Cfare po beni tani???

joetisti_

Locus omnem
doktorreshe e mora titullin tani jam duke marre titullin per kirurge ne toronto,canada
U sa mire! Suksese te metejshme!

Me erdhi ne mendje nje bisede imagjinare me Sweety pasi te kete dale kirurge dhe t'i shkoj une si shok forumi per nje nder.
Une qe do t'i them: Sweety kam te semure nje kembe dhe dua te ma presesh, por pa leke sepse te kam shoqe.
Dhe Sweety: Fare fare pa leke, jo. Por mund te t'i pres te dyja me cmimin e njeres kembe. :p

(tema) po ha molle.

Sweety el

Locus omnem
U sa mire! Suksese te metejshme!

Me erdhi ne mendje nje bisede imagjinare me Sweety pasi te kete dale kirurge dhe t'i shkoj une si shok forumi per nje nder.
Une qe do t'i them: Sweety kam te semure nje kembe dhe dua te ma presesh, por pa leke sepse te kam shoqe.
Dhe Sweety: Fare fare pa leke, jo. Por mund te t'i pres te dyja me cmimin e njeres kembe. :p

(tema) po ha molle.
pse kaq e keqe jam une???????

une po dgjoj muzike

joetisti_

Locus omnem
pse kaq e keqe jam une???????

une po dgjoj muzike
s'besoj se je e keqe, jo.
Por, Sweety, ti specializohesh per cilen kirurgji? Sepse di qe ka: dentare, okulistike, dhe pjesa pastaj ne trup ku ka nderhyrje ne koke ne zemer etj?

(tema) po bej pergatitjet te rehatoj kockat ne shtrat dhe t'u jap syve te drejten te perendojne.

Nate te kendshme tgj!

Ameliè

Forumium maestatis
Epo gjate gjithe jetes se tij ky mashkulli eshte kokrra e pertacit. Ndaj nje here qe vihet ne pune do e shijoje per gjithe jeten.