Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

samanta

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Dashke te lesh pulla ti eeeeeee :smash: Do e lesh rrezikzezen me golfe gjithmone /pf/images/graemlins/tongue.gif
Nejse mua do me pelqente t'i hidhja nje shikim kshu nga lart-poshte dhe e kunderta qe te krijoj nje ide te sakte se cfare personi kam prane /pf/images/graemlins/laugh.gif

angekry

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :goofy: :goofy: :goofy: :goofy:

MANTA

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb]
Fillimisht postuar nga insane:
[qb]
Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]
Mire u lexofshim [/qb]
E ka "ARAGON"
nejse.. [/qb]
edhe me kritikon mua ai pse i them ORAGON /pf/images/graemlins/laugh.gif , shife Oragano se shkruhet "ARAGON" [/qb]
Ah ç'me ka gjetur mua te shkretit me NIEDLICH dhe INSANE.
Shkojne ne kinema, shohin nje film, degjojne nje emer dhe vijne e te kritikojne :rolleyes:

crazy

Primus registratum

mua me pelqejne duart dhe..... no comment!

samanta

Primus registratum

Te gjitha pjeset do ishte mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga e_vogla:
[qb] mua me pelqejne duart dhe..... no comment! [/qb]
Duart tregojne dhe personin sesi eshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Nuk jam femer, por e marr me mend se cfare pjese ju pelqen...

BISOU

Primus registratum

I KAM SHUME QEJF DJEMTE E GJATE ME PAMJE URBANE :cool:

PER TE TJERAT I KAM SECRET :devil:

S6T6N6

Forumium maestatis

Une jam 178 cm dhe shume urban... besoj se i permbush standartet e vendosura nga SHBA dhe BE /pf/images/graemlins/smile.gif

BISOU

Primus registratum

TANI PO :thumbsup: MA KE BERE QEJFIN :wub:

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

per vete jam 1.84 i gjate tjerat i keni pare ne foto /pf/images/graemlins/laugh.gif trup i holle i gjate kaq :angel:

peson

Primus registratum

mua me pelen shpatullat dhe kraherori menyra e komunikimit e shume gjera te tjera....
me thuaj me ke rri te te them kush je

lepurushja

Primus registratum

mua me pelqen qe mashkulli te kete kembe me muskuj dhe jo te shtrembura si hardhi rrushi dhe te kete sy te bukur terheqes dhe goje sensuale. nuk kerkoj shume si thoni ju? :eek:

peson

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lepurushja:
[qb] mua me pelqen qe mashkulli te kete kembe me muskuj dhe jo te shtrembura si hardhi rrushi dhe te kete sy te bukur terheqes dhe goje sensuale. nuk kerkoj shume si thoni ju? :eek: [/qb]
jo jo nuk kerkon shume mashkulli me kembe te shtremeta nuk ke ce don
me thuaj me ke rrin te te them kush je

Dua

Primus registratum

Fiziku i nje mashkulli me thane te drejten nuk me ndez shume. Pike te dobet kam kreativitetin, qasjen, qendrimin dhe stilin e nje mashkulli. Mandej, kur atij qe ploteson kushtet e permendura me lart i shtohet nje fizik si i ka hije, behet Ooo Zot! :kiss:

Me duket se dola nga tema. :rolleyes:

D.

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] per vete jam 1.84 i gjate tjerat i keni pare ne foto /pf/images/graemlins/laugh.gif trup i holle i gjate kaq :angel: [/qb]
I holle, i gjate dhe me pak kurriz te dale. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Djep

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Une jam 178 cm dhe shume urban... [/qb]
Ouuuu, ca linje je ti mer, ai i unazes apo Kinostujo-Kombinat? Plus, pse mer vetem 178 e?? Aha, s'qeke nga ato urbanet fizarmonike ti me duket.. Je me hekur ne mes te pakten? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozisht satano. Bizhuja donte cuna te gjate. 178 si gjatesi, ka qene e rendomte dhe ne vitet 60 ne Shqiperi, le mo ne shekullin e 21. Kur specifikohet "meshkuj te gjate", per mendimin tim nenkuptohet te pakten 190 e siper. Jo per gjo po sipas standartit tend edhe 160-cat na dilkan mesatare neve. Pse mer Kine jemi ne ktu?Jemi Shqiperi ne mer eeeej, jemi pasardhesit e Gjeto Basho Mujit e Gjergj Elez Alise. /pf/images/graemlins/laugh.gif Te degjojne ata kte punen e 178-it, perpeliten ne varr. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lolita_Lola17

Primus registratum

the bootie /pf/images/graemlins/wink.gif