Cfare shenje jeni???

Cassandra

Primus registratum
Re: Cfare shenje jeni???

Une sugjeroj qe nje Sagittarius duhet ti rrije shume larg nje Akrepi(edhe e anasjellta), sepse nje lidhje e tille do ishte katastrofike... /pf/images/graemlins/laugh.gif Jane dy shenja qe kane preferenca jashtezakonisht te kunderta.

************ Love NotSet *************

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Cassandra:
[qb] Une sugjeroj qe nje Sagittarius duhet ti rrije shume larg nje Akrepi(edhe e anasjellta), sepse nje lidhje e tille do ishte katastrofike... /pf/images/graemlins/laugh.gif Jane dy shenja qe kane preferenca jashtezakonisht te kunderta.

************ Love NotSet ************* [/qb]
WOW!!!jam ne nje mendje me tya e dashur,edhe una nuk kam eksperienca te mira me akrepet..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

oneo

Forumium praecox

Ujori

smilie_wassermann.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga mars:
[qb]
Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]peshqit jane sweet edhe mashtrusa! ta rrejn mendjen me dy lek /pf/images/graemlins/tongue.gif

ishte nje kompliment ky per ne peshqit?

:rockband:

kurse akrepet ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hmmmmmmm, melodi e njohur kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mund te ma shpjegosh pak kete melodi o abs.
jo se besojne horoskop,por per kuriozitet,meqe dhe une ne ate grupim hyje(keshtu me kane thene te pakten) /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
peshk kenke...pah ca po mbledhna e bajme nje liqen n vedi vec per ne /pf/images/graemlins/laugh.gif njashtu kot veç per kuriozitet /pf/images/graemlins/tongue.gif kurse per ate melodine mos pyet se ke ba dhe mungesa e t kan martu mar i shkret /pf/images/graemlins/blush.gif

*shenim per absin... peshqit jan mashtrusa... ta rrejn mendjen ta bajn... dihet se si... pff i njof teper mire, kado qe sillem jam e rrethume me peshq

*shenim per blue
kjo fjala mash_trusa asht = diplomata vec mos rafsh n dor t peshqive...

ps: me luanet e ujoret na shkon muhabeti ...megjithse na merrna vesht me te tan,me ato qe dona vet me nje fjal ... :tipsy:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] si i behet se un i kam qef? [/qb]
Hiq dore sa nuk eshte vone!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/frown.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Drini S.:
[qb] demi zodiak
majmuni kinez [/qb]
Duke u bazuar ne horoskopin kinez:

Te lindurit ne shenjen e majmunit jane gjithmone ne levizje.
Plot energji . E pamunduar per ata/ato qe jane ne kete shenje
te rrine ne gjerat e embla pa bere asgje /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe ne pushime duhet te jene gjithmone te zene me pune.
Jane shume degjues, e kjo ju sjell shume shoqeri
te mire (te cilet ju tregojne edhe mendimet me te erreta)
Ata qe jane te lire, jane shume te lehte si vendosesh nen rrjet /pf/images/graemlins/laugh.gif
Edhe aventurat mund te ju sjellin ne martese. Perfitoni /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por kujdesni sepse duhet te mbani te njejtin ritem me ta.
Difekti i kesaj shenje eshte mungesa e autokontrollit,
sidomos kur kane pire pak si shume .

Partner ideal:

Mi edhe dragon.

Numrat e fatit:
2,3,4,7,16,23,34,45 e 54.

AlBa_QuEeN

Primus registratum

Me is Binjaket:) /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif dhe mos thoni qe jom me 2 ftyre.. se kshu e kon zakon qe thojn per binjaket.. se un skom vetem 2.. un kom 3.. LOOOOOOL /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif ight 1

personazh

Valoris scriptorum

albforum i mush me majmuna.
papo une do doja nai miushe ose kuçeder se mashkull jom vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

fallen angel

Primus registratum

ene un mo binjaket jam.e pranoj,po ama jemi shenja me yll ne gjithe zodiakun,te gjithe kinga,alegro,ene vivaci.dy fytyrat dalin plaan te dyte... /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Fallen Angel:
[qb] ene un mo binjaket jam.e pranoj,po ama jemi shenja me yll ne gjithe zodiakun,te gjithe kinga,alegro,ene vivaci.dy fytyrat dalin plaan te dyte... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
-------------------
E konfirmooooooooooooooooojjjjjjjj /pf/images/graemlins/wink.gif

the-skull

Primus registratum

Une jam Bricjapi qe ne kete shenje jane njerzit me te famshem ne bote si p.sh Ricky Martin(i ngjaj pak)dhe Schumacker.

albana

Lara Croft

I the te gjitha te ligat per shenjen time Lara.Rrofsh edhe ta paca borxh :mad: :smash:

alinos

Forumium maestatis

Banke nashti e kuptova une pse me haet muhalibeti me tyja, po ti qenke shenje ajri mi dreqe /pf/images/graemlins/wink.gif

Cassandra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lara croft:
[qb] Une jam shigjetari. Duke qene se binjaket jane ne ekzaktesisht ne krahun e kundet te tavolines se shenjave terhiqen shume me shigjetaret. Po po ju them Nuk ka shenje me te llastuar dhe egoiste, qeflinj s'diskutohet por me ate nevojen e perhereshme dhe te bezdisur te nje njeriu perkrah per perkedhelje. Kurse shigjetaret jane me te hapur dhe te lire....e megjithate keto dy shenja terhiqen shume.... [/qb]
Edhe une bashkohem qe keto dy shenja terhiqen shume me njera tjetren... :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif