Cfare shenje jeni???

policia

Forumium maestatis
Re: Cfare shenje jeni???

binjaket jane shume te komunikueshem por pak tradhetare, akrepet jane shume romantike, peshorja eshte shume materialiste, luani kokeforte dhe kapricoz,
keto mendoj ne pergjithesi per keto shenja nuk e di sa e sakte jam, te tjerat nuk para i njoh shume...

Julianna

Primus registratum

pak... pak... kush tha?! hihihi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Jo bej shaka,.....mos flasi njeri keq per binjaket seee... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

policia

Forumium maestatis

sipas hetimeve te mia (por kjo nuk do te thote qe nuk do te hetoj me) luanet jane pak vesves, racional, dhe shume kemengules...

LUANESHA

Primus registratum

luanet kane karakter te fort,bujar nuk rrine tu fol mas shpine ,por ti thojne qa te kene me te thane duke te pa drejt e ne sy,jan te sinqert,se kan nji qellim nuk rrine pa e realizu,nuk jan mashtrus,jan besnik ste lejne kurr ne balte ,ndihmojne me gjith shpirt kush ka nevoj,pa prish punet e veta,dhe gjeja kryesore eshte se luani esht shume optimist,dhe i pamposhtur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

shkon mire me ujorin mbi te gjitha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif

policia

Forumium maestatis

tani duket qe ti i permende vetem te mirat, ato te tjerat ben sikur nuk i di, hajt thuaji te gjitha tani se gjithe shenjat e horoskopit kane te meta ...

S

Scorpion

Guest

Luani dhe Luanesha ( Te dhena dhe parashikimi i tyre per muajin Shtator)

Jane te gjithe kunjoret dhe vrimoret kane qene protagoniste kryesor nga pjelljen e tyre, kur ky proces ka ndodhur nga data 24 korrik deri 23 gusht

Ti nxefesh fort mor mik. Biles ke zakon qe edhe ne celular flet kot me kot me ze te larte. Kur krefesh e rruhesh terheq vemendjen e atyre qe kane ne dore te ardhmen tate. Mu aty e ha kot. Prandaj ket jave, urte e bute e pa u ndjere. Po e ke nda mendjen me i lepi [bythen] kujt, beje siç duhet e jo si me gjys menjeje. Se nje [byth]e profesioninsti e ndjen mungesen e pasionit.
Dashnia Dashnia kete jave do jete pak me dhimbje. Ne mungese te luaneshave luani mashkull do tundohet nga dhite, luaneshat vete jane ne periudhe abstinence.
Paret Jave jo pozitive per luanin, kujde kumarin dhe dhite (prostit, po qe se hala nuk e ke kuptu ku rref muhabeti)
Shneti Probleme me organet gjentiale. Probleme me gjinekologun (luaneshat femra)...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Maxper</div><div class="ubbcode-body">Jam Demi (20 maj), dini ndonje gje te vecante per demin?</div></div>

Di qe Demi shkon shume mire me Virgjereshen...kane shume gjera te perbashketa...kuptohen vetem me sy mes tyre...jane shume shpirt meshkujt e shenjes Demi...

Sa per Luanin...Luanesha ka te drejte... te tille jane...çuditerisht njoh shume Luane/esha...jane shume te shoqnise, te çilter dhe me kryesorja gjithmone ne humor te mire...

Hellena

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">
...jane shume shpirt meshkujt e shenjes Demi...

</div></div>
Jane jane /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif po jane dhe ca kokderra qe ta plasin shpirtin ama ..
per burre eshte mire mos ti maresh se ta nxijn /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ehhh sa per kokederra te gjithe meshkujt i perkasin nje shenje te vetme...(s'po e them se s'du me prish fjalorin) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: policia</div><div class="ubbcode-body">une jam virgjeresha por pa thonjza, thuhet per ne qe jemi shume te drejte dhe te sinqerte... </div></div>

Virgos jane shume posesive dhe "hair-splitting"...perfeksioniste...qe eshte dicka e mire deri ne momentin qe behen acarues. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Une si Binjak nuk shkoj shume mire me kete shenje.... po gjithnje dashurohem pas saj per nje arsye apo tjeter.... NDIHMEEEEE!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

Un jam ai qe i nderron shenjen virgjereshave ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Ti je virgjerush per vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif .. shenja them /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Julianna</div><div class="ubbcode-body">Virgos jane shume posesive dhe "hair-splitting"...perfeksioniste...qe eshte dicka e mire deri ne momentin qe behen acarues. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Une si Binjak nuk shkoj shume mire me kete shenje.... po gjithnje dashurohem pas saj per nje arsye apo tjeter.... NDIHMEEEEE!!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif</div></div>

E vertete,jane posesive,pefeksioniste,nuk e kane shpirtin e aventures dhe jane shume suscetibili(shqip s'e di thuhet). Shoqja ime e ngushte eshte Virgo...nuk puqet dhe aq me nji Acquarius si une,po aq sa s'merremi vesh aq duhemi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nji pershkrim i binomit Gemini - Acquarius : jane si sfungjeri me ujin. S'ka pore qe ngelet bosh te Gemini,plotesohen te gjitha,;ndersa Acquarius e gjen veten icik ngushte. Kush eshte Ujor dhe ka njerin nga prinderit Binjaket ndoshta e kupton ca them /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Sceptic</div><div class="ubbcode-body">Nji pershkrim i binomit Gemini - Acquarius : jane si sfungjeri me ujin. S'ka pore qe ngelet bosh te Gemini,plotesohen te gjitha,;ndersa Acquarius e gjen veten icik ngushte. Kush eshte Ujor dhe ka njerin nga prinderit Binjaket ndoshta e kupton ca them /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif </div></div>

Une i adhuroj Ujoret, jane shume inteligjente dhe ne Binjaket vdesim te gricemi me ta. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Si shenje ajri qe jam, i kam qef po shenjat e ajrit. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Sa per pridrit, une kam babin Binjaket, (ne kemi lindur ne te njejten dite /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif) dhe eshte shume fuuuuuunnnn !!! I have a great relationship with him.

S

Scorpion

Guest

Gjithe te shenjes "goca per shpi" qenkan ketu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

Julianna

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Scorpion</div><div class="ubbcode-body">Gjithe te shenjes "goca per shpi" qenkan ketu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif </div></div>

Hahahaha! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Po cunat nga jane? Nen shenjen "Cuna per shtepi" nuk lind me njeri me duket. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif