Cfare po beni tani???

Eni_883

Primus registratum
Re: Cfare po beni tani???

Jam tu pi nje birre dhe duke lexuar gjera ne AF /pf/images/graemlins/smile.gif

sweet eda

Primus registratum

vallai eno, se kam idene se nga shkrun, por nese je nga usa, do te te thoja: birre qe ne mengjes?, nese je nga europa do te thoja: birre thate????

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Po lexoja ca kishte shkrujt shpirti ime,ndersa stomaku im po bluan... [/qb]
Po ha buke more, se do me ngelesh ne dore nai dite

b.k.

Primus registratum

ndonjeri qejf per nje guinness... te ftohe apo extra...beni nje ze ketej dhe lini adresen /pf/images/graemlins/wink.gif

gezim lame

Primus registratum

kam mbi 24 ore qe po pres nje porosi dhe akoma s'me ka ardhur.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] kam mbi 24 ore qe po pres nje porosi dhe akoma s'me ka ardhur.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

po ti do ta marresh me dicka extra prandaj ke pritur kaq shume... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

gezim lame

Primus registratum

ah mesa di ajo merret e pashoqeruar me asgje.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per gjo po mu tek per te thy rrekordin...(20 /pf/images/graemlins/wink.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ximi:
[qb] ah mesa di ajo merret e pashoqeruar me asgje.. /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo per gjo po mu tek per te thy rrekordin...(20 /pf/images/graemlins/wink.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]

hej ximo ketej rekordi eshte pak me i larte....po dhe 20 si per here te pare mire eshte /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. tani jam duke bo chat me i rob klas /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

aha guinness birre klasi duhet "njehere ne dite"... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
terapi e vertete... /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

ximi, birre cdo dite, :thumbsup:

....po dhe ndonji gje tjeter ben mire cdo dite...

fiskulture e kam fjalen...

tani po bej nxemjen per nje basketboll te fuqishem...

:wave:

dorina d

Primus registratum

Po mendoja se s'do ishte keq qe te nxirrja nje parrulle per te gjithe ata qe jetojne ne Paris dhe ne periferite e tij. 'themi qe kete vit 28 Nentorin ta festojme te Crousi ne Antony."

assassino26

Primus registratum

rastesisht,vura re s'di pse kisha kap i gjo te keqe me dore /pf/images/graemlins/blush.gif

gezim lame

Primus registratum

po behem gati te shkoj tek.....
09.jpg

/pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: