"CIFUTET"

juxhin

Primus registratum
"CIFUTET"

Njerezit qe kontrollojne ameriken dhe gjithe boten sot ata qe rine mbrapa por jane kudo te paret njerez te zgjuar qe kane ne dore cdo gje ne bote ata qe hitleri donte ti vriste sepse ishin me te mire se gjermanet dhe kishte frike nga ata sepse sic thoste ata ose komunistet do kontrollonin boten dhe ja ku doli pas disa vitesh.Ata po ktejne njerezit ne makineri prodhimi lekeve dhe po mundohen ti bejne si makinerit qe punojne pa pusim sic po ndodhe ne SHBA duke i budallepsure ata.Hitleri ishte nje njeri i zgjuar idet nuk i kishte te gabuara por gabimi iste rruga se si ai do ta bente kete ai atje gaboj ai duhet te zgjidhte rrugen qe zgjiodhen dhe cifutet ti vriste ne menyre padukshme(d.m.th jo drejtperdrejte dhe jo me ane te armeve).Sic po na vrasin ata dite per drite.

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: "CIFUTET"

Të jesh skuth e i djallëzuar nuk do të thotë të jesh i zgjuar! Të mos kesh parime në jetë përveç pares nuk do të thotë që je më i mirë. Përkundrazi, do të thotë të jetosh një jetë vegjetative të pavlerë për ta jetuar.
Njerëz meskinë të vuajtur për pushtet, të shtypur historikisht për pasojë të natyrës së tyrë të ulët, të përbuzur e të mëshiruar kushedi sa herë në mijëvjeçarë, puthadorë e të pabesë. Ç'mund të presësh nga të tilla qenie? Fatkeqësisht shoqëria perëndimore ka adoptuar shumë nga sjelljet e këtij populli parazit si e vetmja mënyrë për t'ju kundërvënë atyre.

Nuk jam anti-semit por më kanë neveritur gjithmonë disa karakteristika të këtij populli :shrug: .

juxhin

Primus registratum

Per mendimin tim ata jane njerezit qe kontrollojne boten mbase jo ne menyre te hapur por ata e drejtojne ketu e shume vjet.

Urim Nerguti

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] [...]Ç'mund të presësh nga të tilla qenie?[...]
[...]Nuk jam anti-semit[...] [/qb]
Pak a shume keshtu : Ah sa i dua une ato, por halli se nuk i hyjne ne pune askujt, keshtu qe me mire pa to sesa me to...

SHQIPTAR-4EVER

Primus registratum

O JUXHIN SA TE PASKTA IKUR BLETA DHE TY, NA TURPEROVE QYTETIN. PO TI O KONDRAPEDAL CFARE THUA?! NEJSE ME MIRE ELV BAJRAKTARI AI PO QE NA VJEN NGA MESJETA E 'DRITES'. PO ME CFARE TE DREJTE GJYKONI JU NJE POPULL? NGA E MORE VESH TI JUXHIN QE DREJTOJNE AMERIKEN, CIFUTET? CIFUTET KANE NJE NDJENJE TE SHUME FORTE KOMBETARE,JANE TE DALLUAR PER AFTESIRA TE JASHTEZAKONSHME SIPERMARJE. SIKUR TE ISHIM DHE NE SI ATA. PO TI KONDRAPEDAL ME CFARE LLOGJIKE NISESH QE THUA JANE NJEREZ PA VLERA, TE PERULUR TE PERBUZUR? O JUXHIN TE CITOSH HITLERIN NE LIDHJE ME HEBRENJTE ESHTE VERTETE FATKEQSI.NAZISTET KERKUAR TE SHFAROSNIN NJE POPULL. O DJEMA SI DO NA VINTE NE SIKUR DIKUSH TE NA THOSHTE ( NE FAKT KY ESHTE OPINIONI I PERENDIMOREVE PER NE)QE JEMI TE GJITHE KRIMINELE, TE PISET, VIJME ERA, QE GRATE TONA JANE PROSITUTA, JETOJME NE NJE SHOQERI KREJT TE PRAMBETUR, PATRIARKALO-RURALE. JETOJME NE NJE SHOQERI KLANORE. SHQIPTARET JANE TE FUNDIT QE MUND TE GJYKOJNE NJE POPULL. O ELV-BAJRAKTARI SA PER DIJENINE TENDE, HEBRENJTE 'POPULLI I ZGJEDHUR' KANE QENE GJITHMONE TE PERSEKUTUAR, TE NDJEKUR, TE VRARE NGA KRISTIANET SEPSE TE AKUZUAR PER VRASJEN E KRISHTIT. E KUNDERTA KA NDODHUR NE BOTE MYSLIMANE KU KANE PASUR ME SHUME TE DREJTA DHE JANE TRAJTUAR ME MIRE. AFTESITE TUAJA INTELEKTUALE DHE KULTURA JUAJ ESHTE SHUME E LIMITUAR, LEXONI CIK ME SHUME O DJEMA, KESHTU NDERONI VETEN, FAMILJEN EDHE ATDHEUN . /pf/images/graemlins/frown.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Nuk jam anti-semit por më kanë neveritur gjithmonë disa karakteristika të këtij populli :shrug: . [/qb]
qeke kontradiktor atehere :lol:

korn83

Forumium praecox

jo jo eshte plotesisht koerent...ben loje fjalesh...qe s'eshte anti semit kete e dine te gjithe...jo per gje por i ka mbrojtur gjithmone arabet...ai urren çifutet...dmth nje pjese te semiteve

Kondrapedali

Kondrapedali

PO TI KONDRAPEDAL ME CFARE LLOGJIKE NISESH QE THUA JANE NJEREZ PA VLERA, TE PERULUR TE PERBUZUR?
Nuk thashë që janë pa vlera or mik. Thash që i urrej disa nga vlerat e tyre. Ata janë të përulur për të arritur atë që duan.
Ishin ata të vetmit që nuk u organizuan kundër Hitlerit por shpresuan në mëshirën e tij, janë ata që të bëhen tapet këpucësh kur kanë hallet e tyre dhe janë po ata që kur dalin në pozita superioriteti, të shkelin me këmbë! Kjo është llogjika me të cilën nisem unë. Këto janë karakteristika të përgjithshme por kjo nuk do të thotë që nuk ka përjashtime.

Korn, më të degjeneruar se çifutët janë arabët /pf/images/graemlins/wink.gif . Problemi me çifutët është se ata i kan hypur gomarit dhe po i bien me shkelma të gjithëve. Nuk kam asgjë kundër hypjes në gomar por problemi im qëndron tek shkelmat!

ledioni

Primus registratum

Hitleri beri mire qe i vrau sepse ne ate kohe cifutet ishin nje rrezik real per Gjermanine, por nuk ju duhet mohuar qe jane nje popull i zgjuar. Mjafton te shohim te shkuaren ku personalitete si Albert Ajnshtajn, Isak Njuton, Zigmund Frojd, Hajne, Benjamin Dizraeli etj, kane qene cifute. Sot ne bote bankat me te medha drejtohen nga cifutet, ndersa Shtetet e Bashkuara te Cifuteve drejtojne boten. Ndoshta duhet nje Holokaust tjeter.

antares

Primus registratum

Isak Njutoni nuk ishte cifut! Kujdes se te degjon ndonje anglez dhe......
Thuaj me mire qe ishte dhe Shekspiri.....