Cfare shenje jeni???

alinos

Forumium maestatis
Re: Cfare shenje jeni???

librapc.jpg

alinos

Forumium maestatis

Se thone Akrepet se i harroj kastile masnej /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

scorpiopc.jpg

Guest

kurse mu pervete me pelqen tjem virgjeresha nje nga shenjat me te zgjuara qe eksiston /pf/images/graemlins/blush.gif
do iki ke adresa blendit do gjej virgjinen e do e bij ktu u pa puna /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

alinos

Forumium maestatis

Kur s'kam ca baj, luej me deren- ka than nje cun shkodran qe njof!

Ti je tepke per kete pershkrim!

Thone se ka dhe nje shenje te 13, per ata qe ...

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Une jam kjo:

sagittariuspc.jpg
[/qb]
klas fare..ja ku e thote shqip se cere njerezish jemi....
ME PAK FJALE ME TE MIRET. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

nuk e di pse mu kujtu neshti ajo shprehja trupeshk /pf/images/graemlins/laugh.gif esh e cudicme si punojn nonjehere ktona instiktet /pf/images/graemlins/laugh.gif

arbi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Angelica:
[qb] nuk e di pse mu kujtu neshti ajo shprehja trupeshk /pf/images/graemlins/laugh.gif esh e cudicme si punojn nonjehere ktona instiktet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/tongue.gif

TEA

Forumium maestatis

Oroscopo del giorno

(26 Giugno 2003)

Pesci

Finalmente avrete un valido motivo per allontanare una persona che non vi piace: fatelo senza ripensamenti. Per molti di voi si annuncia un colpo di fulmine: qualcuno vi streghera' completamente con il suo fascino e la sua capacita' di coinvolgervi.

:wave:

bimba81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb] Oroscopo del giorno

(26 Giugno 2003)

Pesci

Finalmente avrete un valido motivo per allontanare una persona che non vi piace: fatelo senza ripensamenti. Per molti di voi si annuncia un colpo di fulmine: qualcuno vi streghera' completamente con il suo fascino e la sua capacita' di coinvolgervi.

:wave: [/qb]
rrofsh tea :kiss: /pf/images/graemlins/wink.gif

Ema

Goddes

Ej po me thuni icik me ca shkon mire shenja e Kandarit?Se mu s'm'hec me asi shenje /pf/images/graemlins/tongue.gif

Maja dhe baja ime jane /pf/images/graemlins/laugh.gifEmi-Bricjapi dhe shkojne dakord.
Thone qe me Demin duhet t'shkoj OK,po s'njof asi :cry: dem :devil:

Ema

Goddes

Peshqit meshkuj me merzisin mua /pf/images/graemlins/frown.gif

bimba81

Primus registratum

mua gjithmone me kane pelqyer meshkujt e bricjapit po tani qe jam me kandaren jam me mire /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif