cifutet rreziku me i madh per sigurine nderkombetare

cifutet rreziku me i madh per sigurine nderkombetare

ne nje sondazh te bere ne fund te 2003 ne disa shtete europiane rreth rrezikut me te madh qe kanoste sigurine nderkombetare 80 % e te intervistuarve mendonin se ishin cifutet ata qe rrezikonin sigurine nderkombetare .

gjithashtu vihet re nje urrejtje qe vjen gjithmone ne ritje ndaj cifuteve .

cmendoni ju mbi kete ?

amar

Primus registratum
Re: cifutet rreziku me i madh per sigurine nderkombetare

O njerez une nuk e di perse bisedoni per cifutet kur e dini shume mire se ata pasurine poziten e shume gjera te tjera e kane aritur me VJEDHJE,ME VRASJE dhe ne shume menyra shtazarake.
duhet tua bej me dije anetareve te AF se ketu diskutohet per cifutet e jo per arabet ,nese dikush ka deshire te diskutoje per arabet le te hapja nje teme ne vete dhe le te theje qafen atje dhe le te beje muhabet,
njeriu cdo here kur nuk ka argumente ose po mbron ndonje gje me argumente FALCO ja fut kot si puna e PROCIFUTAVE ne kete forum,
ata qe permbajne cifutet nuk kane dallim aspak nga ata edhe ata lakojne vjedhjen vrasjen terorin dhe shume gjera tjera,
sa per arabet se do ti neutralizoje israeli ,vetem ia bej per hajr endren /pf/images/graemlins/tongue.gif

amar

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mirwais Ritchie:

e
! [/qb]
Oscar Wilde kishte parasysh qenie njerezore me botekuptimin dhe I.Q. e Roberto dhe te ngjashmeve te tij.Shif mer trap veten tate kush je,sa vle,ca pozite shoqerore ke! Po te kishe lindur ne Izrael ose ne familje cifute sidoqofte do te te kishin edukuar me dru te beheshe nje winner,nje njeri i suksesshem,jo nje fu*cking loser! Te gjithe marrin ate qe

meritojne! [/QB][/QUOTE]

O TI M.R. PASH ZOTIN MOS MA PERMEND CAT FAR OSCAR WILDEN SE EDHE AI KA QENE CIFUT ,HAJDUT RRENACAK DHE VRASES

selena

Primus registratum

e kote tju them se sa u indinjova kur lexova kete teme, dhe aq me teper se sa u SKANDALIZOVA kur lexova mesazhet...nuk mund ta kuptoj se si nje popull qe i vuan vete paragjykimet e te tjereve mund te flase keshtu per arabet ose cifutet NE PERGJITHESI. me vjen keq po nese sot ka njerez qe vriten e qe vuajne eshte sepse njerez qe mendojne si ju po me me shume fuqi se sa ju nuk dine te shohin me larg se hunda e tyre.

mr.white

Primus registratum

Sipas kti robit,Amar,Oscar Wilde paska qene hajdut,rrenacak,cifut,vrases.

Injoranca absolute s'ka brire! No comment te metejshem!

marina s.

Forumium maestatis

]"mos u zini mos u grini se maçoku s'eshte i juaji" [/QUOTE

israelitet,fajtore apo jo,jane te bashkuar
kurse shqiptaret,thjesht per nje bisede,i japin mut njeri-tjetrit.

what's wrong with us?????? :confused:

romeo

Forumium maestatis

neqoftese tema do te vazhdoje me keto tone, do te mbyllet. Jeni ne gjendje te beni nje diskutim per te qene apo jo?? :shrug:

amar

Primus registratum

[qb] Sipas kti robit,Amar,Oscar Wilde paska qene hajdut,rrenacak,cifut,vrases.

Injoranca absolute s'ka brire! No comment te metejshem! [/qb]
-----------------------------------------------

ooo mirwais ,po ,une jam rob i All-llahut e nuk jam si ti rob i oscarave e wildave,nese per ty eshte dikushi per mua eshte hajdut renacak,vrases e cka jo tjeter,

sa per inorancen vetem injorantet e dine se ajo ska brire.flm per mirekuptim,dhe mos me detyro qe te vazhdoj qe te ofendoj se nuk e kam princip,nese do diskuto per temen e nese jo te lutem mos vazhdo me me ofendimet.

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga imagine:
[QBse si nje popull qe i vuan vete paragjykimet e te tjereve mund te flase keshtu per arabet ose cifutet NE PERGJITHESI. me vjen keq po nese sot ka njerez qe vriten e qe vuajne eshte sepse njerez qe mendojne si ju po me me shume fuqi se sa ju nuk dine te shohin me larg se hunda e tyre. [/QB]
Ou Ou prit prit ke harruar qe keta qe kane fuqi mendojne si ne sepse na perfaqesojne neve.
Bej nje analize me lart kush e kush. Pa i numeruar te tere jane shqiptare me banim ne USA+Canada me disa perjashtime te vogla. Ve bast prej tyre kane vajtur te shijojne drekat falas ne sinagogat e cifuteve.

