem ne nje vend te larte te shikoj qytetin plot drita.

ere

Primus registratum

sduhej te ish tek dashuria kjo tema...se atje me cine mendimet mua/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif