CIFUTI

disku

UNI
CIFUTI

ne parajse kishte ndodh dicka qe sishte pare ndonjehere...dera e parajses ishte prishur....
edhe shen pjetri(jo pjeter arbnori ai qe ru deren e parajses sipas te krishtereve)vendosi nje si tip konkursi se kush do bente aferten me te mire per te ndertuar nje dere te re...
i pari vje gjermani.....
e pyet shen pjetri sa $$ do ti per deren....
ja pret gjermani..
vallaj duhen nja 1 milion $
ik ore i thot pjetri ca jam un nene tereze a e???
afrohet francezi...
sa do ti francez ???e pyert pjetri
2 milion $
ik o vlla kam pas rast me e bo pergjysem......
afrohet cifuti......
e pyet pjetri po ti more sa do?????
3 milion ja pret cifuti.....
nervozohet shen pjetri.....
po si dreqin e ngorre ket cmim....
ja kthe cifuti.....
kollaj fare...nga kto 3 milion nji do ja japim gjermanit qe do bej deren..2 te tjerat i ndajme un e ti....

trebeshina

Primus registratum
Re: CIFUTI

Nje cifut ishte ne prag te vdekjes dhe i thote djalit qe i ishte ulur prane:
-Te lutem bir, po ndjej nje ere te mire keku qe po vjen nga guzhina, shko shiko e ka nxjerr nga soba nena dhe me sill nje cope, kjo eshte deshira ime e fundit.
Djali u largua per ne guzhine dhe u kthye pas disa minutash.
- He bir i tha babai ne grahmat e fundit, me solle ndonje cope kek.
- Nena me tha se kekun e kemi pasi te behet funerali, ja ktheu djali.

antares

Primus registratum

Shkon nje prift te berberi dhe pasi qethet pyet per pagesen.
Asgje i thote berberi, ti je njeri i Perendise.
Te nesermen vjen prifti dhe i dhuron nje bibel.
Shkon hoxha te berberi dhe pasi qethet pyet per pagesen.
Asgje i thote berberi, ti je njeri i Allahut.
Te nesermen vjen hoxha dhe i dhuron nje kuran.
Shkon nje rabin te berberi dhe pasi qethet pyet per pagesen.
Asgje i thote berberi, ti je njeri i Zotit.
Te nesermen vjen rabini ......me nje rabin tjeter(per ta qethur)!

Kondrapedali

Kondrapedali

:lol:

Ishin njëherë një amerikan, një çifut dhe një kavajs /pf/images/graemlins/laugh.gif . Të tre e kishin nga një huq. Amerikani kishte qef diskot, femrat e alkoolin, çifuti paren e kavajsi t'mrapmen. Me vest etyre u bënë aq të mërzitshëm sa një ditë i thërret Zoti të tre (në zyrëne vet /pf/images/graemlins/laugh.gif ).
-Si i mëshirshëm që jam-u thotë Zoti-po ju jap edhe një shanc tjetër. Ju do jetoni me kusht që mos të bëni më mëkatet që i keni aq qef.
-Mirë-përgjigjen të tre dhe dalin nga zyra.
Duke hecur të tre bashkë po qanin hallin që i kishte rënë përsipër. Rrugës ishte një diskotekë fantastike, me drita përjasht, me alamet femrash gjys të zhveshura që hynin dhe me një muzikë marramendëse. Amerikani si budalla ja fut vrapit të hyjë brenda. Sa arrin tek dera, një rrufe e lëshuar nga Zoti e len shkrumbos.
Mbeten çifuti me kavajsin që po komentonin budallallikun e amerikanit. Rrugës, çifutit i zënë sytë një kuletë plot me pare. Ndërkohë që kavajsi po thoshte se si i ra rrufeja amerikanit, çifuti po bluante me mendje se sa ishin mundësitë që edhe atij t'i binte një rrufe. Si besimtar qe ishte, nuk u ul që të merrte kuletën. Pas pak ai sheh një torbë plot me para. Aty ai harroi besimin e tij dhe u përkul të merrte torbën. Në atë moment një rrufe bie nga qielli dhe ... kavajsi shkrumbohet /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Morali: Çifutët gjithmonë përfitopjnë nga të tjerët /pf/images/graemlins/laugh.gif .