c'i ka gjetur mesuesit sot?

xhoni

Primus registratum
Re: c'i ka gjetur mesuesit sot?

Jam shume dakort me elbasanasin...As mos e vrit mendjen fare,bile une them qe menyra me e mire eshte te mundohesh te gjesh gjuhen e perbashket me te...Behu pak "furba",se tek e fundit je sje dhe 6 muaj me te apo jo ...jepi te drejte per gjithcka thote...mos u mundo te tregosh seder me njerez te cilet nuk e njohin kete fjale,sepse ne nje fare menyre ajo" te ka ne dore",dhe si i thone asaj fjales ......KRIHE, DHE LERJA MORRAT BRENDA ....Te uroj suksese FREGATENE DI QUELLA TROIA

beshbossi

Primus registratum

po ju them edhe nje fakt tjeter,ajo jashte klases eshte krejt normal!i flet te flet e pastaj sa hyn ne klase harron!!!!!ndshta eshte me skleroze!

bolonjezja

Primus registratum

po me duket sikur po lexoj historine time...
isha ne vit te katert,semestri i dyte.Behej fjale per zyshen e letersise...mami i nje nga shoket e mi me te mire...ne vit te katert,marr vesh qe do behej nje binjakezim shkollash me nje shkolle ne Graz te Austrise dhe me kishin thirrur dhe mua bashke me tre studente te tjere.Koordinatore ishte mesuesja e anglishtes,por ftesa ishte dhe per drejtoreshen e shkolles.Meqe dhe kjo e letersise ishte nje koordinatore e tille qe kishte marre pjese ne te tilla aktivitete me pare,kur e pa se ishte out,filloi hakmarrjen...por ajo qe me habiti me shume ishte se e kapi me shume me mua...Pervec "publicitetit te mire" ne klasat e tjera,ngrìtjeve ne mesim te perditshme...me duhej te duroja dhe fyerjet ne sy te klases;shkaku ishte se ne ate kohe sapo isha lidhur me nje shokun tim te klases,i dashuri im aktual,deri me sot...kam kaluar nje periudhe te tmerrshme:sapo isha dashuruar,po vinte koha e ndarjes me shoqerine ,me miqte,me familjen,qytetin.....do largohesha...dhe nuk me vinte aspak keq.kjo eshte gjeja qe nuk ja fal kurre asaj mesuesje,qe sot me flet sikur te mos kishte ndodhur gje.Nuk ja fal ato lotet qe nuk me dilnin dot kur po takoja njerezit e mi me te afert...isha e lodhur nga tere ajo histori...tani cdo gje ka kaluar,fatmiresisht,se koha sheron cdo gje,por nje gje eshte e sigurte:nuk ja fal ato dite te tmerrshme qe kam kaluar,ato momente kur kam dale nga klasa per te mos i bere qejfin me lotet e mi,nuk ja fal momentet e fundit te matures sime. /pf/images/graemlins/frown.gif

beshbossi

Primus registratum

rein me bere te qaj! :kiss:
po une per fat te keq s'jam as e dashuruar!!!!!!

bolonjezja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga angeldeviled:
[qb] rein me bere te qaj! :kiss:
po une per fat te keq s'jam as e dashuruar!!!!!! [/qb]
une dhe sot mendoj se ka qene dashuria dhe miqte e mi(ata te vertetet) qe me kane dhene forcen per te ecur perpara se familjen time s'e kam vene fare ne dieni per kete histori....por nje gje eshte e rendesishme:ne kete jete ti je gjeja me rendesishme dhe nje dite do ta kuptosh edhe pse tani cdo gje te duket e zeze...nuk ja vlen te merzitesh per te tille njerez.nese do te kthehesha dhe nje here mbrapsht do isha menefregistja me e madhe e ketij shekulli dhe do te shijoja deri ne fund miqesine e miqve te mi me te mire,qe me mungojne aq shume ne keto momente...mos ler te te ikin nga duart ditet me te bukura te gjimnazit,per nje mesuese hipokrite e injorante...good luck! :thumbsup:

Lara

Primus registratum

Kur je ne gjimnaz, gjerat te duken shume te medhaja, madje dhe grindjet me te vogla i dramatizon tej mase shume. Mbase sepse je akoma ne ate moshe kur nuk di kur te ndash te vogel nga te madhen ne qenien tende. Por kjo ka pak rendesi.
Mesuese te tilla gjen kudo si ne shqiperi dhe jashte saj. Mos kujto se jashte eshte ndryshe. Kij parasysh nje gje, mesueset rrine 8 ore ne dite me femije dhe me kalimin e kohes harrojne qe keta nxenes mbeten femije dhe duhen trajtuar te tille deri diku. Ne te kundert ata i konsiderojne si te rritur dhe si kolege qe do i cenojne diturine. Dhe ketu fillon gabimi. Mesuesit e dobet sillen si nxenes pasi nuk kane fuqine e mendjes e cila ju mungon.
Sic te thane te tjeret, mos e vrit shume mendjen. Do e kuptosh me kohe se njeriu duhet te duroje ndonjehere dhe me shume nga se c'i mban lekura. Dhe jo per te ulur veten por per te kaluar nje moment te veshtire. Dhe kij parasysh dicka "Bota eshte me rrota". Mamaja ime tregon dikur per nje mesuesen e saj te gjuhes ne fillore. Ajo e kishte gjithmone inat dhe asnjehere nuk i vinte noten qe meritonte. Shume vite me vone, ne punen qe kryente, a e di se dosja e kujt i erdhi ne dore? Pikerisht e mesueses se dikurshme te gjuhes dhe femijeve te saj. Prandaj cdo gje ka momentin e saj. Kij durim dhe mos ler te te vrasin kaq shume gjera qe neser pasneser do qeshesh e do i tregosh si barsaleta. Ta garantoj une.
Ne gjimnaz, une kam pasur nje profesor gjeografie. Ai duke qene beqar i gjuante te gjitha gocat. Dhe teknika e tij ishte qe ti mbushte me katra gocat ne menyre qe ato ti kerkonin ndihme per noten. Dhe aty disa vajza i jepeshin atij "majmuni" dhe disa mbanin koken lart por asnjehere nuk e ngrinin zerin. Une isha nga keto te dytat. Kij parasysh nje gje, edhe megjithese nuk e ngre zerin per te treguar veten, nuk do te thote se e ke ulur veten. PO ngrite zerin shume here, mesuesi e ka fituar 'lojen'. Te ka acaruar dhe merzitur ty. Mos ja jep ate kenaqesi.

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb]
[qb] [/qb]
une dhe sot mendoj se ka qene dashuria dhe miqte e mi(ata te vertetet) qe me kane dhene forcen per te ecur perpara [/qb]
FORZA REIN
FORZA REIN
:rockband:

p.s. vetem menefregiste qe nuk mund te te imagjinoj une ty :rolleyes: :kiss: stay cool :cool:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb]
[qb] [/qb]
une dhe sot mendoj se ka qene dashuria dhe miqte e mi(ata te vertetet) qe me kane dhene forcen per te ecur perpara [/qb]
FORZA REIN
FORZA REIN
:rockband:

p.s. vetem menefregiste qe nuk mund te te imagjinoj une ty :rolleyes: :kiss: stay cool :cool: [/qb]
forca rein??ku je ketu ti ne stadium????

Florus

Forumium maestatis

jo jo por e bej per inatin e te gjithe mesuesve qe fusin hundet kot mbasi koti ne punet e te tjereve :smash: