Kondrapedali
Kondrapedali
Re: Cfare ngjyre kane ato qe keni veshur ne keto momente?!
Sot jo, po s'maj men se ka kom qen mrom /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sot jo, po s'maj men se ka kom qen mrom /pf/images/graemlins/laugh.gif
More mos pive gje nga ajo rakia qe me dhe mrom,se dhe un smaja men sot se ca kisha bo mrom /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb] Sot jo, po s'maj men se ka kom qen mrom /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Paske mysafir ti mi :lol: ? Hajt t'shkume ene boj i zile kur t'hikin mysafirt /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .Fillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Une i kam te kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif Ha po mu ca mosh derdh ? :lol: :lol: [/qb]
Kondre rri urt se do t'thy m'dysh.Maskara.Lene ere miletin n'hallet qe i kane ra.C'duhet ty zilja kur te ikin mysafirt.Une jom duke prit ne kome sa te ikin ca,le te mos kene ik te gjithe akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif Qeka mcef maskaraiFillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Paske mysafir ti mi :lol: ? Hajt t'shkume ene boj i zile kur t'hikin mysafirt /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .Fillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Une i kam te kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif Ha po mu ca mosh derdh ? :lol: :lol: [/qb]
Po m'çifem tashti una :wave: [/qb]
Te dy po priskeni ju re ? :lol:Fillimisht postuar nga PESHKATARI...:
[qb]Kondre rri urt se do t'thy m'dysh.Maskara.Lene ere miletin n'hallet qe i kane ra.C'duhet ty zilja kur te ikin mysafirt.Une jom duke prit ne kome sa te ikin ca,le te mos kene ik te gjithe akoma /pf/images/graemlins/laugh.gif Qeka mcef maskarai [/qb]Fillimisht postuar nga Kondrapedali:
[qb]Paske mysafir ti mi ? Hajt t'shkume ene boj i zile kur t'hikin mysafirt /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: .Fillimisht postuar nga *Angel*:
Po m'çifem tashti una :wave: [/qb]

Jo mi jo po thashe te shof a ka leshu boje kostumi apo jo,se zakonisht kto ngjyrat e forta leshojne boje /pf/images/graemlins/laugh.gif .Fillimisht postuar nga *Angel*:
[qb] Pse ke nai dyshim zotrote ? :lol: [/qb]
shih shih si thote a i ke nderruar te paktenFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb] bardh si bora /pf/images/graemlins/laugh.gif akoma une vazhdoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
po sa kurioz qe je mo po ti tregoj ty do ti shohin dhe te tjeret , pastaj nuk te ka mesuar mami ty qe bleket e gocave nuk shihen se eshte tulpFillimisht postuar nga ConTe_DrACuLa:
[qb]ti shof cike /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga peson:
[qb] roze [/qb]