Cfare shenje jeni???

Guest
Re: Cfare shenje jeni???

Shqiptare, dhe une te pershndes, megjithese je Demi..e di qe do jesh nje Qingj.. :kiss:

Enion

Primus registratum

Sipas oroskopit i bie te jem Akrepi. Megjithate nuk i besoj fare oroskopit.
scorpion.jpg

teab

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Sipas oroskopit i bie te jem Akrepi. Megjithate nuk i besoj fare oroskopit.
scorpion.jpg
[/qb]
Nji keshtu jam edhe unaaa.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Per shigjetarin qa flitet ktu :confused: [/qb]
Nje Tush ku e ke:
sagittarius.jpg

E para ke faqja e parë /pf/images/graemlins/wink.gif

E i kujt date je ti Tush se mos bajm nei xing (hec e thuj q1 shqipja s'njet me kinezqen :tipsy: )

vlera

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] I pershendes te tre keto "binjakeshat" me larte:

Betinen, fantazia_g dhe Moira :kiss:

Nga,
Shqiptarja-DEMI /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Pershendetje te perzemeta mike e nderuar Shqiptare-Shote Galica iliridase :wave:

vlera

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Edhe une Betina.. :thumbsup: Binjake ose Zwillinge
ne gjermanisht..po deshe me shume per kete shenje,kam nje liber te tere .. :wink: [/qb]
Fantazia_G he mi na sill ca karakteristika ketu, ca i di se personat qe i takojne kesaj shenje jane shume komunikativ, jane te lindur si diplomat, etj. etj.... na tregon edhe ti ca te tjera.

Guest

Po Betina pa problem fare... /pf/images/graemlins/smile.gif

BINJAKET

Binjaket gjenden simbolikisht ne boten e femijeve te vegjel..Bota e femijeve, i ben ata ,qe te jene njerez, te nje shenje me bote te lumtur..dhe me shume endra,gjithashtu dhe me shume fantazi(si mua).Binjaket jane ne pergjithesei njerez me nje shumeanshmeri ne tipin e tyre ku dominon Gjalleria e tipit te tyre.
Ndersa ana negative e Binjakeve eshte se nuk jane tipa te qete...por shume te levizshem.

Kombinimi me i bukur inje Binjakeje femer do te ishte me Akrepin mashkull,ose me Luanin.
Dita me e mbare e nje Binjaku eshte e Merkura..
Planeti i Binjakeve eshte Merkuri.
Numrat me me fat jane 3,11,13,27

Shenja e Binjakeve quhet ndryshe dhe shenja e dashurise..keshtu quhet dhe libri qe une kam..
Die Zwillinge,Sternzeichen der Liebe(binjaket shenja e dashurise).

P s. Une spara e besoj Oroskopin,po sa per kulture i fut nje te lexume.. :wave:

mostro

Putraku

Sa per me shume kulture kushtoi vemendje shenjes se shigjetarit. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Jo e kam frike ate shenje, merret vesh me ca eshte ly shigjeta??...sdu me u helmu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[qb] Jo e kam frike ate shenje, merret vesh me ca eshte ly shigjeta??...sdu me u helmu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo mi yll se nuk është ly me helm... Binjakët faktikishtshkojnë shumë edhe me Shigjetarin (dmth është Shigjetari që shkon me të gjithë /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Guest

Urime Kondre qe u ambjentoke me te gjithe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fiona.. :wave:

tushi

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]
[qb] Jo e kam frike ate shenje, merret vesh me ca eshte ly shigjeta??...sdu me u helmu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Jo mi yll se nuk është ly me helm... Binjakët faktikishtshkojnë shumë edhe me Shigjetarin (dmth është Shigjetari që shkon me të gjithë /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]
Kondra qe shkoj mir me Moiren e Betin e kam dit po simas spjegimit tan mund te shkoj edhe me fantazine_g ....bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif fantazi si thu ti :confused:

Guest

Tushi, /pf/images/graemlins/laugh.gif pret pergjigje nja nje jave...