SEXY_FIERAKE
Primus registratum
Re: Cfare shenje jeni???
EDHE UN BINJAKET JAM....... :tipsy:
EDHE UN BINJAKET JAM....... :tipsy:
WOW!!!jam ne nje mendje me tya e dashur,edhe una nuk kam eksperienca te mira me akrepet..... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Cassandra:
[qb] Une sugjeroj qe nje Sagittarius duhet ti rrije shume larg nje Akrepi(edhe e anasjellta), sepse nje lidhje e tille do ishte katastrofike... /pf/images/graemlins/laugh.gif Jane dy shenja qe kane preferenca jashtezakonisht te kunderta.
************ Love NotSet ************* [/qb]
Hiq dore sa nuk eshte vone!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Blue:
[qb] si i behet se un i kam qef? [/qb]
peshk kenke...pah ca po mbledhna e bajme nje liqen n vedi vec per ne /pf/images/graemlins/laugh.gif njashtu kot veç per kuriozitet /pf/images/graemlins/tongue.gif kurse per ate melodine mos pyet se ke ba dhe mungesa e t kan martu mar i shkret /pf/images/graemlins/blush.gifFillimisht postuar nga mars:
[qb]Mund te ma shpjegosh pak kete melodi o abs.Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]peshqit jane sweet edhe mashtrusa! ta rrejn mendjen me dy lek /pf/images/graemlins/tongue.gif
ishte nje kompliment ky per ne peshqit?
:rockband:
kurse akrepet ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hmmmmmmm, melodi e njohur kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jo se besojne horoskop,por per kuriozitet,meqe dhe une ne ate grupim hyje(keshtu me kane thene te pakten) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gifFillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Hiq dore sa nuk eshte vone!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] si i behet se un i kam qef? [/qb]
Duke u bazuar ne horoskopin kinez:Fillimisht postuar nga Drini S.:
[qb] demi zodiak
majmuni kinez [/qb]
-------------------Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] ene un mo binjaket jam.e pranoj,po ama jemi shenja me yll ne gjithe zodiakun,te gjithe kinga,alegro,ene vivaci.dy fytyrat dalin plaan te dyte... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Edhe une bashkohem qe keto dy shenja terhiqen shume me njera tjetren... :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Une jam shigjetari. Duke qene se binjaket jane ne ekzaktesisht ne krahun e kundet te tavolines se shenjave terhiqen shume me shigjetaret. Po po ju them Nuk ka shenje me te llastuar dhe egoiste, qeflinj s'diskutohet por me ate nevojen e perhereshme dhe te bezdisur te nje njeriu perkrah per perkedhelje. Kurse shigjetaret jane me te hapur dhe te lire....e megjithate keto dy shenja terhiqen shume.... [/qb]