Punë
-Zana- e...Thjeshte 28 Jul 2015 #1,922 Sa u zgjova .. Po Pij kafen shtrire ne divan , nderkohe qe ndjek tv-ne.
Dreamer Under the Dome 28 Jul 2015 #1,923 El@ said: Kafe ne ballkon Click to expand... Me pamje nga? Tema: pune pune pune
Mystique Larg 28 Jul 2015 #1,924 Dreamer said: Me pamje nga? Tema: pune pune pune Click to expand... Nga ajo qe mendove
Dreamer Under the Dome 28 Jul 2015 #1,930 ShKoDRaN_PuRo said: Po pi kafe ne bregdet Click to expand... Per ju paska qene kjo jete "Ha pi rri e diten futja gjume" Tema: Po po nje birre
ShKoDRaN_PuRo said: Po pi kafe ne bregdet Click to expand... Per ju paska qene kjo jete "Ha pi rri e diten futja gjume" Tema: Po po nje birre
agim40 Valoris scriptorum 28 Jul 2015 #1,933 Pi kafe, ha kekse kineze..në çdo keks brenda ka mesazh për të ardhmen....Deri tash tre kekse, tre parashikime të mira
Pi kafe, ha kekse kineze..në çdo keks brenda ka mesazh për të ardhmen....Deri tash tre kekse, tre parashikime të mira
Aki Paint It Black 28 Jul 2015 #1,934 Vetem e para quhet, tjerat svlejne U inspirova te lexoj fortune cookies online
agim40 Valoris scriptorum 28 Jul 2015 #1,935 Epo mua te keksi parë më shkruante: Kur e hapa të dytin shkruante sërish: KUR e hapa të tretin më qeshi fytyra....
Epo mua te keksi parë më shkruante: Kur e hapa të dytin shkruante sërish: KUR e hapa të tretin më qeshi fytyra....
xyz_xyz Forumium maestatis 28 Jul 2015 #1,936 Po rri në kopësht se brënda në shtëpi është 40 grad, edhe nuk rrihet.