Jemi te gjithe emigrante mblidhemi ne salla cdo kishe shqiptare qe ka shtrojme dreka bisedojme me njeri tjetrin. Ne kisha mblidheshin Faik Konica + Fan Nolin. Ne kishat tona duhet 1 dollar per qiriun qe ndez. E mira e kishave tona ne Amerike se vijne myslymane shqiptare ne sallat ku bejme drekat. Nuk vijne falen e dime por qiriun 1 dollar cdo te diele e ndezin per mire vijne lart ne salle, bisedojme, kenaqemi me muhabet. Cojme nga nje shporte ne fund ne salle secili te hedhi donacionin e tij me aq sa e ka vaktin. Une si student hedh 1 dollar. Kisha ka te ardhura. Qeveria u jep 9000 dollare ne vit grants kishes tone per nevojat e saj. Ka ca qe hedhin 20 e 100 dollare. Ata myslymane shqiptare qe kam vene re 1 ose 5 dollare hedhin. Keta maskarenjte per 8 dollare ne muaj vene ne sinagoga te hane dreka falas.

Sot ne Amerike deri dje ishte ngritur antisemitizmi kunder cifuteve. Shto disa arsye te tjera financiare duhej cuar vemendja tek nje tjeter rrace semite. Tek ai arab. U gjeten arsyet, urrejtjet myslymane per te krishteret, u hodhen bomba ca nga vete myslymanet ca nga kush e kush, u be terrorizem islamik.

Ja ku jemi perendimi vs. arab.

blabla

Primus registratum

P.S.Ti Hmmm shko ne Arabi te ata sh*ithead,lowclass,lowlife te cileve ju perket. behu kamikaze me ato tru qe ke.Fut nje bombe me vibrator where the sun don't shine.E ke parasysh ku bie apo ke nevoje per nje vizatim anatomik?E di ti ca dallimesh kane femrat me meshkujt? [/QB]
Dude, you cant use my own argument against me, you are supposed to refute my argument!!!
Someone please pm him the previous message I had written for him (I had said you were a low-class new money, piece of sh!t)...
Sa per dieni ti prodigy child and ritchie kur argumenton me njeri, the hope is that you also learn from their arguments not just blabber what you feel is right, with no regard whatsoever for what the other person if sayying.
Po, sesht noi surprise e madhe...you have no professional training in the subject, I understand. And therefore, I demand to continue my argument ka ana tjeter (wink wink)! Im atta hea.

koppertoni

Primus registratum

Duhet te jem mangut qe merrem me keta kalamaqer qe mbajne mend gjyshen e tyre e cuan ne harrem te Turqise. Boll i kane q** nenen myslymaneve. Shiko si i kemi bere. Injoranca e botes. Akoma ne shekullin e Muhamedit. Sot kujtojne se po e nxjerrin me inatin akoma me teper me arabet harrojne cifutet jane arabet vete si rrace. Megjithate njeri duhet te digjet. Rruge te mesme nuk ka. Une jam per voten cifuteve.

bona

Primus registratum

Koperton

o zemer. si qekan cifutet rrace ARABE ore ?
une nuk e di ku jeton ti qe paske arrit ne kete konkluzion.
po nqs une do bazohem vetem ke robte cifute per te cilet me ka lidh puna me mbiemra:

Aldrich-- rus-- art
Dreyfus ( my favorite)-- stock market --- puro francez
Salomon -- cek-- avocat
Gruber-- neurosurgeon-- NYU--Gjerman me sy blu
Paul Weis -- nje nga law firm me te medhate ( ku top lawers jane cifute/evropiane) ne bote ( nje tjeter ka punu per to)
etj etj qe su maj mend emrat,te gjithe te bardhe dhe jetojne ne NY, ne Zip Code 10019,10021/21, shumica evropiane
njerez te fuqishem me infulence ne gjithe boten
qe as u bohet vone se ca bojne ato ne kufi me palestinen por jane te dedicuar me pasion arti, shkences, biznesit etj.
pastaj ato emrat e tjere te TV, e te Wall Street shko gjej vete qe te mushet toci.

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga bona:
[qb] Koperton

o zemer. si qekan cifutet rrace ARABE ore ?
une nuk e di ku jeton ti qe paske arrit ne kete konkluzion.
po nqs une do bazohem vetem ke robte cifute per te cilet me ka lidh puna me mbiemra:
[/qb]
Ky jeton ne Malajzi me duket...

selena

Primus registratum

besoj se ka dashur te thote qe kane te njejten origjine apo jo?

Prodigychild01

Primus registratum

Fillimisht postuar nga imagine:
[qb] besoj se ka dashur te thote qe kane te njejten origjine apo jo? [/qb]
Sipas asaj llogjike te tere njerezit kane te njejten origjine...

selena

Primus registratum

ashtu them edhe une
te gjithe njesoj jemi

gezim lame

Primus registratum

Tema s'ka ndonje analize politike vetem fjale, sharje dhe sulme nuk mund te jete pjese e nje diskutmi dhe s'k arritur ate. SI rredhim ajo mbyllet!!