Cfare po beni tani???

hareid

Papirus rex
Momentalisht jam duke e lexuar librin me te ri, njekohesisht edhe bestseller, te publicistit gjerman Jürgen Todenhöfer "Inside IS".

joetisti_

Locus omnem
I kërkon tregu i punës Joetisti mësimin e gjuheve të huaja. Padiskutim anglishtja njerherë është apriori të tjerat janë avantazh , Madje studentet në master përfshire edhe mua se akoma nuk e kam dhenë , nuk e marrin diplomen nëse nuk e mbrojnë atë anglishten domethëne!Maturantet e kanë provim me detyrim. E kam thene qe ne e mesojmë nga nevoja për mbijetese sepse nuk dime ende mirë gjuhen shqipe.
Po mire anglishten, por ti di 40 gjuhe :)
Gje e mire qe u kerkohet nje gjuhe e huaj te pakten per ta patur te mbrojtur. Edhe ne kryerjen mire te punes qe ben ndihmon jashte mase. Por gjuha s'ka fund, dhe me mire qe s'ka. Te mban cdo here te impenjuar dhe te meson te reja pafund. Mire e thua qe s'dime 100% mire as shqipen. Por pavaresisht dobishmerise, cila gjuhe te pelqen me shume?
(tema) po shkruaj

Almaa'95

Papirus rex
Hapa instamessage sot.. Kur c'te shoh.. Hi , Hu , Ha. Mu duk vetja si ne ndonje kurs karateje :eek:
30wuupy.jpg

P.s e bera privat profilin qe ndaluan:p

-Zana-

e...Thjeshte
Sa u ktheva nga palestra , pas nje dushi te nxehte po behem gati per Pune .. Nderkohe qe Pij edhe nje Caj me mjalte ... Meqe kam nje grip te Lehte .. Me dhemb fyti .:rolleyes:

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Hahahahaha sa kohë kisha pa e dëgjuar , ne kete rast lexuar këtë fjalen tuaj *nshes te kres*!