he pra se kjo me verte me tremb mua lolMe gjasme mi me gjasme. Ndryshe do trembeshin nga njeri tjetri lol
besoj se i ke ne kuader humori edhe pse jo rralle me duket si humor anglez.me gjasme, vetem ndonje puthje te lehte dhe nje futje dore pak shkaraz, sepse s'ia vlen me shume se jemi edhe shoke ketu ne forum vajza dhe djem.
do te ishte mire qe ciftet te nderroheshin here pas here qe te mos binim ne rutine.
me gjasme, vetem ndonje puthje te lehte dhe nje futje dore pak shkaraz, sepse s'ia vlen me shume se jemi edhe shoke ketu ne forum vajza dhe djem.
do te ishte mire qe ciftet te nderroheshin here pas here qe te mos binim ne rutine.
Me gjasme mi me gjasme. Ndryshe do trembeshin nga njeri tjetri lol
nuk me pranon ajo mu mar se me thote je latin loverhope-Jamie mduken cift i lezetshem
nuk me pranon ajo mu mar se me thote je latin lover
nuk i bjen ma por do me shume kjokaq pretendime vajza ncnc si bjen te mires me shtjelm
JO! nuk kam aces ne te gjitha temat...!nje koment i imi qenka fshire. esmere ti e fshive? flm. Te pakten shkruajeni qe e fshite dhe perse u fshi.
Ti me sa po shoh une e dashke Kinez...lolMe pelqejne mangat,adhuroj librat,te shkruaj,cajin me limon,shtepite e bardha.
Urrej ujin ne fund te shishes,njerezit injorante dhe gjerat qe parashikohen.
He ma gjeni nje mua qe te bejme keshgu cift si Ying e Yang ose si Xing!
se paskam pare o Joetist.ne c'kuptim mbare? Qe te kete "futje" po thua?
Thamina ty te kisha bere nje propozim per te te prere thonjte e kembes, ma refuzove apo s'e pe?
Kurse liora ma mori gjysme me shaka propozimin. Liora, je aq e mire sa s'mund te beja shaka.
flm. s'besoj se kur te pres thonjte te mos me lejosh te t'i puth pak shputat e kembes, apo jo?se paskam pare o Joetist.
Kush ta prish ty aman...ti per mire mundohesh perhere.
Pse kinez?Ti me sa po shoh une e dashke Kinez...lol
Te uroj ta gjesh si ke zemren.
ka moj shoqe ka,por rrine fshehurPervec lises dhe balahk nuk njoh nai cift tjeter