Pse jane dy tema ??
agim40 Valoris scriptorum 25 Jul 2015 #1,862 Lisa said: Pse jane dy tema ?? Click to expand... Kur se di ti, se di as unë....
agim40 Valoris scriptorum 25 Jul 2015 #1,864 Lisa said: Po meendoj..sa njerez pa karakter qe ka !! Click to expand... gjyshja ime thotë: "është prish dynjaja"
Lisa said: Po meendoj..sa njerez pa karakter qe ka !! Click to expand... gjyshja ime thotë: "është prish dynjaja"
agim40 Valoris scriptorum 25 Jul 2015 #1,868 po edhe në google i gjej ashtu si më pëlqejnë, pastaj i pregatis siç dua vet apo është problem të bësh vezë me suxhuk dhe ulli.....? Last edited: 25 Jul 2015
po edhe në google i gjej ashtu si më pëlqejnë, pastaj i pregatis siç dua vet apo është problem të bësh vezë me suxhuk dhe ulli.....?
agim40 Valoris scriptorum 25 Jul 2015 #1,870 broken_smile said: Jo, aspak. Te befte mire Click to expand... Faleminderit, bujrum...
Dreamer Under the Dome 25 Jul 2015 #1,871 Sot u ktheva 50 vjet pas Nje moment nga perpunimi i grurit sic behej dikur FANTASTIKE !!
Dreamer Under the Dome 25 Jul 2015 #1,874 Po ha darke me fshataret Te ajo tavolina e pare qe jane syzet e zeza jam une
Dreamer Under the Dome 25 Jul 2015 #1,876 hermetica said: Sa bukur qenke veshur @Dreamer. Click to expand... Nuk eshte tema e duhur per veshje kjo Mbase me vone dukem andej nga cepi Tema: Po pi verë
hermetica said: Sa bukur qenke veshur @Dreamer. Click to expand... Nuk eshte tema e duhur per veshje kjo Mbase me vone dukem andej nga cepi Tema: Po pi verë
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 25 Jul 2015 #1,877 Dreamer said: Nuk eshte tema e duhur per veshje kjo Mbase me vone dukem andej nga cepi Tema: Po pi verë Click to expand... E di që nuk është tema e duhur , por sikur nuk e pashë tabelen ku nuk lejoheshin shakatë.
Dreamer said: Nuk eshte tema e duhur per veshje kjo Mbase me vone dukem andej nga cepi Tema: Po pi verë Click to expand... E di që nuk është tema e duhur , por sikur nuk e pashë tabelen ku nuk lejoheshin shakatë.
Dreamer Under the Dome 25 Jul 2015 #1,878 Po ti e di qe ne qendra te banuara limiti eshte 50km/h Tema: po dal...
S Solaris Suadade... Anëtar i Shtabit 25 Jul 2015 #1,879 Dreamer said: Po ti e di qe ne qendra te banuara limiti eshte 50km/h Tema: po dal... Click to expand...
Dreamer said: Po ti e di qe ne qendra te banuara limiti eshte 50km/h Tema: po dal... Click to expand...