Guest
Re: Cfare shenje jeni???
Shqiptare, dhe une te pershndes, megjithese je Demi..e di qe do jesh nje Qingj.. :kiss:
Shqiptare, dhe une te pershndes, megjithese je Demi..e di qe do jesh nje Qingj.. :kiss:
Nji keshtu jam edhe unaaa.. /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga EnIoN:
[qb] Sipas oroskopit i bie te jem Akrepi. Megjithate nuk i besoj fare oroskopit.
[/qb]![]()
:thumbsup:Fillimisht postuar nga reincarnation:
[qb] dashi....shenje zjarri![/qb]
Nje Tush ku e ke:Fillimisht postuar nga tushi:
[qb] Per shigjetarin qa flitet ktu[/qb]
Pershendetje te perzemeta mike e nderuar Shqiptare-Shote Galica iliridase :wave:Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] I pershendes te tre keto "binjakeshat" me larte:
Betinen, fantazia_g dhe Moira :kiss:
Nga,
Shqiptarja-DEMI /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Fantazia_G he mi na sill ca karakteristika ketu, ca i di se personat qe i takojne kesaj shenje jane shume komunikativ, jane te lindur si diplomat, etj. etj.... na tregon edhe ti ca te tjera.Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Edhe une Betina.. :thumbsup: Binjake ose Zwillinge
ne gjermanisht..po deshe me shume per kete shenje,kam nje liber te tere .. :wink: [/qb]
Jo mi yll se nuk është ly me helm... Binjakët faktikishtshkojnë shumë edhe me Shigjetarin (dmth është Shigjetari që shkon me të gjithë /pf/images/graemlins/laugh.gif )Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Jo e kam frike ate shenje, merret vesh me ca eshte ly shigjeta??...sdu me u helmu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Kondra qe shkoj mir me Moiren e Betin e kam dit po simas spjegimit tan mund te shkoj edhe me fantazine_g ....bukur /pf/images/graemlins/laugh.gif fantazi si thu tiFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Jo mi yll se nuk është ly me helm... Binjakët faktikishtshkojnë shumë edhe me Shigjetarin (dmth është Shigjetari që shkon me të gjithë /pf/images/graemlins/laugh.gif ) [/qb]Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Jo e kam frike ate shenje, merret vesh me ca eshte ly shigjeta??...sdu me u helmu.. /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]