Drogba
Forumium maestatis
po ma mbyllen edhe kete,do hap tjeter por nuk besoj se do ma bllokojne se jam bere good boy.mir qe je kthyer,nuk do te ta bllokojn
po ma mbyllen edhe kete,do hap tjeter por nuk besoj se do ma bllokojne se jam bere good boy.mir qe je kthyer,nuk do te ta bllokojn
Jo bre se nuk ta bllokojn te kemi te gjith mik dhe te duampo ma mbyllen edhe kete,do hap tjeter por nuk besoj se do ma bllokojne se jam bere good boy.
Si m'i merr fjalet nga goje tii une nuk e di...Po si nuk ka njekoment qe ti nuk me permend MUA zott(Flm per konsideraten) Por jo o jo si te ta mbyll un ty...Ja ti e pranon vet qe ke bere gabim.Por me ato tru qe ke uroj mos te te hipe nje ndjenje nostalgjie per komentet e bkr dhe shume eduaktivePervec sonias.
Mirdita mos i aq e bindurJo bre se nuk ta bllokojn te kemi te gjith mik dhe te duam
Hahahahah o Mafia,qetesohu CapoPervec sonias.
Mirdita zmr mos bej premtime qe sjane ne doren tende!mir qe je kthyer,nuk do te ta bllokojn
Ti mund te behesh diplomate e zonja.Mirdita zmr mos bej premtime qe sjane ne doren tende!Se bej shaka
Varet si te sillet djalka
![]()
A e di ti moj sonia se AlCapone nuk i duronte dot njerzit qe ishin me te zgjuar se ai dhe i vriste.Hahahahah o Mafia,qetesohu Capo![]()
Kam kam sepse me kane thene qe kam guxim... dhe shkathesi!A e di ti moj sonia se AlCapone nuk i duronte dot njerzit qe ishin me te zgjuar se ai dhe i vriste.
Ti mund te jesh shume e zgjuar por nuk ke guximin per te vrare.
Hajt per hajer ishalla!Ti mund te behesh diplomate e zonja.
Me gjithe kete zgjuarsi dhe dinakeri qe ke ,ti behesh me shume se nje diplomate,pse jo edhe nje kryeministre.
E kam seriozisht per ate qe them.Hajt per hajer ishalla!
I cfare kafshe ky italiani! Cfare njerzish mban kjo tok e shkrete!E kam seriozisht per ate qe them.
Po a e more vesh se sot policia kishte arrestuar nje shqiptar qe kishte vrare nje italian para 14 ditesh sepse italiani i kishte perdhunuar te motren?
Te ishte per mua do ta digja me benzine qe te torturohet keq.
Po nuk pati te keqija sdo kete te mira.I cfare kafshe ky italiani! Cfare njerzish mban kjo tok e shkrete!
Ne rregull,ama kur te gjith e duam nje gje besoj se nuk e lendojm apo jo??Mirdita mos i aq e bindur![]()
Varett si te silletNe rregull,ama kur te gjith e duam nje gje besoj se nuk e lendojm apo jo??
Jo asnjehere nuk duhet lenduar se po lendove nje gje qe e do, lendon vetveten.Ne rregull,ama kur te gjith e duam nje gje besoj se nuk e lendojm apo jo??
Mos e perqesh mirditen me ate fytyren ashtu.Varett si te silletajo GJEJA!
![]()
Ty te duket perqeshje por asaj nuk i duket! Ti tani ta marr vesh une cke???Un po flas me ate,nese ajo bezidest nga ajo fytyre te me thote dhe une nuk e bej ok! Ashtu u sqaruam besoj!Mos e perqesh mirditen me ate fytyren ashtu.
Te lutem.Ajo gjeja eshte qenie e gjalle por duket qe ti nuk e kupton sepse nuk qenke aq e zgjuar sa mendoja.
Te gjithee kush jane te gjithe ta di une?Ne rregull,ama kur te gjith e duam nje gje besoj se nuk e lendojm apo jo??