cifte sekrete vip ne Shqiperi

Ruri

Primus registratum
Re: cifte sekrete vip ne Shqiperi

po ti masterplani po kercenon keshtu???apo do me u mburr qe njeh Vipa ( hajt po te bejme qejfin dhe po i quajme keshtu mjaftistat)
sa per amin me ermalin eshte e vertete se i kam pa ne nje lokal te panjohur fare te tir e re duke u perkedhel me njeri tjetrin dhe per me teper ajo eshte dhe e fejuar doli para ca kohesh nmje nje inerviste e indinjuar qe i kane sjelle shqetesime asaj dhe te fejuarit te vet disa fjale qe kane dale ne qarkullim e shkreta i kane rene ne qafe kot por te gjithe e idne qe e shte me ermalushin se vetem ermal qe seshte ai
melis zbrzi te tera gjithe vesh jemi ne ...

ere

Primus registratum

ooo tani e kapa une...e fshiva sa isha ne kohe..
pse s'beka femij edi????? /pf/images/graemlins/shocked.gif
gjynah gjithe ai burre /pf/images/graemlins/frown.gif

ere

Primus registratum

shife shife ajo duket edhe gjoja kshu si e mire...qenka nje bishtperdredhur ajo..qe te na marre te keqen te na marre /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Brisi

Primus registratum

Ti pretty qenke nje narciste e madhe. E morem vesh qe je shume e mire, e ndershme. Leri vipat te shkojne me ke te duan se njerez si une e ti jane dhe ata.

ere

Primus registratum

hahhahahhahaha, jo nuk i le do ti ndaloj /pf/images/graemlins/devil.gif

ere

Primus registratum

ne fillim do ndaj saliun me lirin...se kam degjuar qe ai e keqtrajton shume..e shkreta femer..

mirseardhja

Primus registratum

oooooooooo pretty girl sa e deziformuar je mi goceeeeeeeeeee! Liria nga gjithe grate e politikaneve eshte me zonja, pastaj saliu ska kohe me e pa jo ta keqtrajtoje. futu ne teme o prettyyyyyyyyyyyyyyyy girl se ti je tamam si avatari jot pergjuuuuuuuuuuuuumesh

ere

Primus registratum

po kush foli?...cfare ke qe bertet se sjam shurdhe..mua me pelqen kur ndahen njerezit /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest

Nje thashethem qe qarkullonte aktualisht ne Tirane ishte per "Edi Ramen dhe Rudina Magjistarin"...apo "Edi Ramen dhe Sonila Mecon"

Te dyja s´jane ne metro /pf/images/graemlins/laugh.gif ne merren me "Kufomen Edi"

P.s Ahhh, parja shkrete /pf/images/graemlins/smash.gif

MLK

Primus registratum

Nje th&th tjeter eshte ....vetem kujdes mos ja thoni njeriut kete se na fiket /pf/images/graemlins/laugh.gif Bleona Qerreti ka lepi akulloren e Nar Kokes (velaut te kryetarit te bashkise se Durresit, aktualisht ne burg /pf/images/graemlins/laugh.gif) per 3000 euro kur ishte ne Rusi per ndeshjen e futbollit Shqiperi Rusi /pf/images/graemlins/laugh.gif

mirseardhja

Primus registratum

mlk ke shume te drejte edhe une e dija po edhe sikur ta thosha nuk do ngjallja kaq shume besim sa ti.

sindromi

Primus registratum

ca thoni mo ej. Edi Rama esht martu me PS e sdo me ja dit as per bionde e as per brune. Sonila esht goc e fejume kurse Rudinen ka 123 vjet qe se shof. edi sdi me majt femer.

arbaarbaarba

Primus registratum

hajde thashetheme hajdeeee...un di qe edi rama eshte akoma me rudinen njehere,qe ajo bleona ka qene cka qene cik e vertet eshte keshtu qe scuditem,ermali me amin po eshte e vertete,per xhemin me ate sdi gje,kurse per sonila mecon me erion veliajn sma merr menja kurr,kaq djal pa gusto tjet ai??

ere

Primus registratum

eh moj korbe..po mire vetem per keta 3 njerez keni thashetheme? kujtoja se ne shqiptaret ishim me shume thashethemexhinj....pffffffffff

arbaarbaarba

Primus registratum

u se harrova dhe nji,xhemi skur ishte lidh me nje nga ata balerinet nitali,jo kledin ate tjetrin,keshtu sikur e digjova nvere

ere

Primus registratum

nitali? ne itali moj goce se kam 5 min po kujtoja cish ky emer