Cfare po beni tani???

dolce_vita

Primus registratum
Re: Cfare po beni tani???

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] po e thashe pra se nuk ha embelsira une

e te keqne sa e mri qe jeeee se ste puth dot me jo per gje se me ze djabeti

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

dolce_vita

Primus registratum

une tani po behem gati per te dale /pf/images/graemlins/laugh.gif
dhe njekohesisht perballe pc /pf/images/graemlins/tongue.gif

Une po shikoj kete.....
020055_x.jpg

Si thoni a ia vlen per 20$.....se du me tremb njonin... /pf/images/graemlins/wink.gif

Diddy19

Su@mi

Hey njerez ,ca behet kendeja ??

Moira ,karnavalet jane ne prill mi goce! /pf/images/graemlins/tongue.gif

Thua ia vlen te harxhosh 20 dollare per te?? :confused:

Per karnavale nuk kam vesh ndonjehere si keto....Shqiperi hesapi ,por per karagjoza ehe ,biles kam te forta me maskat..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

Cfare po bej tani??Une e shkreta po mundohem te lexoj apo te shkruaj ndonje gje tek Af-ja por me eshte ulur nje budalla ketu afer PC-se qe me cmendi..do te dije se ca po shkruaj e ca po lexoj(dmth do qe t'ia perkthej ne italisht),me mban me muhabet,fillon gjoja e lexon shqip ...ne fund po9 me pyeste se ca do beja sonte,donte edhe numrin e telefonit pale...O zot sa debila jane nganjehere djemte!Edhe sikur te ishte djali me i bukur ne bote ,me ate sjellje s do dilja kurre me te!Me thoni si ta heq qafe se me plasi shpirtin??

Lo mando a quel paese nje here e mire???

hot

Hotgirl

una po ngjoj kongen "Tirona" :lol: :lol:
west side family feat. edi rama :thumbsup:

cukolja

Primus registratum

sa i ndershem cuni sot una per vete po shkruaj ketu dhe po nigjoj kenge per momntin po nigjij kengen

:rolleyes: xhamadanin vija vija

kesi

Primus registratum

Une tani po mesoj filozofine :book: ---Dekartin---eshte intersant....Dyshoj pra jam(dekarti)...bukur eeeeeeeee :wave:

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga kesi
Une tani po mesoj filozofine ---Dekartin---eshte intersant....Dyshoj pra jam(dekarti)...bukur eeeeeeeee

Cogito ergo sum(lat.mendoj pra jam) Ai qe e ka thene quhet Rene Descartes..Hyrje ne filozofi e??? /pf/images/graemlins/tongue.gif

kesi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga kesi
Une tani po mesoj filozofine ---Dekartin---eshte intersant....Dyshoj pra jam(dekarti)...bukur eeeeeeeee

Cogito ergo sum(lat.mendoj pra jam) Ai qe e ka thene quhet Rene Descartes..Hyrje ne filozofi e??? /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Me duhet te dal nga tema:
A eksistoj une? Duhet se po, perderisa une e shoh qarte veten time. Po kush me siguron se nuk gabohem? Edhe ne enderr une shoh gjera te qarta qe s'jane reale. Pra a jam zgjuar a jam ne enderr, kur shoh se eksistoj? Po sikur dikush me i fuqishem se une te me mashtroje? Sidoqofte dicka eshte e sigurt: Une dyshoj nese eksistoj apo jo. Pra dyshime eksiston. Meqenese une dyshoj, atehere medoemos eksistoj.
Une dyshoj prandaj jam---- Cogito ergo sum(Dekarti)
E kam mesuar mire apo jo eeeeee?????

kesi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo-PiLaFi-LoGeL-Sa1GoGeL:
[qb] une po pres te bjeri shi /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
waaaaaaaa po ky zeqoja....si more te bjere shi, une per vete dua diell se sapo kam drejtuar floket dhe sdua te me prishen....kam nje party ne darke....
:rockband: