Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

olti

Neo
Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Ne kete menyre mund ta dime me pas, se ku ta perqendrojme me shume punen tone?!
icon19.gif

Atehere goca cila eshte pjesa me seksi per ju ne trupin e nje mashkulli?! Si duhet te jete nje mashkull seksi?!

Ne pritje :goofy: :devil:

hmmm.gif

jula

Primus registratum
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

Syte... :rolleyes:

1007607837.jpg

olti

Neo
Re: Cilën pjesë të trupit të një mashkulli shikojne dhe vlersojnë femrat më shumë?!

♀♂

edda

Primus registratum

duart- te jene sa me te buta
dhe mjekra - gjithmone e rruar...

Albinos

Primus registratum

Shiko Fujiku
Une syte nuk i kam dhe aq te bukur por ju garantoj se pjeset e tjera jane shume interesante.
Sapo pashe kete burrin me lart dhe thashe "qenkam per rifurgjo" dmth si duhem gje kujt.
Hmmmmm

Albinos

Primus registratum

Smile
Duart i kam aq te buta sa kur prek ndonje femer, veshtire se me kupton.
Per mjekrren ke te drejte se jemi si ujqer ne Burrat por edhe pa te te duket vetja si homobioseksual a si quhet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Fluturak:
[qb] Shiko Fujiku
Une syte nuk i kam dhe aq te bukur por ju garantoj se pjeset e tjera jane shume interesante.
Sapo pashe kete burrin me lart dhe thashe "qenkam per rifurgjo" dmth si duhem gje kujt.
Hmmmmm [/qb]
Ore, po Neo pyeti per "pjeset e trupit te nje mashkulli" apo per "pjeset e trupit te njeriut qe urreni ne AF"?
/pf/images/graemlins/laugh.gif
Me shaka e kam, po jo 100%. /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga ''Neo'':
[QB] Ne kete menyre mund ta dime me pas, se ku ta perqendrojme me shume punen tone?!

Gjoksi dhe krahet /pf/images/graemlins/laugh.gif ,ka shume lezet te jene te formuar,jo si jua ka bere mami /pf/images/graemlins/wink.gif
ps.O goca ,c'a i ngataroni djemte me syte..... :smash: ,mos doni t'u mesoni tualetin.. /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani....po ti kete edhe syte... /pf/images/graemlins/smile.gif :wub:

viSara

Primus registratum

po buzet o popull se po nuk dite te puthesh nuk ke gje ne terezi!

Thuhet "puthja"... /pf/images/graemlins/smile.gif eshte labirint me vete .Se sa per buze te gjithe kane... /pf/images/graemlins/tongue.gif

bengu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fujiko:
[qb] Syte... :rolleyes:

[/qb]
se paske degju perrallen e Microsoftit ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

moonlight

Primus registratum

Gjoksin e krahet. Vdes per perqafime. :shrug:

Goca

Primus registratum

Une mundohem me i pa a kane hapesire ne mes gishtave te kembeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Une mundohem me i pa a kane hapesire ne mes gishtave te kembeve. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ke frike se te qellojne peshq?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me duket se nuk po na ndihmoni hic!

Danae

Primus registratum

po kaq ne hall ke ra??
ta shpjegoj une ca te besh,shko tek nje qender estetike e dil i ri ne kuptim qe te vendosin krem ne duar,te bejne maska ne fytyre e kur del ne rruge cfaredo qe ti pelqeje ti je ne rregull.
ma shpif idea qe ti pelqesh dikujt duhet ti besh qejfin e te besh dicka qe per vete nuk ben kurre.
njerezit o jane o s'jane.
nuk ka pershtatje.dmth ca u pelqen ca pyetjesh ben o neo.

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Julka:
[qb] Syte... :rolleyes:

[/qb]
Me syze, apo pa syze?! :devil:

JoNiDa1

Primus registratum

Culo-n dhe il modo di caminare /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Neo,mua per veten time, nje mashkull ose me ngjit ose nuk me ngjit..s'ka rendesi ndonje pjese e vecante.Une e kam ,sic thone keto italianet ketu "a pelle".Mund te kete sy blu dhe te jete yll i bukur po kur s'me ngjit s'me ngjit;ashtu mund te ndodhe edhe e kunderta.Prandaj meshkujt ,ashtu si edhe femrat besoj,s'mund te jete kurre i sigurte qe psh pelqehen apo nuk pelqehen.No es lindo lo que es lindo,es lindo lo que gusta..... :wub:

Gjithsesi ajo qe tha Edda me pelqeu:duart jo vetem te buta po edhe te pastra.I urrej meshkujt qe ndoshta ngaqe punojne apo sepse pijne duhan i kane duart(thonjte) si te pista /pf/images/graemlins/laugh.gif

ana-b

Primus registratum

Shpatullat- te jene te gjera
Me then te drejten mua me pelqejne meshkujt me pak mjeker (jo si hoxhe ,mos te keqkuptohemi).
Sigurisht ,shof edhe bythet!